Tuning body kit

Produse

Probabil, una dintre cele mai comune și utilizate pe scară largă sunt prezentate pe piata автоаксессуаров categorii de produse, sunt kituri de corp din plastic. Aceste elemente suplimentare de design auto pot fi găsite în fluxul de transport destul de des. Pentru unii este doar un tribut adus de moda, iar cineva se apropie de alegerea lor, cu toată grija și скрупулезностью, studiind și analizând toate varietate de oferte comerciale pe piața internă. La urma urmei, aceasta nu este pur și simplu strălucitoare și exterior arătos detaliu, dar destul de practic și util de lucru.

De plastic de kituri de corp - alegerea șoferilor

Tuning masini cu aplicarea o varietate de balamale de fonduri, acest lucru este, în primul rând, o încercare de a обособить, pentru a evidenția un vehicul, printre multe altele, să acorde o atenție și de a atrage priviri invidioase din jur. Care este motivul pentru o astfel de popularitate a acestui mod de transfigurare? Să încercăm să lista de bază motivarea motivele care împing drivere pentru achiziționarea de plastic pentru fals în greutate:

 • ușor și nedureros mod de a îmbunătăți estetic al mașinii;
 • relativ mic de piese de valoare;
 • ușurința de montare și demontare;
 • îmbunătățirea caracteristicilor aerodinamice;
 • protecția transporturilor de la influențe externe și daune;
 • disponibilitatea mare a selecta типоразмерных forme și stilistice interpretărilor, inclusiv sub un anumit model;
 • relativă durabilitatea construcțiilor;
 • obtinerea suplimentare de exploatare a avantajelor;
 • minim necesitatea de întreținere.

Toate acest lucru face ca datele dispozitive accesibile și atractive din punct de vedere al consumatorului. Iar ceea ce el va alege pentru acest instrument și cum va putea să le gestioneze depinde numai de el.

Setarea auto pentru fals în greutate - oportunități

Gama de plastic elemente de tuning cu adevărat largă și diversă, aici puteți găsi accesorii și produse tradiționale, dar puteți achiziționa unic de designer lucru pe care cu greu poate fi găsit pe o altă mașină. Pentru a numi unele grupuri de plastic pentru fals în greutate, iubit proprietarii și cele mai populare în prezent.

 1. Praguri, manere, oglinzi, caroserie - nu este numai frumos și impresionant în exterior, orice masina, dar, de asemenea, oferă protecție la coroziune, contaminare, deteriorare, scuffs.
 2. Prelungitoare pentru pasajele rotilor - se adaugă masina de sportivitate și agresivitate, protejează vopseaua împotriva poluării cu instalarea larg de cauciuc, care protejează corpul de acțiunea abrazive și de reactivi.
 3. Aripa spate si spoilere - redistribuie simplificate masina aerul pe axe și oferă, de asemenea, mai eficientă răcirea discurilor de frână, cresc forta de apasare, face organismul mai spectaculos.
 4. Muluri, care conferă noi caracteristici și de a crea un desen caracteristic-uri individuale de masina, protejeaza de șoc sarcinilor și acțiunilor mecanice.
 5. Căptușeală pe partea din față și bara de protecție spate - preponderent decorativ funcția de приданием mai bună raționalizare și posibilitatea de a crește apasare, protecție la pietre și lovituri.

Desigur, această listă nu se limitează la toate varietate aplicate dispozitive și piese. Modern автопромышленностью sunt disponibile produse, concepute pentru instalarea pe diferite sectoare de masina, dactilografiate și neobișnuite, decorative și multifuncționale, universale și узкоприменяемые model.

De plastic de kituri de corp de la magazinul nostru online

Vand kit puteți vizita site-ul, cel mai mare operator de produse pentru tuning - companie DDaudio. Pe ea a prezentat un sortiment bogat de produse pentru orice marci auto, date tehnice și o descriere a tuturor tipurilor de produse. Aici puteți alege anumite elemente de design, dar se poate de complex "mări greutatea produselor" animalului Tau de companie. Instalarea corectă a full body – garanție suplimentară de siguranță de călătorie. Anume o astfel de abordare – distinct dovada nu дилетантского, atitudini profesionale la un iubit-o masina.

Compania DDaudio efectuează livrarea pe întreg teritoriul CSI și oferă marfa en-gros și cu amănuntul. La noi activează cele mai mici prețuri, în Ucraina și în țările din orientul mijlociu și din străinătate.

Livrare gratuita

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-20.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.