Praguri tuning

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Pragurile de reglare sunt în primul rând un omagiu adus modei auto și abia apoi o parte utilă a mașinii dvs. Glafurile reprezintă principala sarcină portantă în structura vehiculului. Rigiditatea corpului și impresia generală a „prietenului cu patru roți” depind de starea lor. De aceea, proprietarii de mașini recurg adesea la dotarea pragurilor cu mijloace expresive și funcționale suplimentare.

Tunging rapid - tipuri și metode

Posibilitățile de schimbare a aspectului și a echipamentului suplimentar al pragurilor nu sunt atât de largi pe cât ar putea părea la prima vedere, dar sunt destul de diverse în ceea ce privește execuția lor. În masa totală a truselor de corp, există trei direcții principale pentru acordarea acestora, care sunt prezentate într-un sortiment mare în magazinul online DDaudio.

  1. Tampoane din plastic (sunt și fuste sau șorțuri).

Instalat în garda la sol între roți, alăturând partea torului la praguri. Pe lângă faptul că aceste dispozitive oferă un aspect sportiv și dinamic vehiculului, puteți găsi avantaje destul de practice în ele:

  • îmbunătățirea aerodinamicii prin simplificarea direcției fluxului de aer, evitând astfel apariția turbulențelor și creșterea forței de forță;
  • prevenirea deteriorării acoperirii și uzurii premature prin limitarea contactului cu factorii de mediu;
  • prelungirea duratei de viață a corpului și absența necesității de reparații premature, care pot apărea din căderea pietrelor, lovirea obstacolelor și, în consecință, coroziunea metalelor.

Deci, acest accesoriu auto poate face o treabă bună chiar și atunci. Când acest lucru nu este deloc de așteptat de la un astfel de kit de corp. Materialul tradițional pentru acesta este plasticul, dar există și produse din aluminiu. De regulă, căptușelile necesită vopsire pentru a se potrivi cu culoarea mașinii, care se efectuează peste stratul de sol existent.

  1. Picioare.

Acestea sunt realizate sub formă de structuri volumetrice plate care asigură un plan de sprijin suplimentar pentru comoditatea îmbarcării pasagerilor și pentru încărcarea bagajelor. Acesta este scopul său principal, deși componentele decorative și de protecție sunt prezente și în această parte. Acestea sunt fabricate de obicei dintr-un aliaj de aluminiu super-rezistent, rezistent la uzură, cu o suprafață cauciucată, dar alte materiale pot fi găsite pe piață.

  1. Protecție laterală.

Este un kit de corp rigid tubular de-a lungul liniei de prag, pe suprafața căruia există convulsii din plastic sau cauciucate. Acest design are următorul scop:

  • protejează corpul în eventualele accidente rutiere și accidente;
  • preveni deteriorarea pragurilor în caz de coliziune accidentală cu borduri, contact cu suprafețe dure, pietre care zboară;
  • oferă comoditatea îmbarcării și încărcării.

În plus, ele joacă un rol decorativ destul de vizibil, mai ales dacă le considerăm în același ansamblu cu un cangur sau arcade. Principalul material pentru acest tip de produse este oțelul de înaltă rezistență cu unul sau mai multe acoperiri cromate.

Cumpărați bunuri pentru reglarea pragurilor rapid și convenabil

În arsenalul magazinului online există un set mare de truse de caroserie pentru mașina ta. Aici puteți găsi o varietate de accesorii auto, care nu numai că vor decora, dar vor face și „secția” dvs. mai protejată și mai confortabilă. Printre gama imensă de produse, puteți alege nu numai modelul dorit al mijloacelor de reglare a pragurilor, ci și puteți selecta produse suplimentare care se vor potrivi și se vor completa în mod ideal. Toate acestea vă vor permite să oferiți un aspect luminos și unic mașinii dvs. În același timp, nu vă puteți teme absolut de pierderea prezentării, de proprietățile de performanță sau de ruperea trusei de corp după o scurtă perioadă de timp. Un alt avantaj al cumpărării în compania noastră este un serviciu de vânzări online convenabil și accesibil. Datorită lui, puteți alege o metodă de livrare convenabilă pentru dvs., o formă de plată și oferte de reducere pentru următoarele comenzi.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă