Tuning Volkswagen

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Model
Categorii de produse
Цена
от до RON
Închidere
Covorașe Volkswagen ID.4 EVA (negru)
Numărul articolului: eva978419
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
/5 Voturi:
pret 305 RON
-
+
Material ecologic, hipoaler...
Material ecologic, hipoalergenic, absolut inodor. Mult mai ușor decât covorașele de cauciuc. Rezistent la umiditate și temperaturi extreme. Protecție împotriva pantofilor umezi și a interiorului mașinii
Covoraș pentru portbagaj Volkswagen ID.4 (EVA, negru)
Numărul articolului: eva921972
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
/5 Voturi:
pret 220 RON
-
+
Material ecologic, hipoaler...
Material ecologic, hipoalergenic, absolut inodor. Mult mai ușoare decât covorașele de cauciuc. Rezistent la umiditate și temperaturi extreme. Protecție împotriva pantofilor umezi și a interiorului mașinii
Numărul articolului: dd35451
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.55/5 Voturi: 11
pret 295 RON
-
+
Un set de suprapuneri (auto...
Un set de suprapuneri (autocolante volumetrice) pentru panou, este format din 28 de piese autoadezive. Culori disponibile - lemn, carbon, aluminiu, titan. Degresați panoul înainte de instalare!
Numărul articolului: 34847

Selectați o culoare:

3.67/5 Voturi: 12
pret 295 RON
-
+
Click mai mult, pentru a ve...
Click mai mult, pentru a vedea gama de culori

Ne bucurăm să vă oferim accesorii și reglaje Volkswagen la cele mai mici prețuri din Ucraina! Veți găsi o gamă largă, descrieri detaliate ale mărfurilor, preț scăzut garantat, servicii de înaltă calitate și convenabile, livrare promptă și gratuită. Lucrăm pentru dvs. și pentru dvs., așa că nu vă grăbiți să părăsiți această pagină.

Tuning Volkswagen: gamă largă de accesorii

În magazinul nostru, puteți cumpăra toate tipurile de căptușeli cromate:

  • pragurile ușilor
  • Tampoane pentru mânere;
  • Bara fata si spate;
  • Huse pentru oglinzi.

În plus, veți găsi o gamă largă de decor interior și kituri de caroserie aerodinamice, șine de acoperiș, cangari, bare de protecție, deflectoare și multe alte accesorii. Toate produsele sunt fabricate de principalii producători turci, polonezi și americani, a căror calitate nu este pusă la îndoială de niciun pasionat de mașini de astăzi.

Toate produsele de tuning Volkswagen sunt întotdeauna disponibile în depozitul nostru, deci nu mai trebuie să așteptați luni de zile pentru articolele comandate. Iar procesul de alegere a căptușelilor cromate și a altor accesorii este incredibil de simplu, deoarece acest site a fost creat pentru confortul dumneavoastră.

De unde să cumpărați accesorii Volkswagen?

Dacă locuiți în Cernăuți, atunci puteți instala orice echipament de reglare Volkswagen în centrul nostru de service, unde oferim și servicii precum imprimarea acvatică și izolarea fonică. Și sperăm că reglarea mașinii efectuată cu ajutorul produsului nostru vă va face „prietenul de fier” mai spectaculos, mai viu și mai memorabil. Pentru clienții din alte orașe, facem transport gratuit.

Aveți întrebări despre monovolum? Invităm toți vizitatorii magazinului nostru la clubul auto BUSOVOD, unde mii de utilizatori vă vor răspunde la întrebări și unde există o secțiune populară. Trebuie doar să introduceți cuvântul busovod în motorul de căutare.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel