Tuning Mercedes Sprinter 2006-2018

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Categorii de produse
Цена
от до RON
Închidere
Numărul articolului: 36704

Selectați o culoare:

4.5/5 Voturi: 6
pret 298 RON
-
+
Garnitură de pe bara de alu...
Garnitură de pe bara de aluminiu, lemn sau fibra de carbon - este ideal pentru a face upgrade de design interior. În set este inclus 19 piese, care diferă elegant și plin de farmec executării.
Numărul articolului: 36856

Te rog selecteaza:

4.11/5 Voturi: 9
pret 511 RON
-
+
Suprapunerea panourilor Mer...
Suprapunerea panourilor Meric imită aluminiu, lemn, carbon și alte finisaje. Setul constă din 40 de plăcuțe, a căror instalare este ușor de realizat pe cont propriu. O alternativă excelentă la versiunea standard a panoului și o vedere avantajoasă a reglajului interior.
Nou
Numărul articolului: dd19012
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.17/5 Voturi: 6
pret 852 RON
-
+
Lucrul manual. Material - t...
Lucrul manual. Material - tei. Click mai mult, ca să vezi mai multe poze. Este posibilă confecționarea sub individual exclusiv comanda
Numărul articolului: pol005
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.5/5 Voturi: 14
pret 121 RON
-
+
Rama 1din MERCEDES Sprinter
Numărul articolului: 61172
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.55/5 Voturi: 11
pret 171 RON
-
+
Numărul articolului: 61173
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.29/5 Voturi: 7
pret 171 RON
-
+
Mercedes Sprinter 2006↗ 2013↗ , gama de Huse
Numărul articolului: sht048

Selectați o culoare și o bază de masina:

4.41/5 Voturi: 17
pret 341 RON
-
+
Numărul articolului: bg006

Care ar trebui să fie?:

4.59/5 Voturi: 17
pret 230 RON
-
+
Numărul articolului: bg005
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.67/5 Voturi: 6
pret 358 RON
-
+
clapete de noroi spate pe d...
clapete de noroi spate pe două Mercedes Sprinter 906 kotkovy
Numărul articolului: zim018

Te rog selecteaza:

4.71/5 Voturi: 7
pret 85 RON
-
+
Suprapunerea de iarnă pe gr...
Suprapunerea de iarnă pe grila radiatorului va reduce timpul de încălzire a mașinii în sezonul rece, va proteja radiatorul și motorul de praful de pe drum. Disponibil în culorile mat și lucios.

Pachetele Chrome, kitul caroseriei și accesoriile pentru reglarea Mercedes Sprinter 2006+ (Mercedes Sprinter 906), care pot fi cumpărate din magazinul nostru online DDaudio, sunt realizate de cei mai mari producători mondiali de accesorii de reglare. Contactându-ne, sunteți garantat că sunteți mulțumit de gama de mărfuri, de calitatea acestora și de termenele de livrare. În plus, nimeni din Ucraina și Rusia nu vă poate oferi un preț mai mic pentru articolele prezentate mai jos.

Avantajele competitive ale accesoriilor pentru reglarea unui Mercedes Sprinter cu propriile mâini

Vă garantăm:

  • întregul kit al caroseriei pentru Mercedes Sprinter W906 este fabricat doar din oțel înalt aliat grad 314, care nu ruginește și nu pierde strălucirea atunci când intră în contact cu medii agresive sau când funcționează în condiții climatice dure;
  • pentru toate căptușelile, mulajele, kenguryatniki, kiturile caroseriei, șinele de acoperiș și pachetele cromate, avem certificate de calitate internaționale și europene care confirmă siguranța utilizării și garantează durabilitatea produselor;
  • numai că avem cele mai mici prețuri pentru întreaga gamă prezentată și, dacă dintr-o dată găsiți undeva mai ieftin, vă vom rambursa 110% din diferență;
  • produsul de reglare Sprinter este întotdeauna disponibil în depozitul nostru, așa că vă va merge în Rusia, Ucraina sau Belarus în ziua comenzii în magazin;
  • În cele din urmă, oferim tuturor produselor o garanție de 5 ani împotriva pierderii de luciu și a îngălbenirii premature. Prin urmare, studiați fotografiile, alegeți un produs și cumpărați în magazinul nostru - este întotdeauna profitabil, convenabil și de încredere.

Pe scurt despre Mercedes Sprinter 2006+ (311, 312, 313, 315, 316)

Istoria Sprinterului datează din 1995. Este un vehicul de marfă cu tonaj redus, a cărui creație a prevăzut utilizarea sa multifuncțională, variind de la mișcarea confortabilă a pasagerilor până la transportul de mărfuri în diferite domenii de producție. Se compară favorabil cu eficiența și versatilitatea. Astăzi există multe modificări ale unei mașini atât de populare (311, 312, 313, 314, 315, 316 etc.).

Cu toate acestea, în ciuda capacității de încărcare, a umplerii și a capacității de traversare diferite, acestea sunt unite printr-o singură caracteristică - prezența unui aspect agresiv și a liniilor ascuțite ale corpului. La momentul lansării Mercedes Sprinter, tuning-ul auto abia începea să capete impuls. Dar astăzi există o mulțime de opțiuni, truse de corp și accesorii pentru a-i conferi personalitate și caracter.

Ce kit de caroserie pentru Sprinter vă recomandăm să cumpărați?

De exemplu, puteți echipa mașina cu o bara de protecție electrică, sau așa cum este numită și "kenguryatnik". Și acesta nu este un lux, ci mai degrabă o necesitate. Acest accesoriu spectaculos și util va veni în salvare, atât în pădure, cât și în teren, zdrobind ramurile copacilor și tufișurile sub sine, și pe autostradă, protejându-se împotriva potențialilor șoferi care au încercat să călărească.

Fii sigur, nu vor fi foarte norocoși și, chiar și cu cel mai favorabil rezultat, vor coborî cu un corp rupt, în plus, mașina ta va primi doar câteva zgârieturi ușoare și superficiale. Prin urmare, putem spune în siguranță că reglarea Sprinter 906 nu numai că rafinează, ci îndeplinește și o funcție de protecție considerabilă, atât pentru sine, cât și pentru proprietarul mașinii.

O parte indispensabilă a unei reglări cu drepturi depline, împreună cu arcurile de protecție, sunt plafoanele (praguri articulate, platforme). În ciuda convingerii populare că scopul lor este doar de a debarca și îmbarca confortabil pasagerii sau șoferul, acestea protejează perfect împotriva impacturilor laterale ale părții laterale a corpului. În plus, conferă oricărui model o caracteristică, deoarece majoritatea piciorușelor sunt fabricate din oțel de culoare nobilă, pe care se aplică suplimentar inserții antiderapante.

Livrarea accesoriilor pentru reglarea Sprinter W906 în toată Ucraina

Efectuat gratuit de orice companie de transport. În același timp, acordăm preferință noilor corespondențe și Intime. Metodele de plată sunt diferite. Puteți primi accesorii prin ramburs, ne puteți face o plată în avans pe un card bancar sau puteți transfera bani într-un cont curent.

Livrare în alte țări și Europa

Condițiile sunt descrise în detaliu în secțiunea „Plată și livrare” din antetul site-ului. Dacă aveți întrebări, sunați-le sau întrebați-le prin formularul de feedback de pe site.

După ce ați decis să cumpărați pachete cromate pentru reglarea Mercedes Sprinter (Mercedes Sprinter) W906 în magazinul nostru online, veți fi cu siguranță mulțumiți de servicii, calitate, prețuri și eficiență.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel