Benzi cromate pe arcade

Filter
Neselectat
Filter
Selectare după parametri
Models
Închidere
Produse

Exteriorul mașinii rămâne întotdeauna ceva special pentru aproape fiecare proprietar de mașină care se respectă. Din acest motiv și din alte motive, proprietarii mașinilor lor folosesc diverse piese de reglare. Partea laterală a mașinii are și ea o atracție proprie, astfel încât garniturile de garnituri ale arcurilor de roți cromate vor fi utile.

Pentru ce sunt arcurile cromate?

Căptușelile arcurilor roților cromate tind să se amestece foarte armonios cu exteriorul vehiculului. Ele pot fi instalate ca un expansor, adică pentru a oferi arcadelor un aspect mai masiv. Mai mult, ele îndeplinesc nu numai funcția de decor, ci și protecția.

Principalele funcții ale căptușelilor cromate:

  • Aspect estetic
  • Protecția corpului împotriva zgârieturilor și așchiilor
  • Ascunderea defectelor existente

Pentru a înțelege cum va arăta mașina cu acest accesoriu, puteți privi fotografia de mai jos, unde modelul SsangYong Kyron este prezentat ca exemplu.

Arcuri cromate Rexton

Din ce materiale sunt făcute

Arcurile cromate sunt realizate din două materiale - oțel inoxidabil și plastic ABS. În primul caz, piesa are rezistență și durabilitate ridicate, dar și prețul pentru aceasta este adecvat. Un produs din plastic nu strălucește mai rău, dar în același timp poate fi folosit și pentru o lungă perioadă de timp. Toate piesele sunt realizate pentru fiecare model de mașină specific și repetă exact relieful punctului de atașare.

Instalarea pieselor

Arcurile rotilor cromate sunt ușor de instalat. Pentru a face acest lucru, puteți face fără ajutor din exterior și nu trebuie să aveți abilități speciale. Tot ce este necesar pentru elementele de fixare este banda dublă și setul de elemente cromate în sine, care poate conține din patru sau mai multe elemente. Pe lângă banda adezivă, se folosește și un material de etanșare sau lipici, dar lucrul cu ele durează mai mult.

Descărcați instrucțiunile de instalare pentru garniturile arcurilor

Unde pot cumpăra

Puteți face cunoștință cu sortimentul de piese cromate pentru pasajele roților din magazinul nostru online din catalogul corespunzător. Aici puteți găsi exact produsele optime pentru modelul dvs. de mașină.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel