Tuning Mercedes

Produse
ornament pentru un număr de Mercedes CLK /W208, oțel
Numărul articolului: 4704052
197 RON
-
+
Ferește-te de tuning pentru Me...
Ferește-te de tuning pentru Mercedes CLK /W208? ornament pentru numărul prezentate în magazinul nostru de tuning - acest lucru este exact acea finală de coduri de bare, care va da de integritate a completa design-ului masinii. Efectuată de către Omsa din oțel.

Tuning piese de schimb pentru pixuri Mercedes ML W163 klass
Numărul articolului: car8106

Selectați:

169 RON
-
+
Tuning piese de schimb pentru ...
Tuning piese de schimb pentru pixuri reprezintă cromat garnitură. Accesorii auto sunt produse din inox.au devenit și au cea mai mare rezistență la acțiunile atmosferice.

Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
132 RON
-
+
Garnitură de pe oglindă latera...
Garnitură de pe oglindă laterală auto sunt realizate din foarte durabil și de calitate din plastic ABS. De sus, de la accesorii auto aplicat хромированное de acoperire, care nu se tem de nici ultraviolete, nici дородные reactivi, nici de spălare sub presiune. În set - 2 Ornament numai de tuning pentru Mercedes Sprinter W901 toate ani de la lansare. De fabricație - Carmos, turcia

Garnitură de pe mâner Mercedes W 124
Numărul articolului: car8104
156 RON
-
+
Garnitură de pe mâner - cel ma...
Garnitură de pe mâner - cel mai practic si util accesoriu pentru exterior de tuning, nu numai Mercedes W 124, dar și orice masina. Realizate din oțel sunt sigur, protejează statele de personal suprafață de scuffs și zgârieturi. Sunt montate pe un scotch 3M.

Mercedes CLS63 Kit pentru fals în greutate cu capota AMG С218
Numărul articolului: dd20680
16873 RON
-
+
Echipament: Spate și față a ba...
Echipament: Spate și față a barei de protecție în ansamblul (cu grila), difuzor bara de protecție spate, pe amortizor, capota, подкрылки

Auto tuning Mercedes (Mercedes) va da o mașină specială, unic aspect, va scoate în evidență preferințele proprietarului mașinii și statutul său.Oferim cumpara praguri, oglinzi, faruri si pixuri, accesorii pentru tuning interior Mercedes, crom pachete, spoilere aerodinamice kituri de corp, кенгурины, șine și rafturi, optică și multe altele, care va transforma exteriorul și interiorul mașinii într-o adevărată operă de artă.

Tuning auto Mercedes diferite modele este o prioritate a companiei "DDaudio". O atenție deosebită acordăm nu numai diverse crom accesorii care îmbunătățesc aspectul și de transport, dar și caroserii aerodinamice, care va schimba ideea ta de mare viteză caracteristicile și raționalizarea lor "de fier prieten".

3 motive pentru a cumpara de tuning pe Mercedes în automobil DDaudio:

În plus transport gratuit, oferim:

 • Avem cele mai bune preturi pentru Ucraina la toate aceste poziții. Nu crezi? Încercați să găsiți în cazul în care ceva mai ieftin si va vom returna 110% diferență!
 • Toate prezentate de accesorii pentru masini sunt originale produse de cei mai importanti producatori. Noi nu vindem falsuri chinezi!
 • Toate crom pachete și alte atașamente de tuning pentru Mercedes fabricat din materiale de calitate la cel mai nou hardware. Produsele nu se estompeze și nu sunt acoperite cu timpul, pete, nu ruginesc și nu se tem de umiditate, îngheț și soare. Iar dovadă a acestui lucru - branded garanție de la magazinul nostru de 5 ani!

Cromat garnitură

Totul este prezentat în secțiunile unui magazin auto DDaudio la prețuri mai mici garantat - cele mai mici în Ucraina, CSI și Europa. Toți CONCURENȚII noștri - noastre en-GROS CLIENȚII.

 • Pe praguri;
 • Pe oglinzi;
 • Pe faruri;
 • Pe mâner;
 • Muluri și alte accesorii pentru mercedes.

De asemenea, ne propunem să cumpere marginea portbagajului, обводку faruri producătorilor Omsa și Carmos. China nu vindem! Numai originale turcești accesorii auto, cu marcă de garanție. Acestea pot fi din oțel inoxidabil sau plastic rezistent la impact cu crom. Inox nu dispare, ușor de lustruit, și din material plastic - nu облазит și nu servește mai puțin de 5 ani. De fixare a Ornamentlor este foarte simplu - pe o suprafață cu ajutorul de foarte buna calitate самоклейкой banda, care este inclus în kituri. Toate crom căptușeală și crom pachete sunt fabricate în conformitate cu un anumit model de Mercedes, de aceea garantăm conformitatea cu dimensiuni și curbe titular elemente de caroserie.

Șine, rafturi, chingi, boxe pe acoperiș Mercedes, de fixare sub povara

În gama de kit de pe acoperiș de la diferiți producători și în diferite categorii de preț. Calitatea tuturor produselor testate numeroșii noștri clienți. Cel mai adesea, șine de acoperiș Mercedes sunt fabricate din aluminiu, pe a cărui suprafață aplicat de acoperire (negru, crom, gri). La sarcina maximă în portbagaj are un efect tip de fixare: oțel picioare sau din material plastic (prima, respectiv,a apreciat la o greutate mai mare).

4.5/5 голосов: 6

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-20.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.