Tuning berlina

Produse
Pachet Nissan Sunny N16 2001-2006 Chrome (kit)
Numărul articolului: 345350
4.5/5 Voturi: 10
pret 147 RON
-
+
Setul include: Huse pentru...
Setul include: Huse pentru faruri, huse pentru picioare, huse pentru stâlpii ușilor, huse pentru mânere, huse pentru oglinzi, huse pentru semnalizatoare
Audi A4 Garnitură de pe oglinzi (oțel), 2004↗
Numărul articolului: car0002
4.7/5 Voturi: 10
pret 212 RON
-
+
Pentru a da masina ta Audi...
Pentru a da masina ta Audi (Audi) A4 fel de stil, cu siguranta ai nevoie de crom garnitură de pe oglinzi, pe care ne propunem să cumpere la prețuri foarte ispititoare preț(disponibil produsul mărcilor comerciale Omsa și Carmos).
Ornamentle de la oglinzi Audi A6 (94-97)
Numărul articolului: 6601111
3.89/5 Voturi: 19
pret 451 RON
-
+
Crom garnitură de pe oglinz...
Crom garnitură de pe oglinzi Audi (Audi) A6 de la compania Omsa sunt realizate din oțel inoxidabil lustruit, care nu-și pierde strălucirea și aspectul atractiv de-a lungul multor ani.

Toată lumea știe că astăzi, berlina este cel mai popular tip de corp. Sedanul are un număr imens de avantaje, datorită cărora mulți șoferi îl aleg.

Sedanul se încălzește rapid și are o izolare fonică bună. În plus, probabil cel puțin o dată, fiecare proprietar s-a gândit să îmbunătățească aspectul și exteriorul sedanului.

Piese de reglare a sedanului

Reglarea sedanului va îmbunătăți nivelul de siguranță și fiabilitate, precum și va completa mașina cu un design unic. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de accesorii pentru reglarea unui sedan:

  • pragurile ușilor sau în interior vor proteja caroseria de daune și vor face, de asemenea, mașina unică;
  • covorașele din material textil și cauciuc vă vor ajuta să puneți rapid lucrurile în ordine în cabină și să ofere cabinei un confort suplimentar;
  • deflectoarele vă vor ajuta să vă deplasați confortabil pe vreme nefavorabilă;
  • capacele vor proteja scaunele de murdărie.

Aceste și alte piese de tuning pentru sedan vă vor ajuta să creați un stil original pentru mașina dvs. Datorită reglării, veți putea să vă distingeți de traficul general și să vă dovediți gustul uimitor.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.