Tuning Chevrolet

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Reglarea Chevrolet vă poate transforma mașina existentă, o face să pară mai expresivă, mai originală, capabilă să vă exprime dorințele și pasiunile.

Majoritatea mașinilor din industria auto coreeană sunt ieftine și nu au sofisticarea mașinilor scumpe. În magazinul nostru, puteți achiziționa bunuri care pot conferi individualității mașinii, o pot face elegantă și unică. În magazin veți găsi un sortiment mare pentru a cumpăra panouri, decor interior, mânere, oglinzi, praguri pentru uși, pachete cromate, capace pentru grătar. și multe alte accesorii pentru a schimba aspectul animalului de companie.

Accesoriile Chevrolet sunt unele dintre cele mai bine vândute ...

Prin achiziționarea de produse de reglare pentru mașinile Chevrolet în magazinul DDaudio, veți avea ocazia să utilizați produse de calitate de la cei mai importanți producători de produse de reglaj. Produsele care schimbă interiorul și exteriorul mașinii prezintă o rezistență ridicată la uzură, capabile să păstreze aspectul și proprietățile produsului. Detaliile de reglare aerodinamică nu numai că vor decora mașina, ci și vor îmbunătăți calitățile de manevrare și viteză, adică vă vor fi utile. Numărul de produse din magazinul nostru online este în continuă creștere. Reveniți uneori, există adesea articole noi!

Oferim reglaj Chevrolet ...

  • Doar cele mai bune prețuri din CSI! Pentru un experiment, puteți căuta! Suntem singurii importatori oficiali
  • Cumpărăm toate mărfurile de la fabrici. Datorită acestui fapt, veți obține doar cel mai bun preț. Primim un certificat de la fiecare fabrică!
  • Compania „DDaudio” vinde produse originale de înaltă calitate, fabricate de cei mai mari producători mondiali de aceste produse. Acest lucru este confirmat de o garanție de 5 ani a mărcii de la compania noastră. Bunurile vă sunt vândute la prețuri liberale. Și dacă luați în considerare posibilitatea livrării gratuite în Ucraina și Rusia. cumpărăturile cu noi devin foarte profitabile!

Ce puteți cumpăra pentru a face ca tuningul Chevrolet și calul de fier să fie mai atractiv?

  • Suprapuneri de panou - sunt de la doi producători - Hartman (Polonia) și Merich (Turcia). Vezi setul complet, vezi culorile și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Compania Merich este prezentată în 4 culori (nuc, titan, aluminiu și carbon). Hartmanul polonez este reprezentat de două tipuri de furnir, trei carboni și mai multe culori solide
  • Huse pentru mâner - sunt fabricate din oțel inoxidabil lustruit de înaltă calitate sau plastic ABS. Nu pătează și nu ruginesc - oferă un luciu excelent, ceea ce face ca mașina dvs. să fie și mai atractivă!
  • Huse pentru oglinzi - fabricate în principal din plastic ABS italian. În plus față de mânere, acestea vă fac mașina și mai elegantă.
  • Praguri de ușă - fabricate exclusiv din oțel inoxidabil durabil. deveni. Protejează pragul de uzură. Vă recomandăm să cumpărați mai întâi

Majoritatea crescătorilor Chevrolet aleg magazinul nostru online. Cel mai bogat sortiment completat cu cele mai bune prețuri! De asemenea, vrem să vă vedem printre clienții noștri!

Nu uitați de avantajele noastre - Livrare gratuită, disponibilitatea propriului depozit, furnizori direcți din fabricile de fabricație, doar că avem cel mai mare sortiment din Ucraina.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă