Tuning gipuri

Produse

Reglarea vehiculelor off-road este un ansamblu de diverse lucrări pentru a îmbunătăți siguranța și fiabilitatea, precum și pentru a îmbunătăți aspectul unei mașini.

Dacă doriți să dați o personalitate SUV și să vă distingeți de fluxul general de mașini identice, magazinul nostru online vă va ajuta în acest sens. Aici veți găsi o selecție largă de accesorii pentru reglarea vehiculelor off-road.

Detalii pentru reglarea unui SUV

SUV-urile moderne sunt întruchiparea sportivității, puterii și condusului. De aceea, proprietarii de astfel de mașini se străduiesc să își distingă mașina de altele și să folosească diverse accesorii pentru reglarea mașinilor.

Magazinul nostru online oferă următoarele detalii pentru reglarea unui SUV:

  • pragurile laterale vă vor permite să stați confortabil în mașină și, de asemenea, să protejați părțile laterale ale corpului în timpul unei coliziuni;
  • pragurile ușilor, ușile și alte părți ale mașinii îl vor proteja de diverse daune și zgârieturi și, de asemenea, vor completa aspectul grațios;
  • reglarea barei de protecție față și spate va completa elegant exteriorul SUV-ului;
  • covorașele din cauciuc și textile vor oferi o curățare rapidă a interiorului, precum și o vor face mai confortabilă;
  • huse din piele ecologică vor proteja scaunele de poluare și vor face călătoria mai confortabilă.

Aceste și alte detalii pentru reglarea unui SUV îl vor face individual și vor dovedi marele gust al proprietarului său. Vă puteți familiariza cu sortimentul de pe site accesând catalogul și uitându-vă la fotografii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă