Produse de îngrijire a cauciucului

Produs universal
Numărul articolului: 340200
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 51 RON
-
+
Sonax GummiPfleger 340200 3...
Sonax GummiPfleger 340200 300ml - Produs de îngrijire a anvelopelor (efect cauciuc umed). Produsul de curățare spumos pentru anvelope este utilizat pentru curățarea în profunzime a cauciucului de contaminanți. În plus, spuma de curățare a anvelopelor SONAX are proprietăți de protecție și protejează anvelopele de fisuri și modificări structurale. Complet inofensiv pentru suprafețele din cauciuc. În comparație cu spray-ul pentru anvelope, este capabil să curețe suprafața în mod mai preferabil, cu toate acestea, acest spray durează mai puține aplicații. Spuma de curățare poate fi folosită pentru a restaura anvelopele pentru a le oferi un aspect mai modern - luciu negru cu efect de cauciuc umed.
Produs universal
Numărul articolului: 235241
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 253 RON
-
+
SONAX XTREME Tire Gloss Gel...
SONAX XTREME Tire Gloss Gel Ultra Wet Look (235241) oferă tuturor tipurilor de anvelope aspectul umed perfect negru lucios. Formula inovatoare de gel restabilește simultan elasticitatea, dă strălucire, întuneric, luciu și o protejează de crăpare și decolorare. Efectul durează câteva săptămâni. O sticlă este suficientă pentru aplicarea pe cel puțin 50 de anvelope.
Produs universal
Numărul articolului: 340100
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 68 RON
-
+
Produsul de îngrijire a eta...
Produsul de îngrijire a etanșării din cauciuc Sonax Gummipfleger (340100) poate fi folosit pentru a curăța toate părțile din cauciuc ale interioarelor auto, pentru a le menține elasticitatea, a prelungi durata de viață și a le reîmprospăta culoarea. Aplicarea produsului previne înghețarea garniturii ușilor în timpul iernii. Covorașele din cauciuc pot fi curățate cu ușurință și restaurate la strălucirea inițială. SONAX Gummipfleger vine într-o sticlă la îndemână cu un aplicator practic de burete.
Produs universal
Numărul articolului: 256241
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 139 RON
-
+
SONAX XTREME Reifenpfleger...
SONAX XTREME Reifenpfleger Matteffect (256241) pătrunde adânc în suprafață și lasă un strat protector puternic. Reîmprospătează culoarea și îi conferă aspectul unei anvelope noi. Îndepărtează petele de anvelope cu utilizarea regulată. Oferă protecție eficientă împotriva murdăriei, intemperiilor, îmbătrânirii premature și crăpăturilor, precum și împotriva decolorării prin ozon și UV. Potrivit pentru toate tipurile de anvelope. O sticlă de 500 ml este suficientă pentru a trata 60 de anvelope.
Produs universal
Numărul articolului: 235300
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 114 RON
-
+
SONAX XTREME Reifenglanzspr...
SONAX XTREME Reifenglanzspray Wet Look (235300) Îngrijirea și înnegrirea anvelopelor oferă o strălucire profundă de lungă durată. În același timp, cu utilizare regulată, ele protejează împotriva crăpăturii, îmbătrânirii premature și decolorării. Împreună cu luciul, conferă anvelopelor un aspect negru profund și lucios și durează câteva săptămâni. Potrivit pentru toate tipurile de anvelope. Extraordinar de ușor de utilizat.
Produs universal
Numărul articolului: 383041
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 84 RON
-
+
SONAX Tiefenpfleger Seidenm...
SONAX Tiefenpfleger Seidenmatt (383041) curăță, întreține și protejează suprafețele din plastic și cauciuc, atât în interiorul, cât și în exteriorul mașinii. Emulsia pătrunde adânc în suprafața tratată, protejând plasticul și cauciucul de influențele negative ale mediului, în special UV și ozon, pentru o lungă perioadă de timp. Are proprietăți antistatice și împrospătează culoarea. După procesare, se creează o suprafață mătăsoasă-mată.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel