Tuning Volkswagen

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Model
Categorii de produse
Цена
от до RON

Ne face plăcere să vă oferim accesorii și tuning Volkswagen la cele mai mici prețuri din Ucraina! Veți găsi o gamă largă, descrieri detaliate ale mărfurilor, preț scăzut garantat, servicii de înaltă calitate și convenabil, livrare promptă și gratuită. Lucrăm pentru tine și pentru tine, așa că nu te grăbi să părăsești această pagină.

Tuning Volkswagen: o multitudine de accesorii

În magazinul nostru, puteți cumpăra tot felul de ornamente cromate:

  • praguri
  • Tampoane pentru mâner;
  • Pentru bara de protectie fata si spate;
  • Huse pentru oglinzi.

În plus, veți găsi o selecție largă de kituri de decor interior și caroserie aerodinamică, șine de acoperiș, kengurine, bare de protecție, deflectoare și multe alte atașamente. Toate produsele sunt realizate de producători de top turci, polonezi și americani, a căror calitate nu se îndoiește astăzi.

Toate produsele Volkswagen tuning sunt mereu în stoc în depozitul nostru, astfel încât nu mai trebuie să așteptați luni pentru articolele comandate. Iar procesul de alegere a ornamentelor cromate și a altor accesorii este incredibil de simplu, deoarece acest site a fost creat pentru confortul dumneavoastră.

De unde să cumpărați accesorii pentru Volkswagen?

Dacă locuiți în Cernăuți, atunci puteți instala orice echipament de tuning Volkswagen în centrul nostru de service, unde vă oferim și servicii precum hidroprintare și izolare fonică. Și sperăm că tuningul mașinii efectuat cu ajutorul produsului nostru va face „prietenul tău de fier” mai spectaculos, luminos și memorabil. Pentru clienții din alte orașe, facem transport gratuit.

Ai întrebări despre autobuz? Invităm toți vizitatorii magazinului nostru la clubul auto BUSOVOD, unde mii de utilizatori vă vor răspunde la întrebări și unde există o secțiune populară. Doar introduceți cuvântul busovod în motorul de căutare.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă