Tuning Nissan X-trail T32/Rogue 2014↗

Oferim să cumpărăm accesorii de tuning pentru Nissan X-trail T32 2014, 2015, 2016, 2017 ani de lansare - un SUV care a luat cu fermitate și nu fără motiv o poziție stabilă în lumea aventurilor auto. Totul din el este subordonat depășirii dificultăților externe și creării unui confort intern maxim.

Reglaj extern Nissan X-trail t32 (2014, 2015, 2016, 2017) de la reprezentanța auto DDaudio

X-Trail este un SUV compact, dar puternic, cu un exterior moderat agresiv, dar elegant. Panouri laterale late, stâlpi masivi din spate, capotă amplasată aproape orizontal, șine de acoperiș elegante - toate aceste elemente de design exterior sunt măsurate, reținute și solide. Liniile stricte ale corpului și geometria corectă a acestuia indică faptul că este ideal pentru un șofer încrezător, care a obținut succes în viață, a câștigat un anumit statut și este un adevărat cunoscător al calității și practicității. Vă sfătuim:

  • modernizați X-trail T32 cu platforme laterale (praguri, trepte),
  • instalați o protecție a barei de protecție spate și față (pentru a proteja corpul de daune în timp ce conduceți în afara terenului,
  • cumpărați jumperi transversali (portbagaj) pentru șinele de acoperiș pentru a mări spațiul util al SUV-ului,
  • lipiți benzi cromate pe mânere, oglinzi și praguri (de asemenea, pentru a proteja aceste elemente ale corpului de șocuri).

Puteți cumpăra toate accesoriile pentru reglarea Nissan X-trail T32 de la noi de oriunde din lume. Livrăm în toată lumea (în Ucraina - gratuit). Orice formă de plată - plată anticipată sau ramburs.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă