Scarita bara spate

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Цена
от до RON
Închidere

Dacă sunteți mândru proprietar al unei autoutilitare, microbuz sau SUV, atunci este posibil să fiți interesat de o astfel de categorie de mărfuri, cum ar fi o treaptă spate sau o protecție a caroseriei spate. În acest grup de produse, desigur, puteți găsi un mijloc de a spori atractivitatea vizuală, subliniind contururile mărcii și avantajele unei anumite mărci auto. Și, în plus, există multe proprietăți valoroase și utile.

Spătar pentru spate - protecție și modernizare ușoară

Pe lângă atracția sa estetică și designul elegant, acest accesoriu oferă o protecție suplimentară a caroseriei și creează o suprafață de susținere care poate fi utilă într-o mare varietate de situații ale vehiculului. În majoritatea proiectelor lor, protecția spate sau suportul pentru picioare pot fi după cum urmează:

  • arc protector;
  • pas plat larg;
  • protecție localizată de-a lungul axei centrale a vehiculului;
  • muchie spate pe lățimea vehiculului;
  • Protecție solidă a spatelui cu colțuri solide.

De regulă, acest element de reglare este realizat din semifabricate tubulare sau suprafețe plane dreptunghiulare care sunt atașate la caroseria mașinii. Acestea pot fi sub forma unei linii continue sau a unei configurații rupte, cu plasarea secțiunilor individuale în diferite planuri. În majoritatea cazurilor, se utilizează oțel inoxidabil, aluminiu și diverse aliaje ca materiale. De asemenea, pot avea zone din plastic și cauciucate.

Protecție spate (suport) de la DDaudio

În magazinul nostru online veți găsi cea mai completă și variată selecție de produse de rulare pentru spatele camionetelor și a altor vehicule utilitare. La dispoziția dumneavoastră este o gamă de dispozitive bine aleasă, o gamă largă de produse pentru diferite mărci și modificări ale mașinilor, sfaturi profesionale din partea managerilor noștri.

Contactând DDaudio, puteți fi absolut sigur de originalitatea și performanța de înaltă calitate a produselor de tuning. Comandarea protecției spate automate va dura doar câteva minute, iar o formă convenabilă de calculare și primire a produselor nu vă va depune mult efort și nu va necesita măsuri suplimentare. Veți profita de avantajele achiziției dvs. de-a lungul mai multor ani de funcționare a mașinii, obținând toate avantajele colaborării cu un furnizor de încredere și conștient.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă