Tuning Mercedes

Produse
Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
4/5 Voturi: 14
133 RON
-
+
Garnitură de pe oglindă latera...
Garnitură de pe oglindă laterală auto sunt realizate din foarte durabil și de calitate din plastic ABS. De sus, de la accesorii auto aplicat хромированное de acoperire, care nu se tem de nici ultraviolete, nici дородные reactivi, nici de spălare sub presiune. În set - 2 Ornament numai de tuning pentru Mercedes Sprinter W901 toate ani de la lansare. De fabricație - Carmos, turcia

Crom garnitură de pe oglinda Mercedes W 124
Numărul articolului: car0118
3.67/5 Voturi: 15
204 RON
-
+
Crom șinele sunt fixate pe par...
Crom șinele sunt fixate pe partea de sus a carcasei oglinzi Mercedes (Mercedes) W 124 pe ambele sensuri american lipici. Setul de bijuterii este produsă de o companie Carmos din oțel înalt aliat, care nu se supune negativ influențe climatice.

Auto tuning Mercedes (Mercedes) va da o mașină specială, unic aspect, va scoate în evidență preferințele proprietarului mașinii și statutul său.Oferim cumpara praguri, oglinzi, faruri si pixuri, accesorii pentru tuning interior Mercedes, crom pachete, spoilere aerodinamice kituri de corp, кенгурины, șine și rafturi, optică și multe altele, care va transforma exteriorul și interiorul mașinii într-o adevărată operă de artă.

Tuning auto Mercedes diferite modele este o prioritate a companiei "DDaudio". O atenție deosebită acordăm nu numai diverse crom accesorii care îmbunătățesc aspectul și de transport, dar și caroserii aerodinamice, care va schimba ideea ta de mare viteză caracteristicile și raționalizarea lor "de fier prieten".

3 motive pentru a cumpara de tuning pe Mercedes în automobil DDaudio:

În plus transport gratuit, oferim:

 • Avem cele mai bune preturi pentru Ucraina la toate aceste poziții. Nu crezi? Încercați să găsiți în cazul în care ceva mai ieftin si va vom returna 110% diferență!
 • Toate prezentate de accesorii pentru masini sunt originale produse de cei mai importanti producatori. Noi nu vindem falsuri chinezi!
 • Toate crom pachete și alte atașamente de tuning pentru Mercedes fabricat din materiale de calitate la cel mai nou hardware. Produsele nu se estompeze și nu sunt acoperite cu timpul, pete, nu ruginesc și nu se tem de umiditate, îngheț și soare. Iar dovadă a acestui lucru - branded garanție de la magazinul nostru de 5 ani!

Cromat garnitură

Totul este prezentat în secțiunile unui magazin auto DDaudio la prețuri mai mici garantat - cele mai mici în Ucraina, CSI și Europa. Toți CONCURENȚII noștri - noastre en-GROS CLIENȚII.

 • Pe praguri;
 • Pe oglinzi;
 • Pe faruri;
 • Pe mâner;
 • Muluri și alte accesorii pentru mercedes.

De asemenea, ne propunem să cumpere marginea portbagajului, обводку faruri producătorilor Omsa și Carmos. China nu vindem! Numai originale turcești accesorii auto, cu marcă de garanție. Acestea pot fi din oțel inoxidabil sau plastic rezistent la impact cu crom. Inox nu dispare, ușor de lustruit, și din material plastic - nu облазит și nu servește mai puțin de 5 ani. De fixare a Ornamentlor este foarte simplu - pe o suprafață cu ajutorul de foarte buna calitate самоклейкой banda, care este inclus în kituri. Toate crom căptușeală și crom pachete sunt fabricate în conformitate cu un anumit model de Mercedes, de aceea garantăm conformitatea cu dimensiuni și curbe titular elemente de caroserie.

Șine, rafturi, chingi, boxe pe acoperiș Mercedes, de fixare sub povara

În gama de kit de pe acoperiș de la diferiți producători și în diferite categorii de preț. Calitatea tuturor produselor testate numeroșii noștri clienți. Cel mai adesea, șine de acoperiș Mercedes sunt fabricate din aluminiu, pe a cărui suprafață aplicat de acoperire (negru, crom, gri). La sarcina maximă în portbagaj are un efect tip de fixare: oțel picioare sau din material plastic (prima, respectiv,a apreciat la o greutate mai mare).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.