Tuning Chevrolet

Produse

Tuning Chevrolet este capabil de a transforma disponibil de la tine de masina, face aspectul mai expresiv, original, capabil să-și exprime dorințele și preferințele.

Cele mai multe masini Coreean de automobile sunt ieftine, și aspectul lor lipsit de rafinament, de mașini scumpe. La noi în magazin, puteți cumpăra bunuri, capabile de a da masina personalitatea, să-l elegant și unic. În magazin veți găsi o mare varietate de pentru a cumpara butoane de pe panou, decorul de interior, Ornament de manere, oglinzi, praguri, crom pachete de tampoane de pe grila. și multe alte accesorii pentru a schimba aspectul animalului tau de companie.

Accesorii pentru Chevrolet - unele dintre cele mai bine vandute...

Prin achiziționarea de produse pentru tuning auto Chevrolet de la magazinul "DDaudio" veți obține posibilitatea de a beneficia de produse de calitate mai importanti producatori de produse pentru tuning. Produsele care modifică interiorul și exteriorul automobilului indică un grad ridicat de rezistenta la uzura, capabilă să-și mențină aspectul și proprietățile produsului. Detalii aerodinamice de tuning nu numai decora masina, dar, de asemenea, contribuie la îmbunătățirea de manipulare și de mare viteză de calități , adică vă vor fi utile. Cantitatea de mărfuri de la magazinul nostru online mereu în creștere. Verificați uneori, de multe ori sunt produse noi!

Oferim tuning Chevrolet ...

 • Doar cele mai bune preturi de pe teritoriul CSI! Pentru experiment puteți căuta! Suntem singurii importatori oficiale
 • Toată marfa cumparam de la fabrici. Datorită acestui fapt, Veți obține doar de cel mai bun pret. De la fiecare fabrica primim certificatul!
 • Compania "DDaudio" produce vânzare a mărfurilor originale, de înaltă calitate, fabricată la cei mai importanti producatori din lume de acest produs. O confirmare în acest sens este firma 5 ani garantie de la firma noastra. Produsul este realizat vă liberale ieftine. Și dacă luăm în considerare posibilitatea de livrare gratuită în Ucraina și Rusia. de cumpărare de la noi devin foarte avantajoase!

Ce puteți cumpăra pentru a face tuning Chevrolet și calul de fier, mai atractiv?

 • Garnitură de pe bara - ei sunt doi producători - Hartman (Polonia) și Мерич (Turcia). Uiți complet, vezi culorile și alege un kit care Tine mai mult de suflet. Firma Мерич este reprezentată de 4 culori (nuc, titan, aluminiu si carbon). Poloneză Hartman prezentat două tipuri de шпонов, trei карбонами și câteva câmpia de culori
 • Garnitură de pe mâner - acestea sunt realizate din oțel lustruit din oțel inoxidabil sau plastic ABS. Nu se estompeze, nu ruginesc - dau luciu excelent, ceea ce face masina ta mai atractiv!
 • Ornamentle de la oglinzi - cea mai mare parte sunt produse italiene din ABS-plastic. În plus față de mânere de a face Dvs. de auto, încă mai elegant.
 • Praguri - se fac exclusiv din solid inox. de oțel. Protejează pragul de uzură. Vă recomandăm să cumpere în primul rând

De cele mai multe шевролеводов - aleg magazinul nostru online. Cel mai bogat sortiment complet cu cele mai bune preturi! Ne Tine la fel vrem să vedem printre clienții noștri!

Nu uitați despre avantajele noastre - livrare Gratuită, disponibilitatea propriul depozit,directe cu furnizorii de fabrici producătoare, doar avem cea mai mare gama de produse din Ucraina.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.