Tuning bara fata

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Reglarea barei de protecție față este întotdeauna importantă pentru orice șofer, deoarece această parte a mașinii este ideală pentru transformări. În primul rând, această parte a corpului atrage în primul rând privirea altor utilizatori ai drumului și, în al doilea rând, planul frontal are o mare importanță pentru aerodinamică, iar chiar designul părții frontale a vehiculului oferă ample oportunități pentru schimbarea aspectului său exterior. Acesta este motivul pentru care șoferii preiau conducerea în procesul de modernizare cu manipularea barei de protecție.

Reglarea barei de protecție față - tipuri și metode

Setul de modificări externe ale acestui element structural depinde de scopurile pentru care sunt realizate. Poate fi doar un frumos atribut al gustului estetic al proprietarului mașinii sau poate fi un detaliu complet funcțional care poate aduce beneficii considerabile. Ei bine, dacă toate acestea sunt prezente în accesoriul auto, atunci putem vorbi despre o reglare de succes. Să aruncăm o privire la principalele opțiuni pentru adaptarea barei de protecție față și la beneficiile pe care le pot avea.

  1. Căptușelile - pot fi prezente sub formă de spoilere sau difuzoare și pot afecta redistribuirea fluxurilor de aer, a vectorilor și a valorilor forțelor rezultate atunci când vehiculele se deplasează. Un kit de caroserie bine proiectat, fabricat și asortat îmbunătățește stabilitatea la mers, absoarbe o parte din energia șocului și impresionează colegii șoferi. Trebuie amintit că această parte ar trebui să aibă o formă simplificată, cu o predominanță a zonei părții superioare a barei de protecție, în care prezența decupărilor care conduc fluxul de aer sub caroseria mașinii nu este de dorit. Pentru un aspect armonios, se folosește o căptușeală îngrijită, fără bibelouri, care corespunde stilistic caracteristicilor barei de protecție și modelului de mașină, care sunt instalate astfel încât să nu fie mai mari decât pragurile.
  2. Grătarul radiatorului este instalat în locul produselor din fabrică, de regulă, într-un design primitiv ieftin. Acest accesoriu este folosit pentru a preveni pătrunderea murdăriei, resturilor, insectelor în aripioarele schimbătorului de căldură, pentru a-l proteja de pietre și pentru a adăuga caracteristici atractive, linii și proporții noi animalului dvs. de companie. Asigurarea unui transfer normal de căldură este principala sarcină a acestui accesoriu, prin urmare, celulele de rețea prea mici sunt inacceptabile. În plus, pentru o funcționare fiabilă și neîntreruptă a vehiculului, este de dorit să alegeți produse dintr-un material durabil care să reziste bine la temperaturi ridicate.
  3. Dispozitivele de protecție pasivă sunt reprezentate în principal de kenguryatniks (kengurins), care sunt proiectate pentru a oferi cea mai mare siguranță posibilă în caz de coliziuni și accidente rutiere. Aceste dispozitive sunt structuri sudate de țevi și plăci metalice, de diferite forme, înălțimi și dimensiuni. Acestea pot fi amplasate în partea centrală a părții frontale a mașinii sau pot acoperi întreaga lățime a acesteia și chiar pot acționa ca un protector pentru aripi. Modelele moderne de protecție le permit pe deplin să fie atribuite, printre altele, elementelor de design extern cu un mesaj luminos și agresiv pentru alte vehicule din fluxul de trafic.
  4. Iluminare suplimentară - poate acționa ca un instrument de reglare independent sau poate fi combinată cu diferite tipuri de truse de caroserie. Din partea practică a utilizării lămpilor care nu sunt incluse în pachetul standard, se poate observa o vizibilitate mai bună a zonei spațiale din fața mașinii, duplicarea funcțiilor farurilor standard atunci când acestea cedează. Într-o măsură mai mare, acestea sunt încă concepute pentru a conferi individualitate și strălucire deliberată aspectului mașinii.

Accesorii auto DDaudio pentru bara fata

Magazinul nostru online oferă cea mai largă gamă de produse pentru reglarea barei de protecție față. Depozitele noastre sunt completate în mod regulat cu noi loturi de produse care pot decora, proteja și crește confortul vehiculului. Toate ofertele actuale de pe piața accesoriilor auto sunt monitorizate de specialiștii noștri și apar instantaneu pe rafturile magazinelor și pe paginile site-ului companiei. În același timp, suntem reprezentanții oficiali ai mărcilor de top din industrie și ne prețuim reputația. Prin urmare, atunci când plasați o comandă prin serviciile noastre, puteți fi absolut sigur că achiziționați produse originale de la cei mai buni producători. Prețurile noastre nu vă vor obliga să faceți o alegere dureroasă între calitatea garantată și bunurile de origine dubioasă de pe cea mai apropiată piață auto. Cea mai bună soluție pentru a vă transforma mașina este să cumpărați truse de caroserie moderne din magazinul online DDaudio.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă