Covorase auto EVA

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Covorase auto EVA

Covoarele EVA sunt fabricate din EVA. Este un material polimeric cu o structură microporoasă și elasticitate ridicată. Datorită acestor proprietăți, covorașele auto EVA sunt fabricate din orice formă, potrivindu-se în mod ideal cu configurația podelei unei anumite mărci auto. Niciun alt material nu oferă o astfel de potrivire confortabilă și o protecție de înaltă calitate a habitaclului de apă și murdărie. Covoarele textile sunt moi și se potrivesc bine, dar se udă și se murdăresc rapid. Produsele din cauciuc nu se umezesc, dar au o formă rigidă și nu coincid întotdeauna cu contururile fundului. În plus, pot avea un miros neplăcut, înțepător, iar bălțile noroioase se adună pe ele.

Toate aceste dezavantaje sunt absente din covoarele EVA. Acest material este extrem de rezistent la temperaturi extreme, nu se înmoaie la căldură și nu se fisurează la frig. Poate fi îndepărtat cu ușurință din habitaclu sau portbagaj. Pentru a-l curăța, scuturați-l sau clătiți-l cu apă. Poliuretanul nu interacționează cu uleiurile și solvenții și nu permite trecerea apei.

Produsele EVA sunt ușoare în comparație cu produsele din cauciuc. Sunt ecologice și foarte durabile. Proprietățile speciale ale polimerului vă permit să îi dați orice formă, astfel încât covorașele EVA aderă întotdeauna bine la podea. Acestea sunt realizate sub formă de panouri cu o structură celulară specială, astfel încât umezeala care ajunge pe ele nu se răspândește, ci rămâne în celule și nu stropește atunci când este scoasă din mașină.

Cum și de unde să cumpărați covoare auto EVA?

În catalogul magazinului nostru online, puteți alege covorașe de cauciuc pentru orice marcă și model de mașină. Digital Design oferă covoare din diverse materiale și culori la cel mai bun preț din Ucraina. Pentru a plasa o comandă, selectați secțiunea corespunzătoare în câmpul „categorii de reglare” și indicați modelul vehiculului. Puteți cumpăra un set de covorașe sau separat în portbagaj. Plătiți comanda prin card de credit sau prin transfer bancar. Puteți comanda livrarea către Kiev sau alte regiuni prin ramburs. Vă dorim cumpărături de succes și călătorii plăcute!Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă