Garniturile de la usi auto

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Funcțiile garniturilor de ușă

Capacele ușilor mașinii sunt o soluție bună pentru fiecare proprietar de mașină care dorește să ofere mașinii sale un aspect individual și să protejeze „calul de fier” de daune. Benzile de ușă cromate sunt de obicei realizate din metal sau plastic. Vor fi utile la parcări (de exemplu, lângă centre comerciale mari, unde există o aglomerație semnificativă de mașini și o lipsă de locuri libere).

Prin instalarea acestor elemente (șoferii le numesc și mulaje), puteți reduce semnificativ riscul de deteriorare a vehiculelor din apropiere. În plus, căptușeala de pe ușa mașinii servește ca o funcție decorativă - delimitează vizual zone separate ale caroseriei și fac aspectul mașinii mai expresiv. În acest fel, garniturile ușii cromate combină armonios două roluri - practic și estetic.

Din ce materiale sunt realizate mulajele?

În magazinul nostru online, puteți selecta fără efort garniturile ușilor pentru aproape orice marcă și model de mașină. Catalogul conține o selecție decentă de suprapuneri de la:

  • Plastic ABS cu placare cromată;
  • oțel lustruit cu o acoperire inoxidabilă (prețul lor este mai mare, dar în același timp sunt o protecție excelentă împotriva deteriorării mecanice, a șocurilor, așchiilor, zgârieturilor etc.).

Indiferent de materialul din care sunt fabricate capacele de pe ușile mașinii, acestea se disting prin indicatori ridicați de rezistență, fiabilitate, rezistență la uzură, performanțe excelente și designuri excelente. În plus, tampoanele cromate sunt ușor de instalat - pot fi atașate la caroseria mașinii fără a vizita singuri o stație de service specializată. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să curățați bine suprafețele laterale ale mașinii de praf și murdărie, să degresați suprafața și să atașați căptușeala de pe ușile mașinii cu bandă adezivă 3M.

Garniturile de caroserie instalate corect vor fi primele care vor avea impactul asupra contactului cu pietre și murdărie, le vor stinge și vor distribui eficient sarcina, protejând astfel panourile ușilor vehiculului de avarii grave.

Comandați suprapuneri în magazinul online

DDaudio oferă să cumpere huse pentru ușile mașinii și să îmbunătățească semnificativ aspectul unei mașini. Fiecare articol de produs, care este prezentat pe site, este conceput pentru o anumită marcă de mașină, datorită căruia sunt disponibile la comandă garnituri de ușă cromate pentru fiecare proprietar de mașină.

Puteți cumpăra produse din catalogul cu ridicata și cu amănuntul cu livrare în Kiev și în alte orașe din Ucraina, care are sucursale ale companiilor de transport populare.

Comandați capacele ușilor pentru mașini în magazinul nostru online și asigurați-vă că crearea unui stil unic pentru „calul de fier” este foarte ușoară! Vă ajutăm nu numai să vă demonstrați individualitatea pe un drum de oraș sau pe o autostradă suburbană, ci ne asigurăm și să vă protejăm mașina în condiții nefavorabile!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă