Produse de îngrijire a pielii

Balsam de piele Lesta 500 ml
Produs universal
Numărul articolului: 390976
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 43 RON
-
+
Sonax Impregnare protectoare pentru tesatura si piele auto, 400ml
Produs universal
Numărul articolului: 228300
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 48 RON
-
+
Detergent universal pentru...
Detergent universal pentru interior Sonax Xtreme Interior Detailer. Ușor și rapid, va îndepărta murdăria ușoară și medie a căptușelilor interioare, tapițeriei scaunelor, tavanului, covoarelor auto, etc., fără a lăsa urme. Mentine aspectul tuturor suprafetelor precum plastic, vinil, piele, cauciuc Impregnarea este incolora, prin urmare este universala in aplicare. Potrivit pentru toate tipurile de țesături din fibre naturale și artificiale, precum și pentru piele. Este folosit pentru prelucrarea corturilor, rucsacilor, hainelor sport, jachetelor, pantofilor. Protejează în mod fiabil împotriva umezelii, murdăriei, grăsimilor, uleiului. Dupa tratamentul de impregnare materialul trece bine aerul si ramane elastic.metal, in stare excelenta. Mirosurile neplăcute sunt îndepărtate simultan. Efectul antistatic pe care îl dă suprafețelor interferează cu depunerea de praf. Nu contine silicon. Cu un parfum neutru placut.
Sonax ProfiLine Spuma de ingrijire a pielii 400 ml
Produs universal
Numărul articolului: 289300
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 97 RON
-
+
Spuma de îngrijire a pielii...
Spuma de îngrijire a pielii SONAX PROFILINE (289300) este concepută pentru curățarea și întreținerea interioarelor auto, scaunelor auto, costumelor pentru motociclete, bagajelor, mobilierului și altor produse din piele netedă. După tratament, pielea devine elastică, iar culoarea este reînnoită. Ceara de carnauba de înaltă calitate și ceara de albine conținute în spumă reînnoiesc impregnarea pielii și protejează împotriva remurdării. Acest produs este potrivit și pentru piele perforată. Nu contine silicon.
Sonax XTREME Produs de îngrijire a pielii (laptos), 500 ml
Produs universal
Numărul articolului: 254241
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 172 RON
-
+
SONAX XTREME Leder Pflege M...
SONAX XTREME Leder Pflege Milch (254241) este conceput pentru curățarea blândă și îngrijirea intensivă a pielii naturale și sintetice netede, cum ar fi scaunele auto, costumele pentru motociclete, pantofii, mobilierul etc.; potrivit pentru piele perforata. Uleiul natural de jojoba după aplicare oferă o netezime plăcută, fără a deveni alunecos. Pielea își recapătă aspectul mat și aderența originală. Ca urmare a impregnării, pielea este protejată de recontaminare. Are un miros placut de piele naturala.
Produs universal
Numărul articolului: 206300
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 114 RON
-
+
Cu SONAX XTREME Polster + A...
Cu SONAX XTREME Polster + Alcantara Reiniger (206300) puteți curăța temeinic și ușor toate textilele din interiorul mașinii, cum ar fi scaunele, tapițeria, panourile, plăcile ușilor, tavanele, covoarele, husele de protecție și suprafețele sensibile precum Alcantara®. Totodata, removerul de mirosuri continut in purificator elimina rapid si permanent mirosurile neplacute de fum de tigara, mirosurile de animale, laptele stricat varsat etc. Rămâne doar un miros ușor și proaspăt. Nu lasa urme sau pete pe suprafata. Chiar si cele mai incapatanate pete precum ciocolata, inghetata, mize, cafea, ketchup etc. pot fi indepartate cu detergentul. Reîmprospătează și împrospătează culoarea textilelor.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel