Tuning Ford Connect anii 2002-2006

ornament pentru trapa rezervorului de combustibil Ford Connect
Numărul articolului: car4375

Selectați producătorul:

4.55/5 Voturi: 11
59 RON
-
+
ornament pentru trapa rezervor...
ornament pentru trapa rezervorului de combustibil pentru tuning Ford Connect (Ford Tranzit Connect) - lasa un mic, dar un accesoriu important pentru a da auto desăvârșit de specie. Este fabricat din oțel, în calitate de care suntem siguri 100%, se fixează pe american lipici.

Doar aici tuning Ford Transit Connect (Ford Transit Connect) la cel mai mic preț din CSI. Facem livrarea în Rusia, Belarus și Ucraina (gratuit). Toată marfa pentru tuning este certificat și are o garantie de 5 ani.

Ford Transit Connect se referă la autovehiculele comerciale, vine cu 2002 și de popularitate în valoare de între celebru малотоннажником Tranzit și Fiesta Van. În ciuda perfecțiunea lor de exploatare calități, exterior modernizarea corpului și tuning interior această mașină va beneficia doar.

Ce oferim pentru tuning Ford Tranzit Connect?

Numai cele mai bune accesorii la cele mai mici prețuri și de înaltă calitate:

 • Crom praguri - va proteja ЛКП de abraziune și de a preveni procesele corozive (mai multe detalii despre acest accesoriu, numirea și instalarea puteți citi în secțiunea praguri).
 • Ornamentle de la mânerele ușilor vor ajuta împinge pe termen lung de înlocuire a statelor de personal pixuri, care de cele mai multe ori detaliile sunt expuse la abraziune și deteriorări mecanice.
 • Ornamentle de pe usi, închidere centralizată, ușița rezervorului de combustibil, portbagaj, capota - acest accesoriu este foarte relevant pentru Ford tuning, ca broaste - una dintre cele mai vulnerabile locuri din masina. În condițiile noastre, a drumurilor naționale, cu utilizarea constantă a cheii ace larve de uzura foarte repede, astfel încât există riscul într-o zi pur și simplu nu se deschide masina. În plus, aceste accesorii din oțel, în orice caz, va costa cel puțin 5 ori mai ieftin decât înlocuirea încuietorilor.
 • Tuning oglinzi - oțel și plastic accesorii, precum și produse, decorate sub fibra de carbon.
 • Muluri ușa - pentru a proteja бочины caroserie de daune ca urmare a притирания la cineva în parcare. Ei înșiși muluri poate și după aceea, va trebui să arunce, dar organismul nu va avea de suferit.
 • Șine - mai mult va spori autovehicul de transport de marfă.
 • Кенгурины și suporturi pentru picioare - se referă la силовому обвесу și sunt indispensabile în condiții de mers cu mașina în afara orașului.

Alte accesorii pentru Ford Connect

În afară de aceasta, în magazinul nostru auto tuning magazin Veți găsi Ornamentle de Stopuri și lumini, de înmatriculare, de sticlă, торпеду, levier cutie de viteze si multe altele. În plus, vă sfătuim să acorde o atenție la noastre de materiale pentru izolare fonică Шумофф, care în prezent sunt considerate cele mai bune combinație de preț/calitate/eficiență.

Prin urmare, dacă căutați accesorii pentru tuning Ford Transit Connect (Ford Transit Connect), crede-mă, avem ce oferi. Ei bine, și prețurile noastre sunt în afara concurenței, despre ce puteți vedea pentru tine, derularea prin pagina în jos.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.