Tuning Volkswagen

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Categorii de produse
Afișează mai multe categorii
Цена
от до RON
Închidere
Produse
Crom pe oglinzi pentru Volkswagen Touareg 2003 - 2007 (Omsa)
Numărul articolului: car0271

Selectați producătorul:

4.29/5 Voturi: 14
pret 264 RON
-
+
Crom pe oglinzi în formă de...
Crom pe oglinzi în formă de insertii de otel este adecvat numai pentru auto tuning Volkswagen Touareg 2003-2007 an de la lansare. Accesorii auto sunt montate pe scotch 3M, care asigură aderență. În set - 2 garnituri. Material - inox italiană
Huse oglinzi cromate Volkswagen Touareg 2010-2018
Numărul articolului: car5275

Selectați producătorul:

4.2/5 Voturi: 10
pret 278 RON
-
+
Sunt fabricate din oțel ino...
Sunt fabricate din oțel inoxidabil. Ideal repetă simetrie natal oglinzi. Instalarea pe 2-fețe lipici
Crom pe oglinzi Volkswagen LT (plastic, set)
Numărul articolului: car0093
4.14/5 Voturi: 7
pret 191 RON
-
+
Cromul pe oglinzi este o pl...
Cromul pe oglinzi este o placă de acoperire din plastic care este lipită peste carcasa fabricii. Suprafața lor este acoperită în mai multe straturi cu crom, care nu se va dezlipi !!! Include 2 tampoane și instrucțiuni. Karmos, Turcia

Ne bucurăm să vă oferim accesorii și reglaje Volkswagen la cele mai mici prețuri din Ucraina! Veți găsi o gamă largă, descrieri detaliate ale mărfurilor, preț scăzut garantat, servicii de înaltă calitate și convenabile, livrare promptă și gratuită. Lucrăm pentru dvs. și pentru dvs., așa că nu vă grăbiți să părăsiți această pagină.

Tuning Volkswagen: gamă largă de accesorii

În magazinul nostru, puteți cumpăra toate tipurile de căptușeli cromate:

  • pragurile ușilor
  • Tampoane pentru mânere;
  • Bara fata si spate;
  • Huse pentru oglinzi.

În plus, veți găsi o gamă largă de decor interior și kituri de caroserie aerodinamice, șine de acoperiș, cangari, bare de protecție, deflectoare și multe alte accesorii. Toate produsele sunt fabricate de principalii producători turci, polonezi și americani, a căror calitate nu este pusă la îndoială de niciun pasionat de mașini de astăzi.

Toate produsele de tuning Volkswagen sunt întotdeauna disponibile în depozitul nostru, deci nu mai trebuie să așteptați luni de zile pentru articolele comandate. Iar procesul de alegere a căptușelilor cromate și a altor accesorii este incredibil de simplu, deoarece acest site a fost creat pentru confortul dumneavoastră.

De unde să cumpărați accesorii Volkswagen?

Dacă locuiți în Cernăuți, atunci puteți instala orice echipament de reglare Volkswagen în centrul nostru de service, unde oferim și servicii precum imprimarea acvatică și izolarea fonică. Și sperăm că reglarea mașinii efectuată cu ajutorul produsului nostru vă va face „prietenul de fier” mai spectaculos, mai viu și mai memorabil. Pentru clienții din alte orașe, facem transport gratuit.

Aveți întrebări despre monovolum? Invităm toți vizitatorii magazinului nostru la clubul auto BUSOVOD, unde mii de utilizatori vă vor răspunde la întrebări și unde există o secțiune populară. Trebuie doar să introduceți cuvântul busovod în motorul de căutare.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.