Ornamente crom interior

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Garniturile cromate pentru interior sunt cel mai eficient mod de a diversifica exteriorul interiorului și de a-l face unic. Tampoanele sunt rezistente și durabile și sunt, de asemenea, foarte ușor de instalat.

Cel mai adesea, proprietarii de mașini instalează praguri de ușă pe mașină pentru a proteja caroseria de zgârieturi și diverse avarii și lovituri sau inele de pe vitezometru sau conductele de aer ale aragazului. În magazinul nostru online puteți cumpăra căptușeală cromată la cele mai accesibile prețuri.

Dispune de praguri cromate în salon

Glafurile pentru uși cromate ale mașinii sunt cel mai popular tip de reglaj de astăzi. Acestea vor ajuta la diversificarea designului mașinii, precum și la protejarea caroseriei împotriva deteriorării mecanice.

Avantajele pragurilor de ușă includ:

  • oțelul inoxidabil, din care sunt fabricate plăcile pragului ușii, este rezistent la deteriorări și la diverse zgârieturi;
  • completează elegant aspectul mașinii și o face unică;
  • garniturile nu se tem de coroziune și au o durată lungă de viață.

În magazinul nostru de tuning online veți găsi praguri pentru orice marcă și model de mașină, precum și alte garnituri cromate pentru interior (inele, jante). În plus, este demn de remarcat faptul că, pe lângă funcțiile de protecție, căptușeala din interior va completa estetic aspectul mașinii, dovedind bunul gust al proprietarului său.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă