Tuning Nissan Teana 2008-2013

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
4
Numărul articolului: 97UN091SP

Alegeți o inscripție:

pret 153 RON
✅ În stoc
-
+

Calitatea Nissan Teana g31, g32, g33, kitul caroseriei pentru care oferim en-gros și cu amănuntul, este la un nivel ridicat. Exteriorul mașinii este destul de elegant și atrage în mod natural atenția asupra sa. Designul exterior se remarcă din fundalul banal datorită designului său superb gândit. Iar prin instalarea capacelor pe oglinzi, praguri, mânerele ușilor și alte reglaje pentru corp, puteți adăuga personalitate sedanului, evidențiindu-l în fluxul de trafic.

Odată ajuns în interior, puteți simți cât de confortabilă este cabina, ceea ce este meritul scaunelor confortabile, un acoperiș panoramic și un sistem de sunet excelent. Nissan Teana este conceput pentru cinci persoane care se pot potrivi fără dificultăți. Pentru a obține un confort mai mare, dezvoltatorii au instalat un sistem de încălzire a scaunelor, ventilație și un sistem de sprijinire a picioarelor. În funcție de configurație, mașina poate fi echipată cu un sistem audio Bose care acceptă difuzarea audio pe șase canale.

Nissan Teana este echipat cu un motor V cu șase cilindri, cu 182 CP. și un volum de 2,5 litri. Există, de asemenea, o altă configurație cu o capacitate de 249 CP. și un volum de 3,5 litri. Pentru 100 de kilometri de mod urban, berlina cheltuie 12-13 litri, iar pe autostradă această cifră scade la 8 litri la 100 km. Motorul este cuplat cu o transmisie automată variabilă continuă Xtronic CVT.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă