Capacele de pe roti

Filter
Neselectat
Produse
Numărul articolului: kol002
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.67/5 Voturi: 9
pret 1517 RON
-
+
Material - lustruit italian...
Material - lustruit italiană inox. Unic metalic de fixare, care nu vă va dezamăgi! ORIGINAL! Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea mai multe fotografii
Numărul articolului: kol001
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.17/5 Voturi: 6
pret 1348 RON
-
+
Capacele de pe Mercedes Spr...
Capacele de pe Mercedes Sprinter fabricate din oțel lustruit din oțel inoxidabil. În set 4 tocă pe roți R16. Noi oferim pentru aceste produse este de lungă durată de garanție!
Capace cu două roți Mercedes W906 (super oțel)
Numărul articolului: kol004
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.5/5 Voturi: 8
pret 1433 RON
-
+
Capacele Mercedes 16 dublu...
Capacele Mercedes 16 dublu laminate sunt fabricate din oțel inoxidabil aliat. Se garantează că nu ruginesc pe toată durata de viață, lucru confirmat de o garanție lungă a producătorului (5 ani). Setul include 4 capace R16.
Numărul articolului: kol002
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.43/5 Voturi: 7
pret 1517 RON
-
+
Material - lustruit italian...
Material - lustruit italiană inox. Unic metalic de fixare, care nu vă va dezamăgi! ORIGINAL! Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea mai multe fotografii
Numărul articolului: ddd7160
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.5/5 Voturi: 6
pret 29488 RON
-
+
Jantele din aliaj pentru un...
Jantele din aliaj pentru un sprinter cu două roți sunt unul dintre cele mai scumpe și originale produse. Fabricat din aluminiu și oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Fabricat exclusiv în SUA! După greutatea admisibilă - corespund pe deplin cu cele din fabrică! Mai multe fotografii - faceți clic pentru mai multe detalii

O mașină modernă nu poate fi imaginată fără un astfel de accesoriu precum capacele roților. Atunci când le cumpără, proprietarii de mașini urmăresc diferite obiective: protejează discurile roților și plăcuțele de frână de influențe externe, își extind durata de viață, îmbunătățesc aerodinamica și, de asemenea, fac mașina prezentabilă. Datorită lor, discurile originale își păstrează aspectul original mult timp.
Vă oferim doar modele exclusive pentru autovehiculele Mercedes Sprinter, Volksvagen LT, Volksvagen Crafter.

Modele de capac pentru Mercedes Sprinter 1995-2006.

Set complet pentru mașini cu o singură rolă.

Capacele auto prezentate pentru Mercedes Sprinter sunt fabricate din oțel inoxidabil lustruit de înaltă calitate. Fixarea mecanică fiabilă cu șuruburi standard asigură fiabilitate și siguranță deosebite în timpul funcționării mașinii. Aceste accesorii vor proteja în mod fiabil împotriva deteriorărilor mecanice și a fenomenelor negative de mediu.

Echipamente pentru vehicule cu două roți.

Un set de capace auto din oțel inoxidabil vă va ajuta să faceți față unei eventuale coroziuni, să ascundeți imperfecțiunile discurilor ștampilate. Cele din față sunt fixate cu șuruburi de roată standard, iar cele din spate sunt ținute ferm în loc cu ajutorul unor zăvoare din plastic. Un astfel de sistem de fixare conține un număr suficient de cleme (zăvoare) de o formă specială, făcând această metodă de fixare deosebit de sigură.

Modele de capac pentru Mercedes Sprinter din 2006.

Set complet pentru modelele cu o singură rolă.

Acest set de capace auto pentru Mercedes Sprinter îi va satisface pe cei mai pretențioși cumpărători. Designul modern este capabil să ofere mașinii dvs. un chef, să-i evidențieze demnitatea. Accesoriile sunt fabricate din oțel inoxidabil, fixate cu cleme din plastic.

Un set complet pentru băuturi cu două roți.

Prin achiziționarea acestui set de oțel inoxidabil de înaltă calitate, puteți prelungi durata de viață a sistemului de frânare, puteți ascunde posibilul aspect de rugină pe jante și puteți îmbunătăți aspectul Mercedes Sprinter.
Fixarea fiabilă cu un număr suficient de zăvoare din plastic va asigura fixarea lor în condiții de siguranță atunci când conduceți pe orice drum.

Accesorii pentru Volksvagen LT 1995-2006.

Set complet pentru mașini cu o singură rolă.

Un set de capace pentru roți elegante și de înaltă calitate pentru Volksvagen LT vă vor oferi mașinii dvs. un aspect mai plăcut. Datorită materialului de fabricație de înaltă calitate și de înaltă calitate - oțel inoxidabil, veți asigura o protecție fiabilă a discurilor și a sistemului de frânare împotriva prafului și murdăriei rutiere.
Montarea cu șuruburi de roată standard asigură deplasarea sigură chiar și pe secțiuni accidentate ale drumurilor rusești.

Echipamente pentru vehicule cu două roți.

Acest kit va face roțile mașinii dvs. invulnerabile la praful și resturile de pe orice drum. Prin protejarea și conservarea discurilor, acestea își extind durata de viață și asigură o protecție fiabilă împotriva coroziunii. Achiziționându-le, veți da mașinii dvs. o personalitate strălucitoare. Fixare cu șuruburi standard și picioare din plastic.

Modele pentru Volksvagen Crafter.

Set complet pentru mașini cu o singură rolă.

Un set de aceste accesorii vă va ajuta să protejați discurile de coroziune, să preveniți pătrunderea murdăriei în sistemul de frânare. Elementele de fixare cu șuruburi fiabile și materialele de fabricație de înaltă calitate garantează funcționarea pe termen lung și în siguranță a produsului.

Echipamente pentru vehicule cu două roți.

Prin achiziționarea acestui set de capace Volksvagen Crafter, veți fi protejat în mod fiabil de toate condițiile meteorologice. Accesoriile vă vor ajuta să preveniți coroziunea și diverse resturi rutiere. Designul dandy va ajuta la ascunderea defectelor discului și va conferi mașinii o personalitate. Fixare cu șuruburi standard pentru roți, zăvoare din plastic.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel