Roll-baruri

Foarte des, elementele de reglare nu au o mare importanță practică și, dacă o fac, sunt foarte nesemnificative și limitate. De regulă, în istoria dezvoltării acestor accesorii, sarcina funcțională urmează mesajul principal de a crea un accesoriu - un efect extern și o luminozitate deliberată. În cazul considerării unui astfel de detaliu ca arcurilor corpului, totul este exact opusul. În primul rând, a apărut o nevoie economică sau tehnică și abia apoi acest element a devenit un decor și un mod de a transmite agresivitatea unui vehicul.

Arcurile corpului - energia și puterea oțelului

Rollbar-urile, așa cum se mai numesc și aceste seturi de putere, sunt o structură din oțel cu pereți groși, îndoite sau sudate împreună și instalate pe mașină pentru a crea o imagine vizuală completă și pentru a oferi anumite cerințe funcționale. Evident, în dimensiunile, formele și tranzițiile lor, acestea ar trebui să corespundă cât mai mult cu tipul și parametrii corpului, altfel nu se poate pune problema vreunui avantaj estetic. Dezechilibrele pot contribui, de asemenea, la dezechilibre în întregul sistem mecanic.

Materialul tradițional pentru realizarea arcurilor este oțelul inoxidabil. Metalele moi, materialele plastice și toate tipurile de materiale polimerice nu pot fi un substitut adecvat din cauza deteriorării proprietăților structurii generale. Utilizarea metalelor mai durabile este impracticabilă, având în vedere creșterea semnificativă a prețului produsului. În ceea ce privește culoarea, metalul este de obicei utilizat neacoperit sau vopsit în tonuri închise. Deși în acest sens pot exista soluțiile cele mai neobișnuite și originale. Metoda de fixare implică de obicei crearea de conexiuni detașabile folosind șuruburi sau șuruburi autofiletante, puteți găsi și elemente de fixare dintr-o singură piesă folosind sudarea.

Rollbars - partea practică a problemei

După cum am menționat deja, componentele beneficiului și utilității în aplicarea arcurilor pe caroseria mașinii sunt primare în raport cu funcția decorativă. Deși tendințele moderne vorbesc în continuare despre o schimbare a accentului pe acestea din urmă. Cu toate acestea, nu va fi inutil să menționăm cât de valoroase sunt aceste accesorii:

  • o creștere a zonei împrejmuite în jurul perimetrului caroseriei - aceasta va asigura o încărcătură mare a vehiculului;
  • protecția vehiculului și a bagajelor împotriva deteriorării - ca urmare a căderii de obiecte sau a impacturilor accidentale, barele cu role se lovesc;
  • creșterea rigidității generale a compartimentului tehnic - reduce probabilitatea deformărilor cadrului mașinii;
  • posibilitate suplimentară pentru fixarea sigură a sarcinilor - poate fi utilizată pentru fixarea curelelor, lanțurilor, tijelor, rafturilor etc .;
  • protecția geamului din spate și a pasagerilor de pietre și obiecte din corp - în timpul frânării bruște, în coliziuni de urgență sau împotriva unei pietre accidentale;
  • creând sprijin pentru persoanele din spate - și, deși acest lucru este interzis de reguli, viteza, tineretul și adrenalina uneori își pierd importanța, iar barele de rulare vor contribui doar la siguranță.

Nu este un „palmares” atât de mic pentru o piesă de reglare atât de simplă și simplă ca un arc pe corp. Ei bine, pur și simplu nu are sens să ne oprim în detaliu asupra rolului lor stilistic. Este evident și nu necesită nicio dovadă.

DDAudio este o garanție a calității și fiabilității

Pentru ca achiziția dvs. să aducă beneficii practice și plăcere, să vă servească mult timp și eficient, este mai bine să nu riscați să cumpărați ceea ce vă place în locuri aleatorii. Este foarte ușor să întâlnești escroci în domeniul reglării automate: piața este plină de oferte de origine dubioasă. În ciuda simplității exterioare a arcurilor corpului, acestea lasă mult spațiu pentru „creativitatea” producătorilor și vânzătorilor fără scrupule. De exemplu, se poate utiliza un material ieftin cu pulverizare precum oțelul inoxidabil sau un aliaj instabil la influențe externe sau se poate folosi o țeavă cu pereți subțiri.

Comanda produsului selectat în magazinul online DDAudio vă va scuti de „surprize” neplăcute. Lunga noastră istorie, reputația câștigată, responsabilitatea față de furnizorii oficiali și față de consumatori sunt cea mai bună recomandare a companiei noastre. Arcurile pentru caroseria mașinii dvs. achiziționate pe site-ul nostru vor dura mult timp și vor aduce multe facilități și impresii plăcute vieții dificile a automobilului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă