Tuning Mercedes S-klass W140

Mercedes S-klass W140 praguri (4 buc)
Numărul articolului: 97UN091SP

Selectați textul:

4.88/5 Voturi: 8
142 RON
-
+
Dimensiune fata de 45cm la 5 c...
Dimensiune fata de 45cm la 5 cm și spate de 23 cm pe 5 cm

Mercedes S-klass W140 Gratar pe repetor `Dreptunghi` (2 buc, ABS)
Numărul articolului: a025b
4.47/5 Voturi: 15
46 RON
-
+
Universal detaliu! Se pune pe ...
Universal detaliu! Se pune pe un repetor поворотника. Formă dreptunghiulară, forma, dimensiunea de 115mm la 50mm

Oferim cumpara tuning pe Mercedes A 140 (Mercedes S-klass W140). Livrare gratuită pentru Ucraina, înființarea de livrare în toate țările CSI și Europa. Angro și cu amănuntul, furnizarea directă fără intermediari de distribuție, propriile depozite în diferite țări. La noi puteți achiziționa la cele mai bune prețuri garnitură de pe mâner Mercedes a 140, Ornamentle de la carcasa oglinzi, мыльнички și un alt kit de la producatori de renume.

Mercedes-Benz W140: teribil "elefant"

De ce doar "nume" nu a inventat această unui, аристократичному "neamț"! "Castrat", "mistrețul", "elefant", "стосорокет" - totul despre ea - Mersedes W140 (Mercedes 140). În anii nonagenar nu este o cabana, nu супертолстая lanțul de aur, și anume este copilul din flori "бундесовского" industria auto constituie un indicator tale de succes, bogăție și "prăvăliș".

Ce e aici e de mirare că, chiar și acum, după mai bine de zece ani, холеный W140 pe străzi întâlnește o mulțime de восхищенных de opinii? Dar s-ar părea, după toate standardele de timpul considerat din punct de vedere moral învechite. . . Da, dar nu este cazul cu "o sută de сороковым" - dacă el și depășite, astfel încât excepția эргономическому criterii. Desigur, nu există un sistem de navigație, senzor de afișare (anul de "naștere" ceea ce, domnilor? ! ), de dimensiuni mici oglinzi (de a mări vizual poate fi cumpărat de la noi garnitură de pe oglinzi Mercedes 140), de reglare, de asemenea, minim. . . Dar este oare important?

Dacă unul se uită la această mașină în creier apare o asociere cu granit постаментом - неубиваемым, nu a cedat nici uzura, nici de timp. Începi să înțelegi ce anume v-a atras și кружило de cap pentru proprietarii de masini "nouăzeci".

Deoarece standardele de calitate atunci au fost destul de diferite: dacă e făcut de mașini, așa a făcut lor în conștiință și din lemn a fost exact de lemn, piele - piele, pur și simplu a devenit clar că această mașină este absolut de încredere, ea nu te va eșua. Și nimic, că undeva, ceva scartaie, că pe piele tapiterie, au apărut abraziuni, că nu există nici un senzoriale umfla. Pe drumurile această "veșnic tânăr german" va fi inteligent să alerge încă treizeci de ani. Ei bine, și noi o să vă ajutăm să-l sprijine aspect noastre автоаксессуарами.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.