Tuning Maserati

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
Produs universal
Numărul articolului: CFC33
pret 20 RON
⛔ Stoc epuizat, la comandă 10-14 zile

Maserati a fost fondată în 1914. În întreaga perioadă a existenței sale, compania a schimbat un număr imens de proprietari și a reușit să creeze un aspect unic al mașinii sale. Astăzi compania Maserati aparține faimoasei companii „FIAT”.

Fiecare pasionat de mașini dorește să-și facă mașina originală și diferită de ceilalți, motiv pentru care magazinul nostru online oferă piese de reglare Maserati de calitate.

Reglarea pieselor pentru Maserati

Pentru a crea un aspect unic pentru Maserati, accesoriile concepute pentru reglarea externă și internă a mașinii vă vor ajuta. Maserati este o mașină exclusivă și, prin urmare, reglarea unei astfel de mașini necesită anumite cunoștințe și abilități. Magazinul nostru online oferă următoarele piese de reglare pentru Maserati:

  • tampoanele din față și din spate vor face ca designul mașinii să fie original și să sublinieze cu grație elementele mașinii;
  • capacele ușilor și caroseriei vor proteja părțile mașinii de zgârieturi și daune și vor contribui, de asemenea, la crearea unui design neobișnuit care va sublinia gustul elegant al proprietarului;
  • pragurile laterale sunt potrivite pentru un crossover sau SUV, sunt capabile să asigure părțile laterale ale mașinii în timpul unei coliziuni și, de asemenea, stau confortabil în mașină pentru pasageri.

Crearea unui exterior original într-o mașină este una dintre sarcinile principale dacă încercați să creați un stil unic pentru mașina dvs. Magazinul nostru online oferă piese de reglare de calitate pentru Maserati în Ucraina la cele mai accesibile prețuri. Și specialiștii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți accesoriile potrivite pentru mașina dvs.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă