Covorase din cauciuc

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Dacă totuși puteți argumenta despre beneficiile practice ale multor accesorii de reglare, atunci covorașele auto au devenit mult timp o parte integrantă a interiorului vehiculului. Aproape toți producătorii completează mașini care părăsesc linia de asamblare cu acest detaliu simplu. Orice proprietar care se respectă de „patru roți” se va simți inconfortabil fără ele, prin urmare, în caz de deteriorare sau pierdere a acestora, vă recomandăm să vizitați imediat magazinul nostru online, să alegeți elementul care vă place - și în cel mai scurt timp posibil, cauciuc covorașele auto își vor lua locul potrivit în salonul tău.

Covorașele de cauciuc pentru mașini sunt un accesoriu necesar și util

Praful și murdăria sunt tovarășii constanți ai șoferului pe drumurile sale. Străzile orașului sau rutele rurale, autostrăzile și liniile principale sunt o sursă constantă de poluare. În plus, resturile și corpurile străine pătrund în interior cu pantofii și hainele șoferului și ale pasagerilor. În astfel de condiții, a fi în vehicul este atât neplăcut, cât și dăunător.

De foarte multe ori procesul de curățare se transformă într-o muncă grea. Este împiedicat de spațiul înghesuit și de prezența elementelor de fixare, rafturilor, umflăturilor și depresiunilor, nișelor și colțurilor inaccesibile. Cu un covor auto, este mult mai ușor și mai eficient să curățați interiorul echipamentului preferat. Avantajul lor este îndepărtarea și instalarea ușoară, care vă permite să scuturați rapid murdăria colectată și, dacă este necesar, să clătiți. Astfel, curățenia și confortul sunt obținute fără probleme și eforturi inutile.

Varietate și tipuri de covorase auto

După ce ați început să alegeți covoare auto pe site-ul nostru, vă veți confrunta cu o masă de mărfuri și soiurile acestora, care pot fi confuze și dificil de luat o decizie cu privire la preferința pentru o anumită categorie de produse. Vom încerca, pe cât posibil, să simplificăm și să clarificăm procesul de cumpărare. În acest scop, vom prezenta sortimentul disponibil în funcție de liniile și tipurile sale principale.

 1. La locul de instalare:
 • pentru primul rând de scaune;
 • pentru rândul de scaune din spate;
 • pentru portbagaj.
 1. Prin aplicabilitate:
 • universal;
 • pentru un anumit brand și model;
 • produse speciale cu elemente suplimentare (laterale, suprafețe antiderapante etc.).
 1. După material:
 • covoare textile (covor, velur);
 • covorase de cauciuc pentru interiorul sau portbagajul mașinii;
 • covor auto realizat din compuși compuși și polimeri (poliuretan, acetat de etilen vinil);
 • covorase din silicon.

Desigur, cea mai bună opțiune este dotarea mașinii cu covorașe din fabrică care se potrivesc perfect geometriei cabinei. Dar, în practică, nu este ușor să găsești produse „native” pentru toate mărcile, modelele și modificările. Mulți producători de caroserii și accesorii auto fabrică aceste protecții împotriva noroiului cu linii de tăiere pentru reglări manuale cu reglare automată.

Covoarele auto din cauciuc sunt cea mai bună soluție

Cele mai frecvente și populare plăcuțe pentru pardoseli din cauciuc și poliuretan. Acestea sunt materiale destul de ieftine, inofensive și durabile. Sunt ușor de întreținut, spălat și curățat, flexibilitatea și elasticitatea lor le fac ușor de instalat și de îndepărtat. În același timp, produsele din poliuretan se disting prin rezistență specială la uzură și durabilitate, rezistență la medii agresive și temperaturi ridicate.

Cu toate acestea, atunci când proprietarul unei mașini are nevoie să aleagă un mijloc de menținere a curățeniei, cel mai adesea preferă produsele vechi testate în timp. Covoarele auto din cauciuc sunt produse de aproape toți producătorii, varietatea lor este imensă, iar calitatea este ridicată. În plus, produsele realizate din acest material au un preț mai mic decât altele.

Cel mai mare sortiment de covorase auto

Veți găsi toată varietatea de covoare auto pe paginile magazinului nostru online. Oferim doar produse originale de la producători tradiționali care au câștigat o armată de fani în toată lumea. Cumpărarea de covoare de cauciuc de la cel mai mare distribuitor de produse de reglare din Ucraina nu va fi dificilă și incomodă pentru dvs. Prețul accesibil, serviciile bune, livrarea rapidă și condițiile convenabile de cooperare disting DDAudio de mulți dintre concurenții săi. Vânzarea covorașelor auto și a altor accesorii se realizează utilizând diverse forme de plată și servicii de curierat, care vor permite consumatorilor noștri să aleagă cea mai potrivită metodă de calcul și primire a mărfurilor.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă