Tuning Nissan Qashqai 2014-2021

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Puteți cumpăra tuning pentru Nissan Qashqai (Nissan Qashqai 2014, 2015, 2016) de la noi la vânzare cu amănuntul la un preț cu ridicata. Cele mai favorabile prețuri nu numai în Ucraina, ci și în CSI. Livrare gratuită, peste 300 de accesorii de tuning, garanție pentru toate produsele auto.

Ce tuning pentru Nissan Qashqai 2014, 2015, 2016 se găsește în magazinul auto DDaudio?

  • Kit caroserie Power - bare de bara de protectie spate si fata pentru protejarea caroseriei la conducerea off-road, praguri pentru picioare (vandute ca set).
  • Căptușeală din plastic cromat și oțel - sunt instalate nu numai pentru decorare, ci și pentru a proteja elementele corpului de zgârieturi. La vânzare există suprapuneri pentru tuning Nissan Qashqai 2014+ praguri, oglinzi, mânere uși, bare de protecție etc.
  • Șine și portbagaj - pentru a crește capacitatea de transport a crossover-ului.
  • Accesorii pentru tuning interior - huse pentru scaune, podea și covorașe din cauciuc cehă, ornamente decorative pe bord, jaluzele pentru a proteja de soare.

Recenzie despre Nissan Qashqai 2014, 2015, 2016 de la magazinul auto DDaudio

Acest crossover este un cuceritor dinamic, clar, luminos al drumurilor urbane și de țară. Combină în mod surprinzător avantajele unui hatchback de familie și capacitățile unui SUV. O gardă la sol impresionantă vă va permite să nu vă gândiți la obstacole, iar o manevrabilitate excelentă este asigurată de sistemul de tracțiune integrală și suportul pentru stabilitatea direcțională.

Proprietarul Qashqai nu caută tradiționalismul. Apărând pe șosea, mașina atrage privirile celorlalți cu o combinație de eleganță și agresivitate în același timp.

Primul Nissan Qashqai a fost lansat în 2006, iar doi ani mai târziu a apărut Qashqai 2 cu șapte locuri. Crossover-ul a fost numit după un trib nomad care trăiește în sud-vestul Iranului.

Mașina este produsă cu tracțiune față și integrală. Acesta este un crossover cu cinci locuri din clasa golf. Concentrat pe oameni care, în primul rând, prețuiesc libertatea. Macrohatchback este cel mai potrivit pentru oraș. Aterizarea înaltă vă va permite să conduceți cu ușurință pe bordură, să ocoliți un mic obstacol. Agilitatea și rezistența mulțumesc în mod plăcut și îl fac neobișnuit de convenabil pentru conducerea în metropolă. Interiorul mașinii are un confort acustic plăcut. Liniile grațioase, combinate cu un aspect masculin al corpului, nu te vor lăsa să treci. Și făcând tuningul Nissan Qashqai 2014, 2015, 2016 cu accesoriile noastre, vei face crossover-ul și mai atractiv. Ergonomia scaunului șoferului merită o atenție deosebită. Elementele panoului de control sunt amplasate cât mai convenabil și simplu posibil.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă