Ornamente inox aripi

Produse

Exteriorul mașinii rămâne întotdeauna ceva special pentru aproape fiecare proprietar de mașină care se respectă. Din acest motiv și din alte motive, proprietarii mașinilor lor folosesc diverse piese de reglare. Partea laterală a mașinii are și ea o atracție proprie, așa că garniturile de garnituri ale arcurilor roților montate vor fi utile.

Pentru ce sunt arcurile cromate?

Căptușelile arcurilor roților cromate tind să se amestece foarte armonios cu exteriorul vehiculului. Ele pot fi instalate ca expansor, adică pentru a oferi arcadelor un aspect mai masiv. Mai mult, ele îndeplinesc nu numai funcția de decor, ci și protecția.

Principalele funcții ale căptușelilor cromate:

  • Aspect estetic
  • Protecția corpului împotriva zgârieturilor și așchiilor
  • Ascunderea defectelor existente

Pentru a înțelege cum va arăta mașina cu acest accesoriu, puteți privi fotografia de mai jos, unde modelul SsangYong Kyron este prezentat ca exemplu.

Arcuri cromate Rexton

Din ce materiale sunt făcute

Arcurile cromate sunt realizate din două materiale - oțel inoxidabil și plastic ABS. În primul caz, piesa are rezistență și durabilitate ridicate, dar prețul este adecvat. Un produs din plastic nu strălucește mai rău, dar în același timp poate fi folosit și pentru o lungă perioadă de timp. Toate piesele sunt realizate pentru fiecare model de mașină specific și repetă exact relieful punctului de atașare.

Instalarea pieselor

Arcurile roților cromate sunt ușor de instalat. Pentru a face acest lucru, puteți face fără ajutor din exterior și nu trebuie să aveți abilități speciale. Tot ce este necesar pentru elementele de fixare este banda dublă și setul de elemente cromate în sine, care poate include patru sau mai multe elemente. Pe lângă banda adezivă, se folosește și un material de etanșare sau lipici, dar lucrul cu acestea necesită mai mult timp.

Descărcați instrucțiunile de instalare pentru căptușelile arcului

De unde se poate cumpăra

Puteți vedea gama de piese cromate pentru pasajele roților în magazinul nostru online din catalogul corespunzător. Aici puteți găsi exact acele produse care sunt optime pentru modelul dvs. de mașină.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.