Tuning Volkswagen Amarok

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Pickup-ul cu tracțiune integrală Volkswagen Amarok, în ciuda relativei sale noutăți, a reușit deja să-și demonstreze valoarea, să câștige un nume și faimă. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că are totul pentru asta: potențial tehnic, reputația mărcii, preț accesibil... Doar că tuningul Volkswagen Amarok (Voltswagen Amarok) nu strica deloc. La urma urmei, atașamentele cromate prezentate în magazinul nostru online vor atrage priviri și mai entuziaste către camioneta germană.

Ce oferim?

  • Cele mai mici prețuri pentru pachetele cromate Omsa și Carmos (veți găsi undeva mai ieftin - vă vom rambursa 110% din diferență).
  • Cumpărați suprapuneri pentru mânerele ușilor, carcasele oglinzilor, farurile, grila radiatorului, bara de protecție, praguri și alte accesorii cromate.
  • Mărfurile sunt întotdeauna în depozitul nostru, așa că promitem livrare promptă.
  • Toate pachetele cromate pentru tuning VW sunt realizate din oțel rezistent acoperit cu un strat de crom de înaltă calitate și durabil.
  • Toate produsele sunt originale (nu vindem contrafăcute chinezești!).
  • Oferim o garanție de 5 ani pentru toate articolele, ceea ce înseamnă că nu avem nicio îndoială cu privire la calitatea acestuia.

Volkswagen Amarok, îmbrăcat în „crom”, va deveni o reflectare a trăsăturilor de caracter și a intereselor individuale ale proprietarului său, va deveni un fel de portret al unei persoane de succes.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă