Tuning Mercedes Clasa E W124 1984-1997

2
Numărul articolului: 34527

Selectați o culoare:

pret 194 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Mercedes W124 - în ciuda anului de fabricație, un sedan destul de solid și de încredere. Dar, desigur, datorită faptului că vârsta lui nu mai este mică, reglarea mașinii nu va strica deloc. Și acest lucru se aplică nu numai stilului extern, ci și interiorului interior.

Ce oferim pentru reglarea 124 Mercedes?

Pe lângă produsele universale, avem:

  • Materiale izolante fonice Shumoff, care sunt recunoscute ca fiind cele mai bune din categoria lor de preț.
  • Imprimare Aqua pentru reglaj interior - trebuie doar să scoateți piesele necesare și să ni le trimiteți prin poștă și, după 5-6 zile, să le recuperați cu decorul aplicat (transportul în ambele direcții se efectuează pe cheltuiala noastră).
  • Garnituri cromate - pe oglinzi, mânerele ușilor, plăcuța de înmatriculare, capacul portbagajului.
  • Corpuri care nu numai că vor acoperi zgârieturile și așchii de pe corp, dar vor proteja și vopseaua de deteriorări în timpul coliziunilor minore.

În magazinul nostru de tuning există întotdeauna promoții speciale pentru pasionații de mașini (de exemplu, „Tipărirea gratuită a apei”). Și toate prețurile bunurilor sunt mult mai mici decât cele ale concurenților. Motivul este că în Ucraina suntem singurii reprezentanți oficiali ai multor producători străini de accesorii auto. Livrăm și în Rusia și Belarus.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă