Garnitură de pe faruri

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Capacele farurilor

Tampoane pentru faruri sau, așa cum se mai numesc și „gene”. Toată lumea alege dacă le pune pe mașină. Dar totuși, sunt și vor fi un lucru destul de util. Vom vorbi nu numai despre estetică, ci și despre funcțiile acestei unități.

De ce avem nevoie de gene pe faruri

În primul rând, capacele farurilor sunt un accesoriu excelent pentru optica auto, ceea ce face ca mașina dvs. să arate mai elegantă și mai scumpă. Acestea vor fi completarea perfectă a mulajelor și vă vor face mașina cu adevărat individuală.

În plus, genele sunt așezate astfel încât mașina să aibă propriul „aspect”. De exemplu, cu ajutorul lor puteți realiza „o privire malefică” sau „o privire robotică”.

Capacele cromate ale farurilor mașinii au o funcție la fel de importantă - de a proteja farurile de daune.

Tipurile acestui accesoriu

Cilia poate fi împărțită în trei categorii:

  • De protecţie. Fabricat din plastic transparent. Funcția principală este de a proteja împotriva pietrelor și a altor obiecte deteriorate.
  • Suprapuneri cromate. Astfel de capace de faruri au nu numai o funcție de protecție, ci și una estetică. Foarte durabil și adesea folosit pentru tuning auto.
  • Plastic. Cilia bugetară și frecvent utilizată, ca alternativă la crom.

Cum să cumpere

Puteți cumpăra crom capace farurilor și lampa acoperă în magazinul nostru online DDaudio. Aici puteți alege accesoriile potrivite pentru mașina dvs. Comandarea capacelor farurilor cromate vă va dura câteva minute. Livrarea este posibilă la Kiev, în toată Ucraina și chiar în țările europene.

În plus, livrăm marfa imediat a doua zi după comandă. Veți putea plăti întreaga sumă pentru bunuri la plasarea unei comenzi sau la ramburs după livrare.

compania noastră

Compania noastră Digital Designs Ucraina există pe piața accesoriilor auto din 2004. Ne prețuim foarte mult reputația, prin urmare vindem doar produse de înaltă calitate și dovedite. Compania noastră este reprezentantul oficial al unor producători turci cunoscuți precum OmsaLine & Meric și Carmos.

Aici puteți afla totul despre garniturile cromate pentru farurile auto contactând numărul de telefon indicat pe site-ul nostru. Prețul lor de achiziție va depinde de modelul mașinii dvs.

Dacă vă gândiți să vă reglați mașina sau pur și simplu să adăugați o protecție suplimentară pentru aceasta, nu ezitați. Accesoriile auto vă vor proteja mașina și vă vor încânta ochii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă