Protectie bara fata

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Protecția barei de protecție față este din ce în ce mai frecventă la vehiculele concetățenilor noștri. Este dificil să judeci ce este mai mult aici - aducând tribut tendințelor modei sau calculelor practice -, ci mai degrabă ambii îi motivează pe șoferii noștri să își echipeze „cele patru roți” cu acest accesoriu spectaculos. Într-o măsură mai mare, acest lucru se aplică proprietarilor de SUV-uri, monovolume sau pick-up-uri respectabile. Cu toate acestea, protecția barei de protecție față "Chevrolet Niva" sau "UAZ Patriot" (departe de cele mai voluminoase și masive mașini) pare destul de organică și adecvată.

Protecția barei de protecție față - agresivitate și siguranță

Numele însuși al acestui element de reglare indică scopul său și sarcina principală pe care este conceput să o îndeplinească. Funcția de protecție se arată literalmente în întregul aspect și design al acestui dispozitiv. Luându-l în considerare în toate aspectele și caracteristicile aplicației sale, este posibil să se distingă principala „zonă de responsabilitate” a kenguryatnikului:

  • adaugă putere externă și soliditate mașinii, subliniază statutul și importanța acesteia în fluxul general de trafic;
  • protejează farurile, bara de protecție față, capota și radiatorul de daune semnificative în timpul coliziunilor minore cu obstacolele sau alte mașini;
  • reduce forța de impact într-un accident (este un fel de amortizor care absoarbe sarcina principală de șoc), ceea ce poate atenua consecințele pentru șofer și pasageri;
  • statisticile arată că, în cazul unei coliziuni cu un pieton, gradul de rănire al acestuia este redus în prezența unui astfel de set de caroserie;
  • grila inferioară a țevilor plate îndoite protejează partea inferioară a corpului de coliziuni cu bucșe, pietre, borduri.

După cum puteți vedea, beneficiile instalării unui astfel de accesoriu pot fi destul de multe, mai ales în situații critice. De exemplu, protecția barei de protecție față Toyota Land Cruiser va reduce semnificativ costul reparațiilor după un accident. Totuși, este mult mai ușor să aliniați sau să înlocuiți kenguryatnik decât să reparați caroseria unei mașini destul de scumpe, mai ales dacă trebuie să înlocuiți structurile individuale.

Caracteristici de proiectare ale kenguryatniks

Protecția barei de protecție este o structură de țevi transversale și longitudinale sudate și îndoite, care este montată pe piesele de susținere (cadru, elemente laterale) folosind elemente de fixare rigide. Poate forma un singur contur, constă din părți separate și elemente exterioare care nu sunt interconectate. Kenguryatniki poate avea diferite forme geometrice, modele stilistice și înălțimea de acoperire a părții din față a vehiculului. Se pare că protecția barei de protecție față "Suzuki Grand Vitara" este o structură înaltă, cu două bare transversale, între care placa de înmatriculare și partea radiatorului sunt amplasate în mod convenabil.

Kenguryatniki sunt fabricate din oțel inoxidabil lustruit de Cobra, Delta și Schiessler, dar modelele turcești sunt considerate cele mai bune în ceea ce privește combinația preț / calitate. Elementul principal în structura acestor dispozitive este o țeavă cu secțiune circulară cu un diametru de 48, 60, 80 și 110 milimetri. Există unele tipuri de produse și alte dimensiuni. Cea mai mare parte a gamei magazinului online DDaudio este realizată din țevi cu următorii parametri:

  • kenguryatniks față - 60 mm diametru, 1,6 mm grosime perete;
  • elemente laterale - 70 mm diametru, 1,6 mm grosime.

Unele modele au un contur de protecție suplimentar de-a lungul întregii părți frontale a "capătului frontal", multe dintre ele au un aspect dens și bogat, există și unele destul de simple și necomplicate. În special, protecția barei de protecție față Renault Logan este realizată în forme mai laconice și modeste. Astfel de produse de reglare pot avea diferite configurații - cu sau fără dinți, joase și înalte, cu „urechi” pentru faruri, cu optică suplimentară etc. Toate acestea oferă oportunități ample pentru alegerea și utilizarea accesoriilor auto pe mașina dvs.

Cumpărați un set de alimentare ieftin și cu garanție

Protecția barei de protecție îndeplinește atât funcția de protecție, cât și cea decorativă - conferă vehiculului individualitate, adaugă luciu și perfecțiune externă. De înaltă calitate, dovedit de-a lungul anilor și de mii de utilizatori din întreaga lume, acest accesoriu este foarte relevant pe drumurile noastre interne cu găuri și laturi înalte, precum și în condiții de teren. Pe baza principalului său scop - protejarea mașinii și a tuturor celor care se află în interiorul acesteia - și ar trebui să alegeți forma și modelul necesare ale piesei.

Dintre varietatea prezentată pe piețele interne și externe, se pot găsi produse din plastic sau metal cu compoziție și proprietăți necunoscute. Magazinul online DDaudio oferă clienților săi exclusiv din oțel foarte durabil, care nu va rugini în timp din cauza umezelii și a contactului cu reactivii rutieri. Acest material inoxidabil este acoperit cu mai multe straturi de crom pe partea superioară, care este foarte rezistent la zgârieturi și la diverse deteriorări mecanice. În orice caz, suprafața poate fi ușor lustruită, dacă este necesar.

Nu încercăm să ne saturăm artificial sortimentul cu modele de kenguryatnik ieftine, sincer false, ci preferăm să formăm, chiar și în unele cazuri, produse unice, dar testate și dovedite. Deși pentru multe mărci de mașini veți găsi un domeniu larg pentru creativitate și idei de design. De exemplu, protecția barei de protecție față Renault Duster este prezentată în 7 tipuri diferite de dispozitive.

Pe site-ul nostru web ddaudio.com.ua puteți găsi kituri de alimentare pentru diverse scopuri și tipuri de design. În plus față de kenguryatniks (față și spate), veți găsi și alte părți ale kitului de protecție a corpului, precum și șinele de acoperiș, muluri, kitul caroseriei aerodinamice, bare de protecție noi, jante și un număr imens de alte elemente de reglare. Puteți cumpăra protecție pentru bara de protecție în magazinul nostru la cel mai bun preț pentru dvs. În același timp, garantăm că nu veți găsi mărfurile în niciun magazin online sau offline din țară mai ieftin decât al nostru. Nici nu trebuie să menționăm calitatea produselor noastre - este mai ales pentru noi.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă