Pleoape pentru faruri

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Farurile unei mașini sunt adesea denumite ochi. Iar „expresia facială” a vehiculului depinde în mare măsură de modul în care arată. Genele de pe faruri sunt concepute pentru a sublinia acest „aspect”, pentru a-i da o stare de spirit și pentru a sublinia caracterul. Le puteți considera o manifestare excesivă a individualității proprietarului mașinii, grotesc, exagerat sau pur și simplu vă puteți bucura de forma neobișnuită și de vederea de nedescris a mașinii transformate.

Genele de pe faruri sunt un lucru frumos

Acest accesoriu complet opțional, dar iubit de mulți, poate fi luminos, spectaculos și chiar util. Acest lucru se manifestă în următoarele puncte:

  • reducerea spațiului dintre capotă și faruri, ceea ce oferă avantaje vizuale în percepția mașinii din față;
  • schimbarea „aspectului” vehiculului cu interferențe minime în proiectarea acestuia și pentru bani puțini;
  • capacitatea de a modifica și regla fără durere caracteristicile și contururile externe ale mașinii;
  • reducerea efectelor orbitoare ale xenonilor;
  • unele cilii au proprietăți anti-ceață.

Pentru unii, aceste avantaje vor părea oarecum tensionate, dar totuși scopul lor principal este o imagine și un design vizual.

Cumpărați gene de la DDAudio

Cel mai bun mod de a achiziționa acest accesoriu este să îl comandați pe site-ul web DDAudio. În același timp, aveți garanția de a primi produse de la producători mondiali, testate în timp, de către multe generații de șoferi și experții noștri. Toate articolele noi din industria auto apar instantaneu în depozitele și paginile noastre de site-uri web.

În sortimentul companiei noastre puteți găsi toate versiunile principale ale deflectoarelor de faruri, precum și modelele lor originale și exclusive. Mărfurile disponibile sunt prezentate în diferite categorii de preț, în funcție de materialul de fabricație:

  • Plastic pe bază de PVC;
  • film colorat de polimer;
  • fibra de sticla.

Oferim atât soluții gata făcute pentru o gamă specifică de modele, cât și produse universale care vor atrage mulți iubitori de forme expresive.

Cu produsele DDAudio, reglarea mașinii dvs. se va transforma într-o aventură plăcută și incitantă, iar rezultatul acesteia va depăși toate așteptările dumneavoastră. Comandați gene pentru farurile pentru animalul dvs. de companie și primiți o mulțime de emoții pozitive și priviri invidioase de la colegi și vecini.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă