Tuning Mercedes

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Model
Categorii de produse
Цена
от до RON
6
Numărul articolului: 36619

Alegeți o culoare:

pret 414 RON
✅ În stoc
-
+

Reglarea automată Mercedes (Mercedes) va oferi mașinii un aspect unic, unic, va sublinia preferințele proprietarului mașinii și statutul său. Și portbagaje, optică și multe altele, care vor transforma exteriorul și interiorul mașinii dvs. într-o adevărată lucrare a artă.

Reglarea mașinilor Mercedes de diferite modele este o prioritate a DDaudio. Acordăm o atenție specială nu doar unei varietăți de accesorii cromate care îmbunătățesc aspectul transportului, ci și kiturilor de caroserie aerodinamice care vă vor schimba ideea despre caracteristicile de viteză și eficientizarea „prietenului tău de fier”.

3 motive pentru a cumpăra tuning pentru Mercedes în magazinul auto DDaudio:

Pe lângă transportul gratuit, oferim:

  • Avem cele mai avantajoase prețuri în Ucraina pentru toate articolele prezentate. Nu mă crede? Încercați să găsiți undeva mai ieftin și vă vom rambursa 110% din diferență!
  • Toate accesoriile auto prezentate sunt produse originale ale celor mai importanti producatori mondiali. Nu vindem falsuri chinezești!
  • Toate pachetele cromate și alte accesorii pentru reglarea Mercedesului sunt realizate din materiale de calitate pe cele mai noi echipamente. Produsele nu se estompează sau se colorează în timp, nu ruginesc și nu se tem de umezeală, îngheț și soare. Și confirmarea acestui fapt este garanția mărcii din magazinul nostru - 5 ani!

Căptușeală cromată

Toate acestea sunt prezentate în secțiunile magazinului auto DDaudio la prețuri mici garantate - cel mai mic din Ucraina, CSI și Europa. Toți CONCURENTII noștri sunt CLIENȚII noștri cu ridicata.

  • Pe praguri;
  • Pe oglinzi;
  • Pe faruri;
  • Pe mânere;
  • Molduri și alte accesorii pentru Mercedes.

Și, de asemenea, vă oferim să cumpărați marginea portbagajului, garnitura farurilor de la producătorii turci Omsa și Carmos. Nu vindem China! Doar accesorii auto turcești originale cu garanție de marcă. Pot fi realizate din oțel inoxidabil sau plastic rezistent la impact cu finisaj cromat. Oțelul inoxidabil nu se murdărește, se lustruiește ușor, iar plasticul nu se desprinde și servește cel puțin 5 ani. Fixarea tampoanelor este foarte simplă - pe o suprafață degresată folosind o bandă autoadezivă de foarte bună calitate, care este inclusă în seturi. Toate garniturile și pachetele cromate sunt realizate pentru un model specific Mercedes, prin urmare garantăm că dimensiunile și îndoirile corespund elementelor standard ale caroseriei.

Șine de acoperiș, bare de acoperiș, bare transversale, cutii de acoperiș Mercedes, elemente de fixare pentru marfă

Gama include un kit de acoperiș de la diferiți producători și în diferite categorii de preț. Calitatea tuturor produselor a fost testată de numeroșii noștri clienți. Cel mai adesea, șinele de acoperiș Mercedes sunt fabricate din aluminiu, a cărui suprafață este acoperită (negru, crom, gri). Sarcina maximă pe portbagaj este influențată de tipul de atașament: picioare din oțel sau plastic (primele, respectiv, sunt proiectate pentru o greutate mai mare).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă