Tuning Mercedes

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Categorii de produse
Afișează mai multe categorii
Цена
от до RON
Închidere
Produse
Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
4.18/5 Voturi: 17
pret 191 RON
-
+
Husele pentru oglinda later...
Husele pentru oglinda laterală a mașinii sunt fabricate din plastic ABS foarte durabil și de înaltă calitate. Deasupra accesoriilor auto, se aplică o acoperire cromată, care nu se teme de lumina ultravioletă, nici de reactivi scumpi, nici de spălare la presiune înaltă. Setul include 2 tampoane doar pentru reglarea Mercedes Sprinter W901 a tuturor anilor de model. Producție - Carmos, Turcia
Huse oglinzi cromate Mercedes W 124
Numărul articolului: car0118
3.63/5 Voturi: 19
pret 191 RON
-
+
Tampoane cromate sunt atașa...
Tampoane cromate sunt atașate peste carcasa oglinzii Mercedes (Mercedes) W 124 pe bandă americană pe două fețe. Setul de produse este realizat de compania turcă Carmos din oțel aliat, care nu este supus influențelor climatice negative.

Reglarea automată Mercedes (Mercedes) va oferi mașinii un aspect unic, unic, va sublinia preferințele proprietarului mașinii și statutul său. Și portbagaje, optică și multe altele, care vor transforma exteriorul și interiorul mașinii dvs. într-o adevărată lucrare a artă.

Reglarea mașinilor Mercedes de diferite modele este o prioritate a DDaudio. Acordăm o atenție specială nu doar unei varietăți de accesorii cromate care îmbunătățesc aspectul transportului, ci și kiturilor de caroserie aerodinamice care vă vor schimba ideea despre caracteristicile de viteză și eficientizarea „prietenului tău de fier”.

3 motive pentru a cumpăra tuning pentru Mercedes în magazinul auto DDaudio:

Pe lângă transportul gratuit, oferim:

  • Avem cele mai avantajoase prețuri în Ucraina pentru toate articolele prezentate. Nu mă crede? Încercați să găsiți undeva mai ieftin și vă vom rambursa 110% din diferență!
  • Toate accesoriile auto prezentate sunt produse originale ale celor mai importanti producatori mondiali. Nu vindem falsuri chinezești!
  • Toate pachetele cromate și alte accesorii pentru reglarea Mercedesului sunt realizate din materiale de calitate pe cele mai noi echipamente. Produsele nu se estompează sau se colorează în timp, nu ruginesc și nu se tem de umezeală, îngheț și soare. Și confirmarea acestui fapt este garanția mărcii din magazinul nostru - 5 ani!

Căptușeală cromată

Toate acestea sunt prezentate în secțiunile magazinului auto DDaudio la prețuri mici garantate - cel mai mic din Ucraina, CSI și Europa. Toți CONCURENTII noștri sunt CLIENȚII noștri cu ridicata.

  • Pe praguri;
  • Pe oglinzi;
  • Pe faruri;
  • Pe mânere;
  • Molduri și alte accesorii pentru Mercedes.

Și, de asemenea, vă oferim să cumpărați marginea portbagajului, garnitura farurilor de la producătorii turci Omsa și Carmos. Nu vindem China! Doar accesorii auto turcești originale cu garanție de marcă. Pot fi realizate din oțel inoxidabil sau plastic rezistent la impact cu finisaj cromat. Oțelul inoxidabil nu se murdărește, se lustruiește ușor, iar plasticul nu se desprinde și servește cel puțin 5 ani. Fixarea tampoanelor este foarte simplă - pe o suprafață degresată folosind o bandă autoadezivă de foarte bună calitate, care este inclusă în seturi. Toate garniturile și pachetele cromate sunt realizate pentru un model specific Mercedes, prin urmare garantăm că dimensiunile și îndoirile corespund elementelor standard ale caroseriei.

Șine de acoperiș, bare de acoperiș, bare transversale, cutii de acoperiș Mercedes, elemente de fixare pentru marfă

Gama include un kit de acoperiș de la diferiți producători și în diferite categorii de preț. Calitatea tuturor produselor a fost testată de numeroșii noștri clienți. Cel mai adesea, șinele de acoperiș Mercedes sunt fabricate din aluminiu, a cărui suprafață este acoperită (negru, crom, gri). Sarcina maximă pe portbagaj este influențată de tipul de atașament: picioare din oțel sau plastic (primele, respectiv, sunt proiectate pentru o greutate mai mare).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.