Portbagaje carry boy

Această secțiune va fi utilă exclusiv proprietarilor de camionete, deoarece adăposturile și toate tipurile de dispozitive pentru închiderea spațiului părții de service a caroseriei acestei mașini pur și simplu nu sunt necesare de către proprietarii altor vehicule din lipsa acestui element structural. De fapt, am identificat sarcina principală a dispozitivului în cauză - să restricționăm accesul și să închidem partea din spate a pickup-ului într-un singur volum. Care sunt caracteristicile lor și ce alte mijloace pot fi utilizate în aceste scopuri, vom clarifica în continuare.

Kungi pentru pick-uri - soluția optimă

După ce am întrebat despre necesitatea modernizării unei mașini din această clasă, este necesar să înțelegem că un astfel de dispozitiv suplimentar nu va fi ieftin, ținând cont de dimensiunile sale, caracteristicile de design, decorarea interioară și alți factori. Și dacă bugetul nu este foarte limitat, atunci instalarea unei cutii va rezolva definitiv pentru toate problemele asociate cu transportul și siguranța lucrurilor și a pasagerilor. În acest caz, volumul rezultat poate fi folosit pentru echiparea locurilor de dormit, transportul obiectelor voluminoase și nestandardizate, transportul echipamentelor și echipamentelor sportive

Dintre „minusuri”, așa cum am menționat deja, acesta este prețul. În plus, pot fi menționate structura greoaie și complexitatea instalării sale. Fixarea incorectă creează condițiile prealabile pentru deteriorarea părților laterale ale mașinii. Toate aceste probleme sunt de depășit și nu afectează în niciun fel meritele dispozitivului.

Factor material în alegerea kungului

Până în prezent, produsele disponibile pentru vânzare sunt prezentate în 3 versiuni, în funcție de materialul principal al produsului:

  • fibra de sticla este un material atractiv pentru exterior, care retine caldura si nu lasa sa treaca umezeala, dar are tendinta de fisuri si spargerea geometriei in timpul vibratiilor, „rasucirii”, temperaturilor scazute;
  • ABS - suficient de puternic, ușor, cu o aerodinamică bună, dar sensibil la schimbări frecvente și temperaturi critice, poate suferi o uzură și o deformare crescute atunci când corpul este deplasat;
  • oțel zincat - oferă rigiditate cadrului și rezistenței corpului, care previne deteriorarea, este imun la condițiile meteorologice, reparabil, poate fi folosit sub șinele de acoperiș și un portbagaj, din negativ - mai multă greutate și costuri ridicate.

În condiții normale de funcționare fără supraîncărcare și atacuri off-road pe banda din mijloc în zone climatice stabile, dulapurile din fibră de sticlă și ABS sunt destul de potrivite. Dacă intenționați să vă încărcați „calul” integral, atunci va trebui să vă furcați și să cheltuiți bani pe un corp metalic.

Huse de preluare alternative

Modalități mai simple și mai ieftine de împrejmuire a corpului s-au răspândit ca analogi ai kung-urilor. Să luăm în considerare unele dintre ele.

  1. Copertină

Cel mai simplu și mai ieftin mod de a acoperi partea din spate a mașinii, ușor de instalat și practic de operat. Cu toate acestea, funcțiile sale de protecție sunt destul de decorative, accesul exterior nu este blocat (mai exact, bariera este foarte ușor de depășit), nu există nicio modalitate de a transporta mărfurile peste adăpost. Această opțiune poate fi privită mai mult ca una temporară.

  1. Jaluzele cu role

Mecanism ușor de deschis și închis (inclusiv cheie), estetic și ușor de utilizat. În multe privințe, nu este lipsită de neajunsurile copertinelor, se poate scurge, nu este utilizată ca suprafață de susținere, cu deformări minore, poate să se lipească și să se blocheze.

  1. Capac

Este o placă rigidă instalată între laturi, creând un singur plan cu acesta din urmă. Este fiabil, greu de deschis, protejează împotriva precipitațiilor și este utilizat pentru fixarea externă a obiectelor. Dintre proprietățile negative - o limitare semnificativă a spațiului izolat.

Kunga și alte accesorii pentru un pickup de la DDAudio

Am prezentat o listă departe de a fi completă cu toate posibilitățile și soluțiile de proiectare pentru caroseria unei mașini de clasă „Pickup”. Veți găsi mult mai multe în magazinul nostru online. Datorită contactelor directe cu producătorii și a statutului de dealer, toate noutățile pieței apar imediat în câmpul nostru vizual și în depozitele companiei.

Grăbește-te și te vei alătura armatei clienților DDAudio, după ce ai primit cele mai bune servicii și condiții din Ucraina. Cutii, huse, rulouri și o mare de accesorii vă așteaptă pe paginile unui site cunoscut dincolo de granițele țării.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă