Covorase de cauciuc în portbagaj

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Covoarele de portbagaj din cauciuc sunt fabricate pentru o anumită marcă de mașini. Gama lor este foarte mare. Fiecare mașină are o configurație specială a interiorului și a portbagajului care îi este specifică numai. Prin urmare, trebuie să selectați individual un strat protector.

Covorul de cauciuc este conceput pentru a proteja podeaua portbagajului de praf, murdărie, resturi și pete. Depozitarea pieselor de schimb, sculelor, transportul diferitelor mărfuri duc la apariția contaminării. Curățarea portbagajului este mult mai ușoară cu un covor de cauciuc detașabil pe podea. Acest accesoriu este ușor de îndepărtat și spălat.

Covoarele din cauciuc din portbagajul unei mașini sunt un concept generalizat care se referă la toate tipurile de capace detașabile din polimer și materiale cauciucate. Aceste produse sunt adesea fabricate din polipropilenă și poliuretan. Acest material este rezistent la apă, nu cedează deformării și degradării, este ușor de curățat și se usucă rapid. Produsul nu poate fi îndoit, dar poate fi rulat pentru al scoate ușor din mașină fără a vărsa resturi acumulate.

Covorul de cauciuc este fabricat și din acetat de etilen vinil (EVA). Este un polimer elastic microporos cu caracteristici îmbunătățite: rezistență la uzură, rezistență la temperaturi scăzute și atac chimic, respectarea mediului și igienă.

Cum și de unde să cumperi un covor de cauciuc?

Covoarele pentru portbagaj din cauciuc și polimeri sunt produse de mai multe companii din Ucraina. Digital Design, în calitate de dealer oficial al producătorilor, oferă cel mai bun preț pentru aceste produse.

Puteți cumpăra un covor de portbagaj din cauciuc, precum și covorașe auto și alte accesorii de tuning în magazinul online DDaudio. Pentru a face acest lucru, în primul rând, ar trebui să selectați o marcă de mașină și apoi să vizualizați toate ofertele în secțiunea accesorii. Costul pentru modelele analogice poate diferi din cauza materialului de fabricație. Organizăm livrarea achizițiilor dvs. la Kiev sau la orice alt punct din țară la depozitul transportatorului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă