Covorase interior

Produse

Masina pentru majoritatea oamenilor moderni a devenit prioritare de un mijloc de transport, fără utilizarea de care este imposibil de a ajunge la locul de muncă, să vină la o ora de întâlnire, și, de asemenea, pentru a merge în vacanță. Prin urmare, ca orice proprietate, o persoană tinde înfrumuseța și de a îmbunătăți vehiculul dumneavoastră, făcându-l mai unic și confortabil.

Selectarea covorașe pentru o masina din zilele noastre este un punct de vedere obiectiv, punerea în aplicare a care nu ar trebui să ia o mulțime de timp. Dar, așa sau altfel, fiecare proprietar de masina ar trebui să înțeleagă că автоковры împărțite în mai multe categorii, sub care se înțeleg caracteristicile tehnice.

Covorase pentru salon auto: cum de a alege?

Masina de covoare sunt universale și модельными, și, de asemenea, variază în funcție de materialele care au fost folosite în procesul de producție, dar ceea ce este important: prețul. Dacă e să vorbim direct, universal covorase auto în majoritatea lor, la un cost ies mai ieftin decat modele. Este, într-o anumită măsură, poate fi considerat ca avantaj, cât și un dezavantaj.

Lipsa de universal în sensul că cele mai multe dintre ele lipsesc борты. Desigur, ele pot fi ajustate pentru a se potrivi sub luate separat model de masina, dar, din nou, pentru a efectua acest lucru este necesar pentru a cheltui destul de mult timp. De asemenea, este important să înțelegem că orice pas greșit în procesul de montarea lor sub dorite dimensiuni poate deveni motiv pentru care va trebui să cumpere noi.

De model, totul este simplu: acestea se elaborează de către producător sau curator lui sub luate separat modelul de masina. Atunci când le cumpără nu trebuie să locuiască în dimensiuni, ceea ce este demn de considerat pozitiv și foarte important demnitate автоковров, care sunt făcute special "sub luate separat model", un pasager și a camionului. De obicei, compatrioții noștri se uita exact la preț, și nu pe beneficii, care este cauza principală a producerii celor mai multe erori în procesul de selectare a acestor produse.

Автоковрики: cum de a alege?

Universale și modele sunt realizate din diferite materiale. De exemplu, până în prezent, cele mai populare este în valoare de a considera, confecționate din cauciuc și tot felul de tipuri de materiale textile:

 1. Cauciuc: ies în evidență față de restul accesibilității în ceea ce privește costurile, precum și de prezența/lipsa mare parte (depinde de model și de producător). În acest sens, principalele lor dezavantaje este un prag scăzut de flexibilitate, de mare fragilitate, o mulțime de greutate, dar, de asemenea, posibilitatea de a petrece perioade lungi de timp a păstra mirosuri neplacute.
 2. Poliuretan : au ridicat barele de protecție, au o configurație bună, un nivel ridicat de rezistenta la abraziune, precum și o greutate mai mică și lipsa de mirosuri. Sunt scumpe, din cauza a ceea ce mai puțin popular în mediul de proprietarii de automobile.
 3. Textile: sunt bugetare și премиальными, precum și люксовыми. Spre deosebire de unii de alții este prețul și material. De exemplu, cele mai scumpe mochetă, din această categorie sunt cele care sunt fabricate din polipropilenă cu наличествующими pe ea de fibre, atunci când atât de ieftine sunt numite textile, covoare, realizate din fibre de polipropilenă cu o înălțime de scame de cinci milimetri.

Astăzi, cumpara covorase în salonul automobilului nu va fi dificil. De exemplu, în magazinul nostru sunt prezentate atât de ieftine, premium, cât și люксового de probă. Prin urmare, dacă vă decideți să cumpere, dar nu știți ce să alegeți, atunci contactați managerul nostru, el este sigur de a vă spune avantajele cei sau alte asemenea, va răspunde la toate întrebările.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.