Covorase interior

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Ce trebuie să știți despre covoarele auto

Mașina pentru majoritatea oamenilor moderni a devenit principalul mijloc de transport, fără de care este imposibil să ajungi la serviciu, să ajungi la ora stabilită pentru o întâlnire și să mergi în vacanță. Prin urmare, la fel ca orice proprietate, o persoană se străduiește să-și înfrumusețeze și să-și îmbunătățească vehiculul, făcându-l mai unic și mai confortabil.

Selectarea covorașelor auto în zilele noastre este o sarcină fezabilă, a cărei implementare nu ar trebui să dureze mult timp. Dar într-un fel sau altul, fiecare proprietar de mașină ar trebui să înțeleagă că covoarele sunt împărțite în mai multe categorii, care sunt caracteristici tehnice.

Covorase auto: cum să alegi?

Covoarele auto sunt versatile și modele și, de asemenea, diferă în ceea ce privește materialele care au fost utilizate în procesul de producție, dar ceea ce este important: în preț. Pentru a spune direct, covorașele universale pentru mașini sunt, în cea mai mare parte, mai ieftine decât cele model. Acest lucru, într-o oarecare măsură, poate fi considerat atât avantajul, cât și dezavantajul lor.

Dezavantajul celor universale este că majoritatea nu au plăci. Desigur, pot fi adaptate la un anumit model de mașină, dar din nou, această muncă necesită mult timp pentru a fi petrecut. De asemenea, este important să înțelegeți că orice pas greșit în procesul de adaptare a acestora la dimensiunile dorite poate fi un motiv pentru care va trebui să cumpărați altele noi.

Pentru model, totul este simplu: sunt dezvoltate de producător sau de reprezentantul său autorizat pentru un anumit model de mașină. Atunci când le cumpărați, nu trebuie să vă lăsați agățați de dimensiune, care ar trebui considerată un avantaj pozitiv și foarte important al covoarelor, care sunt realizate special „pentru un anumit model” de mașină și camion. De regulă, compatrioții noștri privesc în mod specific prețul, și nu avantajele, care este principalul motiv pentru majoritatea greșelilor din procesul de alegere a acestor produse.

Covorase auto: pe care să le alegi?

Universal și model sunt realizate din diverse materiale. De exemplu, astăzi cele mai populare sunt fabricate din cauciuc și tot felul de materiale textile:

  1. Cauciuc: se deosebesc de restul din punct de vedere al accesibilității din punct de vedere al costurilor, precum și al prezenței / absenței laturilor înalte (în funcție de model și producător). În același timp, principalele lor dezavantaje sunt un prag scăzut de flexibilitate, fragilitate ridicată, greutate mare și capacitatea de a reține mirosuri neplăcute pentru o lungă perioadă de timp.
  2. Poliuretan: cu față înaltă, bine modelat, cu rezistență îmbunătățită la abraziune, greutate mai ușoară și fără mirosuri. Sunt scumpe, motiv pentru care sunt mai puțin populare printre proprietarii de mașini.
  3. Textile: există buget și premium, precum și lux. Diferența dintre unele dintre celelalte constă în preț și material. De exemplu, cele mai scumpe covoare din această categorie sunt cele din țesătură de polipropilenă cu scame, în timp ce cele mai ieftine sunt covoarele textile din fibre de polipropilenă cu o înălțime a grămezii de cinci milimetri.

Astăzi nu va fi dificil să cumperi covoare auto. De exemplu, în magazinul nostru există atât mostre ieftine, premium, cât și de lux. Prin urmare, dacă decideți să cumpărați, dar nu știți pe care să alegeți, atunci contactați managerul nostru, acesta vă va spune cu siguranță avantajele uneia sau alteia și, de asemenea, vă va răspunde la toate întrebările.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă