Tuning Citroen

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Magazinul nostru de mașini vă oferă să cumpărați tuning Citroen la un preț avantajos, cu livrare în toate orașele din Ucraina. Disponibil în propriul depozit, un sortiment de peste 10.000 de articole de accesorii pentru reglarea Citroen:

  • tot felul de suprapuneri (pentru mânere, praguri, oglinzi, faruri, plăcuțe de înmatriculare, portbagaj),
  • muluri,
  • cilii,
  • șine de acoperiș, bare de acoperiș și bare transversale,
  • covorase din cauciuc,
  • căptușeală în interior și în husă,

La fel ca și sunet auto, izolare fonică, suporturi pentru picioare (arcuri laterale, platforme), kenguryatniks, clapete de noroi, perdele de protecție solară, spoiler, deflector, bara de protecție și alte seturi de caroserie aerodinamice, cuptor auto, faruri de ceață și multe altele. Livrarea este gratuită, iar prețurile sunt cu ridicata, indiferent de suma achiziționată.

Piese de schimb pentru reglarea autoturismelor Citroen

După cum știți, puteți actualiza caracteristicile tehnice ale mașinii, puteți îmbunătăți confortul și aspectul interiorului sau puteți efectua stilul caroseriei (reglaj extern) cu piese de schimb speciale. Pe ultimul tip de reglaj pe care am vrea să ne ocupăm mai detaliat.

De ce ai nevoie să reglezi corpul Citroen? Acest lucru este aproape la fel ca efectuarea unei renovări de apartamente de elită. Cu alte cuvinte, mașina după o astfel de îmbunătățire va arăta mai respectabilă, mai luminoasă, mai individuală, remarcându-se prin aspectul său din masa gri a altor mașini.

Care sunt piesele de schimb pentru reglarea externă a mașinilor Citroen?

Oferim o gamă largă de piese de schimb pentru reglare, în câteva cuvinte, vă vom spune despre fiecare.

Pachete Chrome

De obicei, acestea includ diverse garnituri de oțel pentru bare de protecție, capace de oglindă, mânerele ușilor. Aceasta include, de asemenea, mulaje pentru ferestre și corpuri, șine de acoperiș și alte accesorii similare. Pot fi fabricate din oțel, plastic de înaltă rezistență, aluminiu. Și sunt produse atât de meșteri chinezi (nu veți găsi acest lucru în magazinul nostru auto), cât și de companii de renume mondial, de exemplu, Omsa, Carmos.

Kituri de putere.

Dacă facem din nou o analogie cu reparațiile spațiilor, atunci instalarea de truse de protecție a corpului amintește oarecum de repararea birourilor, în care principalul lucru nu este doar confortul și mediul de lucru confortabil, ci și protecția adecvată împotriva intrușilor sau „ vânători "pentru informații valoroase.

Kituri de caroserie atașate pentru mașinile Citroen protejează, de asemenea, numai împotriva „intrușilor” neatenți care stau la volanul altor mașini. Aceste accesorii includ protecții pentru bare de protecție față și spate, precum și trepte laterale. Toate acestea sunt concepute pentru a proteja caroseria autovehiculului de daune în caz de accidente minore, atunci când se circulă pe teren accidentat, lovind accidental o bordură înaltă sau piatră. În cazul unei coliziuni severe, aceste piese de reglaj de protecție absorb și astfel înmoaie impactul, salvând adesea viețile șoferului și pasagerilor.

Tuning de salon

Un punct important pentru a integra frumusețea în interiorul mașinii. Doar suprapuneri de panou de înaltă calitate, precum și cotiere confortabile, mânere și capace pentru cutii de viteze din piele naturală.

Puteți cumpăra piese de schimb și accesorii pentru reglarea Citroen de orice model din orice oraș, sat sau sat din Ucraina, unde există un depozit al unei companii de transport (oricare): Kiev, Kharkov, Lviv, Ternopil, Zaporozhye, Berdyansk, Kherson, Mariupol, Zhitomir, Bila Tserkva, Poltava, Cernăuți, Melitopol, Kirovograd, Krivoy Rog, Odessa, Nikolaev, Tsyuryupinsk etc. De asemenea, livrăm în orice țară din CSI și Europa.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă