Ornamente crom bandouri

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Turnare cromată

O mașină nu este doar un mijloc de transport, ci și o anumită „carte de vizită”. De multe ori starea unei mașini spune multe despre proprietarul ei. Dacă aspectul estetic al mașinii este important pentru dvs., atunci vă sfătuim să acordați atenție mulajelor cromate.

Ce este turnarea

Moldurile sunt elemente decorative care conferă unei mașini un aspect mai frumos și mai scump. Există mașini din plastic și cromate pentru mașină. La rândul lor, mulajele cromate sunt împărțite în mai multe subspecii:

  • Aluminiu.
  • Oțel inoxidabil.
  • Fabricat din clorură de polivinil.
  • Fabricat din plastic ABS.

Moldurile pentru mașini sunt atașate la corp, în special pe uși sau pe sticlă. De asemenea, sunt adesea folosite ca căptușeli ale arcurilor de roți, astfel de mulaje sunt numite arcuri cromate . Funcțiile principale ale acestui accesoriu auto sunt următoarele:

  • Aspectul și estetica vehiculului dvs.
  • Mascare a zgârieturilor existente pe mașină.
  • Prevenirea posibilelor zgârieturi și abraziuni.

Pe baza acestui fapt, acest accesoriu nu numai că creează aspectul mașinii, dar are și anumite funcții de protecție.

Cum să alegi

La alegerea mulajelor pentru o mașină, se iau în considerare următoarele caracteristici: materialul, aspectul și mașina pe care este planificat să fie instalat. În magazinul nostru online DDaudio puteți găsi cu ușurință muluri pe ușile mașinii, pasajele roților și sticla. În același timp, nu trebuie să înțelegeți diferitele tipuri de elemente pentru o lungă perioadă de timp. Pe site, puteți selecta deja un produs în funcție de tipul de mașină.

compania noastră

Magazinul online DDaudio cooperează numai cu producători de încredere. Avem o vastă experiență de mulți ani în acest tip de piață. Din acest motiv, reputația noastră și calitatea tuturor produselor vândute sunt atât de importante pentru noi. Dacă sunteți în căutarea mulajelor cromate pentru o mașină, atunci nu ezitați să ne contactați.

Plata și livrarea

Puteți comanda mulaje cromate de la noi cu livrare nu numai în Kiev, ci și în toată Ucraina. În plus, compania noastră expediază și comenzi în străinătate.

Costul unei turnări pe ușa mașinii sau a oricărui alt tip de accesoriu va depinde de caracteristicile acesteia. Puteți să-l cumpărați direct de pe site-ul nostru web și să plătiți prin card bancar sau ramburs la primire.

Când comandați mulaje sau alte bunuri în magazinul nostru online pentru mai mult de 3000 de mii, costul de transport va fi gratuit.

Dacă aveți nevoie de ajutor în alegere, atunci nu ezitați să ne contactați pentru sfaturi, iar profesioniștii noștri vă vor ajuta cu plăcere să decideți achiziția.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă