Capacele de pe roti

O mașină modernă nu poate fi imaginată fără un astfel de accesoriu precum capacele roților. Atunci când le cumpără, proprietarii de mașini urmăresc diferite obiective: protejează discurile roților și plăcuțele de frână de influențe externe, își extind durata de viață, îmbunătățesc aerodinamica și, de asemenea, fac mașina prezentabilă. Datorită lor, discurile originale își păstrează aspectul original mult timp.
Vă oferim doar modele exclusive pentru autovehiculele Mercedes Sprinter, Volksvagen LT, Volksvagen Crafter.

Modele de capac pentru Mercedes Sprinter 1995-2006.

Set complet pentru mașini cu o singură rolă.

Capacele auto prezentate pentru Mercedes Sprinter sunt fabricate din oțel inoxidabil lustruit de înaltă calitate. Fixarea mecanică fiabilă cu șuruburi standard asigură fiabilitate și siguranță deosebite în timpul funcționării mașinii. Aceste accesorii vor proteja în mod fiabil împotriva deteriorărilor mecanice și a fenomenelor negative de mediu.

Echipamente pentru vehicule cu două roți.

Un set de capace auto din oțel inoxidabil vă va ajuta să faceți față unei eventuale coroziuni, să ascundeți imperfecțiunile discurilor ștampilate. Cele din față sunt fixate cu șuruburi de roată standard, iar cele din spate sunt ținute ferm în loc cu ajutorul unor zăvoare din plastic. Un astfel de sistem de fixare conține un număr suficient de cleme (zăvoare) de o formă specială, făcând această metodă de fixare deosebit de sigură.

Modele de capac pentru Mercedes Sprinter din 2006.

Set complet pentru modelele cu o singură rolă.

Acest set de capace auto pentru Mercedes Sprinter îi va satisface pe cei mai pretențioși cumpărători. Designul modern este capabil să ofere mașinii dvs. un chef, să-i evidențieze demnitatea. Accesoriile sunt fabricate din oțel inoxidabil, fixate cu cleme din plastic.

Un set complet pentru băuturi cu două roți.

Prin achiziționarea acestui set de oțel inoxidabil de înaltă calitate, puteți prelungi durata de viață a sistemului de frânare, puteți ascunde posibilul aspect de rugină pe jante și puteți îmbunătăți aspectul Mercedes Sprinter.
Fixarea fiabilă cu un număr suficient de zăvoare din plastic va asigura fixarea lor în condiții de siguranță atunci când conduceți pe orice drum.

Accesorii pentru Volksvagen LT 1995-2006.

Set complet pentru mașini cu o singură rolă.

Un set de capace pentru roți elegante și de înaltă calitate pentru Volksvagen LT vă vor oferi mașinii dvs. un aspect mai plăcut. Datorită materialului de fabricație de înaltă calitate și de înaltă calitate - oțel inoxidabil, veți asigura o protecție fiabilă a discurilor și a sistemului de frânare împotriva prafului și murdăriei rutiere.
Montarea cu șuruburi de roată standard asigură deplasarea sigură chiar și pe secțiuni accidentate ale drumurilor rusești.

Echipamente pentru vehicule cu două roți.

Acest kit va face roțile mașinii dvs. invulnerabile la praful și resturile de pe orice drum. Prin protejarea și conservarea discurilor, acestea își extind durata de viață și asigură o protecție fiabilă împotriva coroziunii. Achiziționându-le, veți da mașinii dvs. o personalitate strălucitoare. Fixare cu șuruburi standard și picioare din plastic.

Modele pentru Volksvagen Crafter.

Set complet pentru mașini cu o singură rolă.

Un set de aceste accesorii vă va ajuta să protejați discurile de coroziune, să preveniți pătrunderea murdăriei în sistemul de frânare. Elementele de fixare cu șuruburi fiabile și materialele de fabricație de înaltă calitate garantează funcționarea pe termen lung și în siguranță a produsului.

Echipamente pentru vehicule cu două roți.

Prin achiziționarea acestui set de capace Volksvagen Crafter, veți fi protejat în mod fiabil de toate condițiile meteorologice. Accesoriile vă vor ajuta să preveniți coroziunea și diverse resturi rutiere. Designul dandy va ajuta la ascunderea defectelor discului și va conferi mașinii o personalitate. Fixare cu șuruburi standard pentru roți, zăvoare din plastic.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă