Tuning GAZ

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Vorbind despre reglarea GAZ, este demn de remarcat faptul că majoritatea modelelor pe care planta le producea în acel moment nu aveau un design individual special și, prin urmare, aveau nevoie de modificări. Probabil, orice proprietar de mașină GAZ vrea să-și facă mașina originală și să-i diversifice aspectul.

Datorită chiar și unei mici reglări, proprietarul va putea să iasă în evidență în fluxul general de mașini de același tip, precum și să își îmbunătățească nivelul de siguranță.

Detalii pentru reglarea GAZ

Reglarea GAZ este o îmbunătățire a designului extern cu ajutorul truselor de caroserie sau a mulajelor, precum și îmbunătățirea aspectului interiorului mașinii. Magazinul nostru online oferă accesorii de calitate pentru reglarea GAZ:

  • pragurile și ornamentele interioare protejează împotriva zgârieturilor și a diferitelor daune;
  • kenguryatniki va asigura partea din față a caroseriei în timpul unui accident sau a condusului off-road și, de asemenea, va adăuga pradă stilului mașinii;
  • pragurile laterale vă vor permite să intrați confortabil în mașină și, de asemenea, să protejați părțile laterale ale corpului în timpul unei coliziuni;
  • covorașele textile vor ajuta la menținerea interiorului curat și ordonat;
  • suprapunerile de panou adaugă un plus de confort în timpul călătoriei.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că majoritatea accesoriilor pentru reglarea GAZ pot fi instalate independent, fără a utiliza serviciile specialiștilor sau atelierelor.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă