Capacele de pe roti

Produse
Двухкатковые capace Mercedes W906 (super oțel)
Numărul articolului: kol004
4.5/5 Voturi: 8
1020 RON
-
+
Capace Mercedes 16 двохкатковы...
Capace Mercedes 16 двохкатковые produse din oțel aliat, oțel inoxidabil. Garantat nu ruginesc pe toată durata de funcționare, ceea ce este confirmat de lungă durată de garanția producătorului (5 ani). În pachet sunt incluse 4 tocă R16.

Masina moderna este de neconceput fără un astfel de accesoriu, ca capacele de la roți. Prin cumpararea lor, proprietarii urmăresc obiective diferite: protejează cu roți, discuri și plăcuțe de frână de la influențe externe, prelungesc durata de viață a acestora, pentru a îmbunătăți aerodinamica, precum și dau lor de auto презентабельность. Datorită lor, discurile originale lungă perioadă de timp își păstrează aspectul inițial.
Va oferim doar modele exclusive pentru autoturisme Mersedes Sprinter, Volksvagen LT, Volksvagen Transporter.

Model pentru Mersedes Sprinter 1995-2006.

Echipament pentru однокатковых masini.

Prezentate auto capace pentru Mersedes Sprinter fabricate din oțel inoxidabil oțel inoxidabil lustruit. De încredere mecanice de fixare, cu ajutorul statelor de personal șuruburi asigură o deosebită fiabilitate și siguranță în funcționare a mașinii. Aceste accesorii de siguranță va proteja împotriva deteriorării mecanice și fenomene negative mediului.

Echipament pentru двухкатковых masini.

Kit auto capace din otel inoxidabil va ajuta să facă față cu o posibila coroziune, ascunde defectele ștampilate de discuri. Fata se fixează cu ajutorul statelor de personal cu roți șuruburi, spate solid sunt ținute cu ajutorul clemele de fixare din plastic. Un astfel de sistem de fixare conține o cantitate suficientă de clipuri (de blocare) cu o formă specială, făcând această metodă de fixare este deosebit de sigur.

Model pentru Mersedes Sprinter din 2006.

Echipament pentru однокатковых masini.

Acest kit auto capace pentru Mersedes Sprinter va satisface cele mai avid de cumpărători. Designul modern este capabil de a da dvs. de auto gust, pentru a sublinia demnitatea. Accesoriile sunt fabricate din oțel inoxidabil, fixate cu ajutorul clemele de fixare din plastic.

Echipament pentru двухкатковых masini.

Cumparand acest set din oțel inoxidabil de înaltă calitate, veți fi capabil de a prelungi durata de viață a sistemului de frânare, ascunde o posibilă apariția ruginii pe roți uri, înnobila aspectul dvs. Mersedes Sprinter.
O fixare sigură cu ajutorul unui număr suficient de clemele de fixare din plastic le va oferi cu siguranță cu fixare în trafic pe toate drumurile.

Accesorii pentru Volksvagen LT 1995-2006.

Echipament pentru однокатковых masini.

Set elegant și de calitate capace pentru Volksvagen LT ajuta da masina ta mai mult de un aspect frumos. Datorită calității și добротному material de fabricatie – din oțel inoxidabil, vă va asigura o protecție de încredere de discuri și a sistemului de frânare de la rutieră praf și murdărie.
Fixarea cu ajutorul statelor de personal cu roți șuruburi asigură circulația în condiții de siguranță chiar și în euroliga de votare drumurilor rusești.

Echipament pentru двухкатковых masini.

Acest kit va face roata de masina ta invulnerabil în fața rutiere praf și сором orice tip de drumuri. Protejarea și economisind uri, acestea prelungesc durata de viață a acestora, oferă protecție împotriva coroziunii. Prin achiziționarea lor, sunteți atașați de propria auto o personalitate strălucitoare. Fixarea cu ajutorul statelor de personal și șuruburi pentru plastic picioare.

Model pentru Volksvagen Transporter.

Echipament pentru однокатковых masini.

Setul de date de accesorii vă va ajuta să vă protejați discurile de coroziune, pentru a preveni pătrunderea murdăriei în sistemul de frânare. Și de încredere болтовой de fixare și de înaltă calitate material de fabricatie garanteaza de lungă durată și funcționarea în condiții de siguranță a produsului.

Echipament pentru двухкатковых masini.

Cumparand acest set de ornamente Volksvagen Transporter, veți fi protejat de orice condiții meteorologice. Accesorii vă va ajuta să vă pentru a preveni apariția coroziunii, contact cu diverse rutier sora. Щегольской design va ajuta pentru a ascunde defectele de disc, da masina de individualitate. Fixarea cu ajutorul statelor de personal șuruburilor de roți, din plastic, dispozitivele de blocare.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.