Tuning Honda CRV 2007-2011

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
2
Numărul articolului: 37172

Alegeți o culoare:

pret 255 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Honda restilizată (Honda CRV), reglajul pentru care vă oferim, diferă de versiunea anterioară prin bara de protecție mai proeminentă, jante de 17 inci în configurația de bază și o serie de alte modificări subtile ale aspectului. Restilizarea a afectat în principal conținutul intern al mașinii.

Garnitura inițială Comfort include multe echipamente suplimentare: șase airbag-uri, oglinzi electrice, control al stabilității, senzor de presiune a anvelopelor și multe altele. Echipat cu un motor Comfort 2.0 litri cu transmisie manuală. Următorul echipament Elegance are deja un sistem de control al climatizării „automat”, un sistem audio cu șase difuzoare, senzori de ploaie și lumină. Vă propunem să completăm echipamentul standard cu kiturile și accesoriile noastre pentru caroserie.

Seturi de tuning pentru caroserie Honda CRV (Honda SRV) de la autoshopul DDaudio

Compania noastră oferă o gamă largă de tuning și alte piese de schimb:

  1. Plăci de oțel și plăci cromate - pentru plăcuțe de înmatriculare, mânerele ușilor, mânerele, farurile de ceață și farurile, pragurile și picioarele ușilor, muluri, borduri.
  2. Set de alimentare - kenguryatnik, protecție față și spate, praguri laterale (trepte, platforme, arcuri).
  3. Șine de acoperiș și suporturi pentru acoperiș, suporturi pentru balustrade.
  4. Set caroserie din plastic - spoiler, bara de protecție, deflector, vizor.
  5. Reglarea în salon Honda SRV - covorașe din cauciuc, capace originale model, jaluzele de protecție, suprapuneri pentru tabloul de bord.

Puteți cumpăra tuning pentru Honda CRV 2007-2011 cu livrare în orice oraș din Ucraina: Odessa, Harkov, Nikolaev, Zhitomir, Zaporozhye, Kherson, Berdyansk, Novoalekseevka, Melitopol, Mariupol, Ugledar, Kiev, Dnipro, Kirovograd, Kamenskoe, Vinnitsa, Liov, Ternopil, Cernăuți etc. Livrare gratuită de la 600 de grivne.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă