Tuning Nissan X-trail T30 2002-2007

Puteți cumpăra accesorii și garnituri cromate pentru reglarea Nissan X-Trail în magazinul nostru auto cu livrare în Ucraina, CSI, Europa. Nissan X Trail - SUV, după părerea noastră - „jeep”. Este încorporată în versiunea cu 5 uși și are o lungime de 4510 mm (în timp ce lățimea este de 1765 mm), mașina poate găzdui 5 pasageri. Compartimentul pentru bagaje poate conține mai mult de 410 dm cubi de marfă. Folosind întregul volum posibil al portbagajului, acesta va conține 1841 dm cubi de marfă.

Nissan X-trail 2002-2007 Scurtă prezentare generală de la magazinul auto DDaudio

Gardă la sol obișnuită pentru astfel de mașini este de 200 mm. Strâns în față (transversal) „motor” diesel „cu consum redus de energie” (design în linie) are un volum de 2184 cm3, dând „maxim” 114 CP. Combustibilul este „turnat” în cei 4 cilindri existenți printr-un imens sistem de injecție directă sub presiune. Motorul este turboalimentat. Transmisia manuală are 6 trepte. Nissan X-Trail are un design cu o punte dublă, care asigură un control bun al drumului. Suspensia din față utilizează o osie, în timp ce partea din spate utilizează arcuri elicoidale.

Circuitul de frânare este foarte modern și eficient: discurile ventilate sunt în față, pe roțile din spate se găsesc exact aceleași unități de frână. ABS - sistemul de frânare antiblocare, practic un lucru necesar în ultimii ani, este și el aici. Servodirecția „hidraulică” „îmbunătățită” folosește o schemă foarte comună de „pinion-cremalieră”. După cum rezultă din informațiile producătorului, cea mai mare viteză realizabilă este situată la aproximativ 165 km / h. Este posibil să se atingă 100 km / h în 13,7 s. Consum (în modul mixt) - 7,2 litri de combustibil. Pe drumurile de țară, mașina cheltuie 6 litri de combustibil la o sută de kilometri de traseu, în cadrul metropolei consumul va fi de la 9,2 litri. Alimentarea cu combustibil care poate fi plasată în rezervor este de 60 de litri.

Ce kit de caroserie pentru reglarea Nissan X Trail puteți cumpăra de la noi?

  • Plăcuțe pentru picior cromate, bara spate, capace pentru oglinzi, mânerele ușilor, pragurile laterale și trapa pentru combustibil
  • Set de protecție pentru corp - suporturi pentru picioare pentru protecția împotriva impactului lateral și pentru confortul șoferului și pasagerilor.

Toate prețurile pentru accesoriile de reglare DIY Nissan X Trail sunt indicate pentru seturi. Livrarea truselor de caroserie se efectuează de către toate companiile de transport, către toate orașele Ucrainei și din alte țări.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă