Tuning Alfa Romeo 156 1997↗

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
5
Numărul articolului: 97UN091SP

Te rog selecteaza:

pret 158 RON
✅ În stoc
-
+
4
Numărul articolului: 34110

Selectați o culoare:

pret 338 RON
⛔ Stoc epuizat, la comandă 10-15 zile

Reglarea Alfa Romeo 156 este foarte populară nu numai în Italia, ci și în Ucraina. În plus, este unul dintre cele mai de succes modele ale mărcii italiene. Prin adăugarea caracterului practic german în stilul clasic italian, inginerii au adus în lume un sedan excelent. Produs din 1997, timp de zece ani „o sută cincizeci și șasea” a trecut prin două restilizări, ceea ce i-a permis să trăiască pe transportor timp de 10 ani. Mulți jurnaliști auto au recunoscut 156 ca fiind una dintre cele mai bune mașini ale timpului său.

Tuning Industry Alfa Romeo 156

Mașina a generat în jurul său o întreagă industrie de reglare automată, în care DDaudio este specializat. Avem o gamă largă, disponibilitate constantă.

În depozitele magazinului nostru există:

  • Huse de bord de la Hartman și Meric - finisaje din lemn, carbon sau aluminiu;
  • Detalii exterioare cromate - din oțel inoxidabil;
  • Claxoane și semnale alternative;
  • Izolarea zgomotului, izolarea vibrațiilor, izolarea termică;
  • Xenon, LED și multe altele.

Toate accesoriile pe care le avem sunt absolut compatibile cu modelele originale, ceea ce le asigură ușurința de instalare și durabilitatea. De asemenea, există întotdeauna la vânzare un film de vinil, care, prin diversitatea sa, va satisface chiar și cele mai sofisticate solicitări de acordare a Alfa Romeo 156 și vă va permite să vă realizați ideea creativă. Adaugă noi atingeri frumuseții tale italiene! Consultanții de reglare DDaudio vă vor ajuta în acest sens.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă