Tuning Citroen

Produse
Citroen C-2 Ornament de pe mâner din metal cu 2 usi
Numărul articolului: car8131

Selectați producătorul:

4.6/5 Voturi: 5
102 RON
-
+
Garnitură de pe mâner (metal) ...
Garnitură de pe mâner (metal) - este un elegant accesorii auto pentru Citroen C-2 (07.03+). Rapid de instalat, sigur, se mențin și în neclintirea tolera orice mecanice și climatice de expunere.

Citroen DS9 Crom pe oglinzi
Numărul articolului: 1511111
4.64/5 Voturi: 14
554 RON
-
+
Turcia, oțel inoxidabil. Pret ...
Turcia, oțel inoxidabil. Pret pentru 2 garnituri de pe oglinzi. Se fixează pe 2-fețe lipici (o parte deja lipește).

Citroen C-3 Ornament de mânere
Numărul articolului: car8131

Selectați numărul de pixuri:

4.43/5 Voturi: 7
102 RON
-
+

Nostru автомагазин oferă să cumpere tuning Citroen la un preț competitiv cu livrare in toate orașele din Ucraina. În cazul în propriul stoc de o gama de peste 10.000 de titluri de accesorii pentru tuning Citroen:

 • tot felul de Ornament (pixuri, praguri, oglinzi, faruri, inmatriculare, portbagaj),
 • muluri,
 • cilia,
 • șine de acoperiș, rafturi și chingi,
 • covorase din cauciuc,
 • căptușeală în salon și huse pentru scaune,

Și la fel автозвук, izolatie, placi (laterale arc, terenuri), кенгурятники, apărători noroi, сонцезащитные huse, spoiler, deflector, bara de protecție și un alt kit aerodinamic, автопечка, ceață și multe altele. Livrarea este gratuită, iar prețurile en-gros, indiferent de valoarea de cumpărare.

Piese de schimb pentru tuning auto Citroen

După cum știți, aveți posibilitatea să faceți upgrade caracteristicile tehnice ale vehiculului, pentru a îmbunătăți confortul și aspectul interior sau petrece speciale piese de schimb stilul caroseriei (exterior tuning). Exact la ultima formă de tuning ne-am dori să stați mai mult.

De ce avem nevoie de tuning caroserie Citroen? Este aproape același lucru, ca să-și petreacă de elita renovarea apartamentului. Cu alte cuvinte, o mașină, după un astfel de îmbunătățiri va arata mai respectabil, viu, individual, în picioare afară de aspectul lor din masa gri alte masini.

Care sunt piese de schimb pentru exterior de tuning auto Citroen (Citroen)?

Oferim o gama foarte mare de piese pentru tuning, în câteva cuvinte, vă va spune despre кажом.

Crom pachete

De obicei, acestea includ o varietate de oțel garnitură pentru barele de protecție, carcase oglinzi, mânerele ușilor. Aici pot fi atribuite la fereastră și față de corpul muluri, șine de acoperiș masina si alte accesorii similare. Acestea pot fi confecționate din oțel, rezistent plastic, aluminiu. Și vin și chinezi умельцами (astfel în magazinul nostru automobil nu veți găsi), și de către companii cu renume mondial, de exemplu, Omsa, Carmos.

Puterea de kituri de corp.

Dacă din nou analogie cu ремонтами de pardoseală, instalarea de protecție pentru fals în greutate este oarecum amintește de reparații de birouri, în care important nu numai confort și confortabil pentru a lucra situația, dar, de asemenea, trebuie protecția la pătrunderea în interiorul rău intenționați sau de "vânători" pentru informații valoroase.

Accesorii kituri de corp pentru auto Citroen, de asemenea, protejează, doar neatent "intruși", stând în spatele roții de alte mașini. La un astfel de un wc montat pe perete hardware se referă față și spate кенгурятники, precum și laterale trepte. Toate acestea sunt concepute pentru a proteja organismul de masina de daune atunci când neputincioase ACCIDENT, atunci când de conducere pe teren accidentat, aleatorie a lovit o mare de bordură sau de piatră. În caz de coliziune puternică, o astfel de protecție, piese de schimb pentru tuning амортизируют și, astfel, se înmoaie lovitură, de multe ori încercarea de a salva viața șoferului și pasagerilor.

Tuning interior

Moment important pentru integrarea de înfrumusețare în salonul automobilului. Numai de înaltă calitate butoane de pe bara, dar la fel de confortabile, cotiere, pixuri și huse PPC din piele naturala.

Vand piese si акссесуары pentru tuning Citroen orice model poti din orice oras, comuna sau sat din Ucraina, în cazul în care există un depozit de companii de transport (orice): Kiev, Harkov, Lvov, Ternopol, Zaporozhye, de Preț, Kherson, Mariupol, Jitomir, biserica Albă, Poltava, Cernăuți, Мелитополь, Kirovograd, krivoy Rog, Odesa, Nikolaev, Цюрюпинск și așa mai departe, de Asemenea, facem livrare in orice tara din CSI și Europa.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.