Ornamente proiectoare ceata

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Pentru unii șoferi, designul aspectului vehiculului este aproape o artă. Cel mai adesea, mașina este decorată cu detalii cromate strălucitoare, care dau soliditate și fac mașina să iasă în evidență de masa gri. În acest articol, vă sugerăm să acordați atenție garniturii cromate pentru farurile de ceață.

Tampoane Audi Fog Light

La ce servesc benzile cromate?

Scopul principal al garniturilor cromate pentru farurile de ceață este de a face exteriorul mașinii mai rafinat și mai atractiv. În plus, acest accesoriu împiedică pătrunderea murdăriei și prafului rutier în goluri. Dacă mașina are deja completări de reglare, atunci instalarea atașamentului va face ca aspectul să fie mai complet și unic.

Faruri de ceață ML164

Din ce materiale sunt făcute

Elementele strălucitoare sunt disponibile în plastic ABS sau oțel inoxidabil. Plăcuțele din plastic au caracteristici bune și dacă aveți grijă de ele, acestea vor rezista suficient de mult. Piesele din oțel inoxidabil au o rezistență mai mare, dar prețul lor este în mod corespunzător puțin mai mare. Fiecare set de accesorii de reglare pentru optică este realizat individual pentru un anumit model de mașină.

Căptușeală din plastic cromat

Instalarea suprapunerilor

Chiar și un pasionat de mașini novice se poate ocupa de instalarea căptușelilor, pentru aceasta nu este necesar să aveți o anumită abilitate sau să dețineți un instrument special. Cel mai obișnuit tip de instalare pentru piesele cromate este cu banda dublă, care poate fi furnizată în kit. Există, de asemenea, opțiunea de fixare cu un material de etanșare sau lipici, dar această metodă este mai puțin frecventă, deoarece necesită mai mult timp. La instalarea unui element cromat, lucrările trebuie efectuate la o temperatură nu mai mică de +10 grade. Dacă este necesar, se recomandă încălzirea benzii și a piesei cu un uscător de păr.

În plus față de suprapunerile pentru faruri de ceață, există și elemente cromate pentru următoarele optici:

  • Faruri

Huse faruri BMW

  • Luminile din spate

Tampoane pentru picior Toyota

  • Optică de ceață

Chrome pe tumanki

  • Repetatoare de semnalizare

Repetor semnalizator crom

Puteți cumpăra tampoane cromate pentru farurile de ceață pentru vehiculul dvs. din magazinul nostru online. Avem un sortiment mare, iar prețurile vă vor surprinde plăcut.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă