Tampoane pe mânere

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON
6
Numărul articolului: car2013

Selectați numărul de uși:

pret 135 RON
✅ În stoc
-
+

Ești unic și mașina ta trebuie să se potrivească cu tine. Pentru a-l face diferit de alții, mânerele ușilor cromate vă vor ajuta - accesorii ieftine, dar elegante și practice. Astăzi aveți o oportunitate reală de a le cumpăra la cel mai mic preț din Ucraina.

În ce cazuri aveți nevoie de tampoane de ușă pentru mânerele mașinii?

 1. Primul caz este atunci când proprietarul mașinii dorește să obțină individualitate.

Accesoriile din oțel și plastic cromat arată spectaculos pe corpul de orice culoare. Dar se remarcă mai ales pe mașinile negre, albe, roșii.

 1. Al doilea caz este protecția mânerelor obișnuite ale ușilor.

Autocolantele cromate (așa numite datorită bazei autoadezive), instalate imediat după achiziționarea „calului de fier”, sunt capabile să protejeze elementele corpului fabricii de orice influență externă:

 • zgârieturi de la gheare și pietre feminine care zboară de sub roți,
 • ștergerea vopselei de frecare constantă,
 • pete datorate reactivilor chimici, care sunt stropiți generos pe drumurile noastre iarna.
 1. Al treilea caz este pregătirea pre-vânzare a mașinii.

De acord, doriți întotdeauna să vindeți o mașină mai scumpă sau cel puțin să o faceți să arate demnă și nu mai rea decât omologii săi. Lustruim vopseaua, ascundem coroziunea pe corp, dar uităm de detalii precum mânerele ușilor. Dar sunt supuși unei expuneri constante la factori negativi, cu utilizare frecventă, sunt acoperiți cu zgârieturi și zgârieturi. Pare complet neprezentabil. Instalați un set de protecții de mâner ieftine și fiți uimiți la modul în care se schimbă aspectul.

Tabel comparativ cu benzi de protecție cromate pentru mânerele ușilor de la diferiți producători

Producător Material Grosime Echipament Instalare Particularități
Omsa (Turcia) Oțel inoxidabil italian 0,7 mm Un set de suprapuneri, bandă americană 3M, grund Montare - pe bandă adezivă, se potrivește în mod ideal în geometrie, așezată fără goluri Nu magnetizați
Carmos (Turcia) Oțel turcesc 0,5 mm Set de acoperire, bandă dublă Instalare - pe bandă scotch, plasată cu goluri mici, corespunde în geometrie mânerelor standard Magnet

De asemenea, ambele fabrici turcești fac autocolante din plastic pentru pixuri. Suprafața produselor este acoperită în mai multe straturi cu crom (Omsa - 3 straturi, Karmos - 2 straturi).

Garnitură cromată pe corpul mânerelor ușilor Omsa: caracteristici și avantaje

 • Rezistent la coroziune.

Oțelul inoxidabil italian este de foarte bună calitate. Din aceasta sunt fabricate accesorii de bucătărie de renume mondial. Prin urmare, nu ezitați. Nu se teme de ninsoare și viscol, de căldură și de ploaie. Performanțele sale nu s-au schimbat de-a lungul anilor. O puteți curăța cu orice mijloace chimice - căptușelile vor rezista la toate. Folosiți doar o cârpă moale, deoarece substanțele abrazive pot lăsa zgârieturi abia vizibile (deși sunt ușor de lustruit, iar accesoriile arată din nou ca noi).

 • Calitate.

Kitul de corp Omsa de astăzi întruchipează cele mai noi accesorii de reglare. Acest lucru permite brandului să preia o poziție de lider în producția și exportul de căptușeli în diferite țări ale lumii, inclusiv Ucraina. Prin urmare, calitatea înaltă a tuturor produselor auto Omsa este o axiomă care nu are nevoie de dovezi de mult timp.

Huse pentru mânere Carmos

Secretele instalării garniturilor cromate pe mânerele ușilor mașinii

 • Aderența la suprafață se realizează în decurs de jumătate de oră. Cu toate acestea, în primele 3 zile, trebuie să folosiți cu atenție garniturile ușilor. Nu vă spălați mașina în această perioadă.
 • Corpul stiloului trebuie să fie uscat și curat. Pentru o mai bună aderență a decalcomaniilor la suprafață, ștergeți plasticul cu alcool sau alt agent de degresare.
 • Toate lucrările trebuie efectuate la o temperatură nu mai mică de +18 grade. Dacă este mai frig în interior sau în exterior, încălziți accesoriile de reglare și mânerele cu un uscător de păr obișnuit.

Mai mulți "PENTRU" pentru a cumpăra de la noi tampoane de protecție pentru reglarea mânerelor

Și fără nici un motiv ... Dealerul este oficial, livrările sunt directe, alegerea este largă, prețurile sunt cele mai bune. Totul este despre noi - cel mai mare magazin de accesorii pentru acordarea DDaudio.

 1. Livrare gratuită de la 3000 grivne la Kiev, Harkov, Dnipro, Lviv, Odessa, Nikolaev și alte așezări din Ucraina (orașe, sate, orașe). Trimiterea către toate țările CSI și Europa.
 2. Nu este nevoie să așteptați săptămâni pentru produsul comandat. Aproape întreaga gamă a catalogului este întotdeauna disponibilă în depozitul nostru în cantitatea de care aveți nevoie. Expediere - a doua zi după comanda de către orice companie de transport convenabilă pentru dvs.
 3. Suntem dealerii oficiali și singuri din Ucraina. Prețul nostru pentru huse de protecție auto este de neegalat.

După ce ați cumpărat tampoane cromate pentru mânerele auto din magazinul nostru online, nu veți rămâne singur cu întrebările dvs. - puteți contacta oricând specialiști online cu privire la caracteristicile de instalare, funcționare și întreținere.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă