Tuning vehicule comerciale

Produse

Toată lumea știe că reglarea mașinilor a fost mult timp o ocupație populară a proprietarilor de mașini. Recent, această activitate a devenit foarte frecventă în rândul deținătorilor de vehicule comerciale. Practic, sarcina de reglare include îmbunătățirea caracteristicilor tehnice, precum și schimbarea reglării externe a mașinii.

Piese pentru reglarea vehiculelor comerciale

Datorită reglării, puteți transforma un vehicul comercial într-un vehicul original și elegant, care nu va fi ca alții. Cel mai adesea, proprietarii de mașini completează aspectul unui vehicul utilitar și, de asemenea, îmbunătățesc nivelul de siguranță al acestuia.

Magazinul nostru online oferă următoarele piese pentru reglarea vehiculelor comerciale:

  • pragurile ușilor, pentru o lungă perioadă de timp, mânerele și alte părți ale corpului vor ajuta la protejarea corpului de deteriorări și zgârieturi și vor da, de asemenea, aspectul de originalitate;
  • Raftul de acoperiș va ajuta la economisirea spațiului în mașină, precum și în portbagajul din spate;
  • covorașele textile vă vor ajuta să curățați rapid și convenabil interiorul mașinii;
  • Huse din piele ecologică vor proteja scaunele de murdărie și vor oferi interiorului un plus de confort și confort.
  • deflectoarele vă vor permite să deschideți ușor geamul în timpul ploii sau zăpezii și, de asemenea, să completați aspectul original al mașinii.

Puteți achiziționa aceste accesorii și alte accesorii pentru reglarea unui vehicul comercial în magazinul nostru online la un preț avantajos și accesibil. Reglarea unui vehicul comercial este o lucrare minuțioasă care va ajuta compania să creeze un design original pentru mașinile sale.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă