Tampoane pe mânere

Filter
Neselectat
Filter
Selectare după parametri
Models
Închidere
Produse
Numărul articolului: car8063

Selectați producătorul:

4.44/5 Voturi: 9
pret 128 RON
-
+
Pungile cromate pentru mâne...
Pungile cromate pentru mânere sunt tampoane din oțel care sunt lipite peste produsele din fabrică folosind bandă dublă. Fabricat din oțel inoxidabil lustruit, cromat și geometrie potrivită doar pentru reglarea Fiat Fiorino. Setul include 4 buc.
Numărul articolului: car8077

Selectați producătorul:

4.5/5 Voturi: 8
pret 205 RON
-
+
Capacele mânerului Tüneng s...
Capacele mânerului Tüneng sunt fabricate din oțel cu un conținut ridicat de crom și nichel, ceea ce le face foarte rezistente la coroziune. Setul include 4 accesorii auto
Numărul articolului: car8067

Selectați producătorul:

4.55/5 Voturi: 11
pret 213 RON
-
+
Tampoanele pentru mânerele...
Tampoanele pentru mânerele Ford Focus sunt fabricate din oțel, au o rezistență ridicată la intemperii și uzură și rezistență la zgârieturi. Pentru prețul indicat, puteți cumpăra garnituri pentru toate cele 4 uși.
Numărul articolului: car8065

Selectați producătorul:

4.78/5 Voturi: 9
pret 171 RON
-
+
Tampoanele decorative croma...
Tampoanele decorative cromate pentru mânerele Ford Fusion nu sunt doar puternice și durabile, dar în timpul funcționării nu ruginesc și nu își pierd strălucirea și culoarea originală. Facut din otel. Pretul este pentru un set de huse pentru toate usile.
Numărul articolului: car8131

Selectați producătorul:

4.6/5 Voturi: 5
pret 128 RON
-
+
Garnitură de pe mâner (meta...
Garnitură de pe mâner (metal) - este un elegant accesorii auto pentru Citroen C-2 (07.03+). Rapid de instalat, sigur, se mențin și în neclintirea tolera orice mecanice și climatice de expunere.
Decorative metalice, garnitură pentru pixuri Fiat Albea 2002↗
Numărul articolului: 2506041
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.63/5 Voturi: 8
pret 252 RON
-
+
Decorative metalice, garnit...
Decorative metalice, garnitură de pe mâner Fiat Albea 2002+ lipite pe partea de sus a statelor de personal pixuri auto. Preț kit 4 produse.
Ornament auto pentru pixuri Fiat Siena (4 buc)
Numărul articolului: dddd698
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4/5 Voturi: 7
pret 225 RON
-
+
Huse pentru mașinile Fiat S...
Huse pentru mașinile Fiat Siena sunt produse din oțel care sunt lipite peste mânerele obișnuite. Protejează piesele valoroase ale mașinii împotriva abraziunii, șocurilor, zgârieturilor etc. Prețul este indicat pentru 4 plăci metalice.
Numărul articolului: car8058, car8059

Selectați producătorul:

4.25/5 Voturi: 8
pret 151 RON
-
+
Geometria protecției mâneru...
Geometria protecției mânerului este ideală pentru stalingul Fiat Linea. Facut din otel. Pachetul include 8 articole.
Garnitură de pe mâner pentru o masina Daihatsu Terios 2003-2005 (5 usi)
Numărul articolului: dddd664
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.78/5 Voturi: 9
pret 234 RON
-
+
Garnitură de pe mâner pentr...
Garnitură de pe mâner pentru o masina Daihatsu Terios se stabilesc în 5 uși, cu ajutorul lipici. Sunt realizate din oțel inoxidabil și acoperite cu crom.
Ornamentle de la pixuri de lux pentru 4 usi Daihatsu Sirion 2005↗
Numărul articolului: 7011041
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.2/5 Voturi: 10
pret 306 RON
-
+
Ornamentle de la pixuri de...
Ornamentle de la pixuri de lux create special pentru tuning Daihatsu Sirion 2005+. Material de fabricatie - lustruit inox cu conținut ridicat de crom. Producator - Turcia.
Numărul articolului: car24517

Selectați producătorul:

4.6/5 Voturi: 5
pret 154 RON
-
+
Ornament auto manere usi (4...
Ornament auto manere usi (4 produse în set) produse prin metoda de presare din foaie de oțel cu grosimea de 1 mm accesorii Auto nu se tem de frig, de umiditate, zgârieturi și automate de bucătărie sub presiune.
Numărul articolului: car8052

Selectați producătorul:

4.2/5 Voturi: 10
pret 120 RON
-
+
Manșoanele din oțel inoxida...
Manșoanele din oțel inoxidabil pentru reglarea Dacia Logan MCV au o rezistență îmbunătățită la uzură și coroziune. Setul include produse pentru 4 uși și bandă de montare 3M.
Numărul articolului: car8052

Selectați producătorul:

4.22/5 Voturi: 9
pret 120 RON
-
+
Huse de mâner premium pentr...
Huse de mâner premium pentru reglare Dacia Logan II sunt accesorii elegante din oțel care vor proteja suprafața mânerului standard de abraziune și deteriorare. Produsele nu ruginesc, nu urcă și nu își pierd aspectul original timp de mulți ani.
Numărul articolului: car2013

Selectați numărul de uși:

4.5/5 Voturi: 8
pret 154 RON
-
+
Capacele mânerului ușii sun...
Capacele mânerului ușii sunt un produs de reglare pentru Citroen Berlingo. Accesoriile sunt fabricate din oțel, sunt atașate la banda adezivă (inclusă), nu se curăță sau nu ruginesc. Set - 3 buc.
AUDI TT Ornament de manere usi (2 bucati, oțel), 1999↗
Numărul articolului: car2770uz
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.5/5 Voturi: 8
pret 117 RON
-
+
Crom Ornament de mânere pen...
Crom Ornament de mânere pentru uși din oțel se pot cumpara la pachet (la ușa din față). Produsele efectuată de către OMSA și are denumirea de garanție.

Ești unic și mașina ta trebuie să se potrivească cu tine. Pentru a-l face diferit de alții, mânerele ușilor cromate vă vor ajuta - accesorii ieftine, dar elegante și practice. Astăzi aveți o oportunitate reală de a le cumpăra la cel mai mic preț din Ucraina.

În ce cazuri aveți nevoie de tampoane de ușă pentru mânerele mașinii?

 1. Primul caz este atunci când proprietarul mașinii dorește să obțină individualitate.

Accesoriile din oțel și plastic cromat arată spectaculos pe corpul de orice culoare. Dar se remarcă mai ales pe mașinile negre, albe, roșii.

 1. Al doilea caz este protecția mânerelor obișnuite ale ușilor.

Autocolantele cromate (așa numite datorită bazei autoadezive), instalate imediat după achiziționarea „calului de fier”, sunt capabile să protejeze elementele corpului fabricii de orice influență externă:

 • zgârieturi de la gheare și pietre feminine care zboară de sub roți,
 • ștergerea vopselei de frecare constantă,
 • pete datorate reactivilor chimici, care sunt stropiți generos pe drumurile noastre iarna.
 1. Al treilea caz este pregătirea pre-vânzare a mașinii.

De acord, doriți întotdeauna să vindeți o mașină mai scumpă sau cel puțin să o faceți să arate demnă și nu mai rea decât omologii săi. Lustruim vopseaua, ascundem coroziunea pe corp, dar uităm de detalii precum mânerele ușilor. Dar sunt supuși unei expuneri constante la factori negativi, cu utilizare frecventă, sunt acoperiți cu zgârieturi și zgârieturi. Pare complet neprezentabil. Instalați un set de protecții de mâner ieftine și fiți uimiți la modul în care se schimbă aspectul.

Tabel comparativ cu benzi de protecție cromate pentru mânerele ușilor de la diferiți producători

Producător Material Grosime Echipament Instalare Particularități
Omsa (Turcia) Oțel inoxidabil italian 0,7 mm Un set de suprapuneri, bandă americană 3M, grund Montare - pe bandă adezivă, se potrivește în mod ideal în geometrie, așezată fără goluri Nu magnetizați
Carmos (Turcia) Oțel turcesc 0,5 mm Set de acoperire, bandă dublă Instalare - pe bandă scotch, plasată cu goluri mici, corespunde în geometrie mânerelor standard Magnet

De asemenea, ambele fabrici turcești fac autocolante din plastic pentru pixuri. Suprafața produselor este acoperită în mai multe straturi cu crom (Omsa - 3 straturi, Karmos - 2 straturi).

Garnitură cromată pe corpul mânerelor ușilor Omsa: caracteristici și avantaje

 • Rezistent la coroziune.

Oțelul inoxidabil italian este de foarte bună calitate. Din aceasta sunt fabricate accesorii de bucătărie de renume mondial. Prin urmare, nu ezitați. Nu se teme de ninsoare și viscol, de căldură și de ploaie. Performanțele sale nu s-au schimbat de-a lungul anilor. O puteți curăța cu orice mijloace chimice - căptușelile vor rezista la toate. Folosiți doar o cârpă moale, deoarece substanțele abrazive pot lăsa zgârieturi abia vizibile (deși sunt ușor de lustruit, iar accesoriile arată din nou ca noi).

 • Calitate.

Kitul de corp Omsa de astăzi întruchipează cele mai noi accesorii de reglare. Acest lucru permite brandului să preia o poziție de lider în producția și exportul de căptușeli în diferite țări ale lumii, inclusiv Ucraina. Prin urmare, calitatea înaltă a tuturor produselor auto Omsa este o axiomă care nu are nevoie de dovezi de mult timp.

Huse pentru mânere Carmos

Secretele instalării garniturilor cromate pe mânerele ușilor mașinii

 • Aderența la suprafață se realizează în decurs de jumătate de oră. Cu toate acestea, în primele 3 zile, trebuie să folosiți cu atenție garniturile ușilor. Nu vă spălați mașina în această perioadă.
 • Corpul stiloului trebuie să fie uscat și curat. Pentru o mai bună aderență a decalcomaniilor la suprafață, ștergeți plasticul cu alcool sau alt agent de degresare.
 • Toate lucrările trebuie efectuate la o temperatură nu mai mică de +18 grade. Dacă este mai frig în interior sau în exterior, încălziți accesoriile de reglare și mânerele cu un uscător de păr obișnuit.

Mai mulți "PENTRU" pentru a cumpăra de la noi tampoane de protecție pentru reglarea mânerelor

Și fără nici un motiv ... Dealerul este oficial, livrările sunt directe, alegerea este largă, prețurile sunt cele mai bune. Totul este despre noi - cel mai mare magazin de accesorii pentru acordarea DDaudio.

 1. Livrare gratuită de la 3000 grivne la Kiev, Harkov, Dnipro, Lviv, Odessa, Nikolaev și alte așezări din Ucraina (orașe, sate, orașe). Trimiterea către toate țările CSI și Europa.
 2. Nu este nevoie să așteptați săptămâni pentru produsul comandat. Aproape întreaga gamă a catalogului este întotdeauna disponibilă în depozitul nostru în cantitatea de care aveți nevoie. Expediere - a doua zi după comanda de către orice companie de transport convenabilă pentru dvs.
 3. Suntem dealerii oficiali și singuri din Ucraina. Prețul nostru pentru huse de protecție auto este de neegalat.

După ce ați cumpărat tampoane cromate pentru mânerele auto din magazinul nostru online, nu veți rămâne singur cu întrebările dvs. - puteți contacta oricând specialiști online cu privire la caracteristicile de instalare, funcționare și întreținere.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel