Tuning bara de protecție spate

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

De obicei, partea din spate a vehiculului este privată de atenția proprietarului mașinii. În primul rând, de regulă, părțile frontale și laterale ale mașinii sunt supuse la tot felul de modificări, upgrade-uri și decorațiuni, ca fiind cele mai vizibile și izbitoare părți ale acesteia. Și este complet în zadar, deoarece în spatele plasării tuturor tipurilor de kituri, dispozitive și dispozitive de caroserie este mai preferabil, deoarece aici au un efect redus asupra parametrilor aerodinamici și cinetici ai mișcării, dar beneficiile pot fi semnificative.

Reglarea barei de protecție spate - metode și soluții tehnice

Este posibil să modificați și să saturați această parte a mașinii la fel de mult ca imaginația, fezabilitatea tehnică pentru un anumit caz și o varietate de oferte din rețeaua de retail. Dintre cele mai populare elemente de reglare pentru bara spate, vom evidenția câteva.

  1. Suprapuneri - acestea pot fi diferite ca formă, dimensiune, truse de caroserie, subliniind și oferind barei de protecție anumite nuanțe stilistice, făcându-l expresiv în spatele mașinii. Poliuretanul, oțelul inoxidabil, plasticul ABS, fibra de sticlă s-au dovedit a fi materiale.
  2. Arcul din spate este o modalitate accesibilă de a proteja în mod fiabil bara spate în timpul impacturilor, coliziunilor cu obstacolele, parcarea neglijentă și deplasările off-road. Utilizarea unui astfel de accesoriu evită lucrările costisitoare de reparații și restaurări.
  3. Elementele de iluminat și reflectorizante - pot fi aplicate separat, în diverse combinații și combinații, ceea ce face „spatele” mai luminos și mai festiv. În plus, acest lucru contribuie la o mai bună vizibilitate a mașinii în întuneric și în condiții meteorologice nefavorabile. Principalul lucru nu este să exagerați, pentru a nu transforma mașina într-un „pom de Crăciun”.

Abordarea rezonabilă și combinația de piese pot da un efect excelent și pot aduce beneficii tangibile proprietarului mașinii.

Sarcini de îndeplinit și cerințe de accesorii

Alegerea instrumentelor de reglare ar trebui să se bazeze pe o înțelegere clară a motivului pentru care instalăm anumite piese, ceea ce considerăm a fi o prioritate pentru noi înșine și ce calități ar trebui să aibă.

Confortul și relevanța achiziționării căptușelilor vor fi apreciate de cei care folosesc regulat portbagajul. Grosimea și rezistența piesei vă permite să protejați în mod fiabil vopseaua barei de protecție de zgârieturi și daune minore la manipularea sarcinii. Funcția de protecție a arcului din spate este, de asemenea, fără îndoială.

Dar ce proprietăți și avantaje ar trebui să aibă reglarea barei de protecție spate, să încercăm să enumerăm:

  • rezistența la fixare și menținerea într-o poziție;
  • ușurința instalării și demontării;
  • fiabilitate și absorbție a șocurilor;
  • acoperire anticorozivă;
  • rezistență la temperaturi extreme, la valori ridicate și scăzute ale indicatorului;
  • durabilitate și rezistență la uzură;
  • exterior estetic al mașinii.

Ei bine, în primul rând, trebuie să comparați în mod clar accesoriul care vă place și caracteristicile modelului tehnicii. Prin urmare, înainte de a comanda un articol care vă place, este mai bine să vă gândiți de zece ori și să vă imaginați cum va arăta pe bara de protecție a mașinii dvs. și abia apoi să vă grăbiți la magazin sau la computer pentru a comanda și cumpăra un articol pentru reglare.

Reglarea barei de protecție de înaltă calitate de la DDAudio

Și, fără îndoială, cea mai importantă etapă în obținerea accesoriului auto dorit este alegerea metodei și a locului de cumpărare. Comandați bunuri în magazinul online DDAudio vă va scuti de bătăi de cap inutile și de griji cu privire la rezultatul final. Lucrăm numai cu mari producători de produse de reglare automată, fără intermediari și scheme dubioase. Numai lucruri originale la cel mai atractiv preț și în cele mai favorabile condiții de primire. Comandând de la noi instrumentele de reglare a barei de protecție spate, veți obține rezultatul pe care îl așteptați.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă