Spoilere

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Printre pasionații de tuning, spoilerele fac obiectul unei atenții speciale. Acest detaliu vizibil poate transforma orice mașină, chiar dacă este o marcă de mașini auto veche. De asemenea, nu este un secret faptul că poate avea un efect benefic asupra performanțelor unui vehicul la viteze mari. Pe baza acestui fapt, acest accesoriu este meritat popular printre iubitorii de condus rapid și confortabil.

Spoilerul nu este doar un set de caroserie la modă

Probabil deja toți șoferii care sunt cumva înrudiți cu reglarea „secției” lor cunosc teoria fluxurilor aerodinamice, care afectează stabilitatea și netezimea transportului. Fără a intra în detalii, observăm că fluxurile de aer care trec sub partea de jos a unei mașini sunt capabile să exercite o anumită presiune asupra acesteia într-un plan vertical, direcționat de jos în sus. Pe de altă parte, turbulența maselor de aer are loc în spatele mașinii și se formează un spațiu rar, care creează o rezistență suplimentară la mișcare. Prin instalarea spoilerelor, sunt îndeplinite următoarele sarcini:

  • îmbunătățirea manevrabilității - datorită forței de forță crescute;
  • reduce riscul derapajului - realizat prin stabilizarea mișcării;
  • reduce costurile de rezistență și putere prin reducerea diferenței de presiune între partea din față și cea din spate a vehiculului;
  • crește eficiența sistemului de frânare datorită fluxului de aer suplimentar și răcirii plăcuțelor, discurilor sau tamburilor;
  • reducerea consumului de combustibil datorită rezistenței suplimentare și forțelor multi-vectoriale;
  • îmbunătățiți aspectul cu o imagine vizuală atractivă, o varietate de forme, culori și configurații.

În unele cazuri, prezența spoilerelor poate contribui la reducerea contaminării sticlei de murdărie, resturi, apă. Trebuie remarcat faptul că nu fiecare trusă de caroserie este capabilă să dea un rezultat pozitiv, în multe cazuri poate fi atât de nesemnificativ încât nu are nici un sens chiar să te încurci cu o reglare costisitoare, în unele chiar poate dăuna aerodinamicii mașinii. Dezavantajele semnificative ale acestui element includ o scădere a gardei la sol, care poate fi esențială pentru drumurile interne (și în unele locuri off-road).

Aplicare și tipuri de spoilere

Acest accesoriu este recomandat în primul rând proprietarilor de vehicule cu tracțiune spate pentru a menține puntea motrice pe drum și pentru a obține o accelerație maximă prin rotația elicelor. În acest caz, mijloacele de deviere a fluxului de aer sunt instalate pe marginea capacului portbagajului sau a celei de-a cincea ușă. În partea din față a mașinii, este atașată la partea inferioară a barei de protecție față. Pentru a echilibra toate forțele și direcțiile de mișcare a aerului, este de dorit să instalați o pereche de truse de caroserie pe ambele părți ale mașinii. Pe lângă principalele tipuri de dispozitive, sunt utilizate și spoilere pentru acoperiș, elemente ale sistemului de frânare, precum și difuzoare sub formă de canale de aer din corp.

Kituri de caroserie aerodinamice sunt fabricate în principal din aluminiu sau plastic de diferite compoziții. În segmentul mai scump, acesta poate fi din oțel inoxidabil cromat sau carbon. Există, de asemenea, spoilere universale și produse care sunt legate de un anumit model de vehicul. Specialiștii în reglaje avansate comandă accesorii exclusive sau actualizează cele standard. În ceea ce privește metoda de fixare, există trei grupe de mărfuri: pe bandă adezivă specială pe două fețe, pe lipici de sticlă sau etanșant, precum și folosind conexiuni cu șurub.

Cel mai bun mod de a obține trusa de corp necesară

Pentru a cumpăra un spoiler, puteți merge la un magazin auto sau la piață și puteți selecta accesoriul dorit. În același timp, există întotdeauna riscul de a obține un produs de origine necunoscută și calitate îndoielnică, iar după un timp poate apărea problema re-achiziționării kitului pentru corp. Mulți, dezamăgiți de prima experiență de tuning, sunt dezamăgiți de aceasta pentru întreaga perioadă ulterioară de funcționare a mașinii. Oferim proprietarilor de vehicule să acorde atenție produselor certificate la nivel european la prețuri destul de accesibile. Puteți achiziționa o piesă pentru a îmbunătăți proprietățile aerodinamice fără griji inutile și consecințe negative în magazinul online DDaudio. Profitând de oportunitățile oferite pentru selectarea și achiziționarea accesoriului dorit, veți obține exact rezultatul pe care îl așteptați atunci când intenționați să obțineți un kit pentru corp. Din întreaga gamă de produse disponibile la noi, veți găsi cu siguranță unul care va încânta ochii și vă va ajuta mașina să funcționeze la potențialul său maxim.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă