Tuning Hyundai

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
Faimoasa companie Hyundai Motor din Coreea de Sud a devenit în 30 de ani o corporație puternică de automobile. Trebuie remarcat faptul că mașinile Hyundai se disting prin economia lor bună și prețurile atractive.

Marca Hyundai nu necesită modificări majore de design. Dar o mică reglare va schimba aspectul mașinii, făcând-o specială și nu ca alte mașini din fluxul general. Pe site-ul nostru puteți găsi cu ușurință accesorii pentru mașinile Hyundai pentru orice gust. Am prezentat doar piese de înaltă calitate pentru tuning auto.

Accesorii tuning Hyundai

Pentru a oferi mașinii dvs. un aspect neobișnuit și a o distinge de alte mașini, magazinul nostru online oferă posibilitatea de a achiziționa următoarele accesorii pentru tuning auto:

  • covorașele din cauciuc vor ajuta la menținerea interiorului mașinii curat și ordonat;
  • căptușeala portbagajului, ușilor, caroseriei și a altor elemente ale mașinii o va proteja de deteriorări și zgârieturi;
  • suprapunerile panourilor vor adăuga originalitate și eleganță interiorului mașinii;
  • protecțiile barei de protecție și protecția frontală vor oferi protecție capotei în caz de coliziune și vor face mașina mai masivă;
  • pragurile laterale pentru un SUV vor ajuta copiii și persoanele în vârstă să stea confortabil într-o mașină;
  • viziera va proteja interiorul în timpul precipitațiilor și nu va închide complet fereastra, pentru a pătrunde aer proaspăt;
  • Husă din piele ecologică va proteja interiorul de murdărie și va adăuga confort interiorului.

În plus, merită remarcat kiturile de caroserie din plastic pentru reglarea Hyundai. Spoilerele originale vor oferi mașinii un aspect sportiv. Spoilerul servește și la îmbunătățirea aerodinamicii mașinii. În magazinul nostru online veți găsi multe opțiuni pentru reglarea barei de protecție față și spate, precum și reglarea pragurilor și a grilei radiatorului.

Pentru a vizualiza accesorii pentru reglarea Hyundai pe site-ul nostru, puteți accesa catalogul și puteți vedea fotografia. Consultanții noștri calificați vă vor ajuta cu plăcere să faceți alegerea corectă și să vă faceți mașina originală și elegantă.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă