Tuning vehicule comerciale

Produse
Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
4.18/5 Voturi: 17
pret 191 RON
-
+
Husele pentru oglinda later...
Husele pentru oglinda laterală a mașinii sunt fabricate din plastic ABS foarte durabil și de înaltă calitate. Deasupra accesoriilor auto, se aplică o acoperire cromată, care nu se teme de lumina ultravioletă, nici de reactivi scumpi, nici de spălare la presiune înaltă. Setul include 2 tampoane doar pentru reglarea Mercedes Sprinter W901 a tuturor anilor de model. Producție - Carmos, Turcia
Fiat Ducato 2006↗ Huse oglinzi (2 buc, plastic)
Numărul articolului: car7095
4/5 Voturi: 8
pret 220 RON
-
+
Reglarea oglinzilor este re...
Reglarea oglinzilor este reprezentată de tampoane din plastic foarte durabile. Partea superioară a pieselor auto este cromată în mai multe straturi, ceea ce garantează rezistența la culoare și luciu. Set - 2 buc.

Toată lumea știe că reglarea mașinilor a fost mult timp o ocupație populară a proprietarilor de mașini. Recent, această activitate a devenit foarte frecventă în rândul deținătorilor de vehicule comerciale. Practic, sarcina de reglare include îmbunătățirea caracteristicilor tehnice, precum și schimbarea reglării externe a mașinii.

Piese pentru reglarea vehiculelor comerciale

Datorită reglării, puteți transforma un vehicul comercial într-un vehicul original și elegant, care nu va fi ca alții. Cel mai adesea, proprietarii de mașini completează aspectul unui vehicul utilitar și, de asemenea, îmbunătățesc nivelul de siguranță al acestuia.

Magazinul nostru online oferă următoarele piese pentru reglarea vehiculelor comerciale:

  • pragurile ușilor, pentru o lungă perioadă de timp, mânerele și alte părți ale corpului vor ajuta la protejarea corpului de deteriorări și zgârieturi și vor da, de asemenea, aspectul de originalitate;
  • Raftul de acoperiș va ajuta la economisirea spațiului în mașină, precum și în portbagajul din spate;
  • covorașele textile vă vor ajuta să curățați rapid și convenabil interiorul mașinii;
  • Huse din piele ecologică vor proteja scaunele de murdărie și vor oferi interiorului un plus de confort și confort.
  • deflectoarele vă vor permite să deschideți ușor geamul în timpul ploii sau zăpezii și, de asemenea, să completați aspectul original al mașinii.

Puteți achiziționa aceste accesorii și alte accesorii pentru reglarea unui vehicul comercial în magazinul nostru online la un preț avantajos și accesibil. Reglarea unui vehicul comercial este o lucrare minuțioasă care va ajuta compania să creeze un design original pentru mașinile sale.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.