Tuning Peugeot 4007

Tuning Peugeot 4007 2007-2013 de la magazinul auto DDaudio - acesta este un kit de calitate, un kit de caroserie și accesorii realizate pe echipamente profesionale. Garanție pe termen lung pentru toate bunurile, prețuri favorabile în Ucraina, en-gros și cu amănuntul.

Recenzie Peugeot 4007 din magazinul de tuning Ddaudio

Cuplul dulce Peugeot-Citroen a ignorat multă vreme piața SUV-urilor și a crossover-urilor. Cu toate acestea, în 2007, francezii au decis totuși să se îndrepte spre un sector de piață necunoscut anterior cu eliberarea modelului Peugeot 4007 cu tracțiune integrală (o rudă apropiată a Citroen C-Crosser ).

Conducerea companiei a luat calea celei mai puțin rezistente, după ce și-a asamblat primul jeep cu ajutorul unui mare specialist în acest domeniu - Mitsubishi. Cunoscutul Outlander a devenit donatorul pentru 4007th. În ciuda unei astfel de împrumuturi, stilul răpitor-grațios al mărcii este complet păstrat în aspectul exterior. Farurile înclinate agresiv, un radiator frontal masiv, o imensă emblemă cromată acționează ca o carte de vizită, fără a lăsa nicio îndoială cu privire la apartenența la marca franceză. Asemănările cu Outlander sunt ghicite doar în proporții generale.

Dacă designul exterior al Mitsubishi Outlander XL și Peugeot 4007 este foarte diferit, atunci orice ar putea spune, nu va fi posibil să evitați sentimentul de déjà vu atunci când priviți interiorul. Volanul, maneta schimbătorului de viteze, tabloul de bord - aici sunt dominate de detalii verificate-ergonomice de origine japoneză, nu sunt lipsite de eleganță, dar sunt, de asemenea, departe de stilul extravagant al semnăturii Peugeot. Cu toate acestea, este dificil să faceți reclamații cu privire la confortul cabinei: calitatea materialelor este foarte decentă, suportul lateral al scaunelor este confortabil, citirile instrumentelor și ale computerului de bord sunt lizibile fără probleme. Singura problemă a fost cotiera din față, care era prea aproape de pârghia de viteze.

Peugeot 4007 este echipat cu un sistem audio cu 6 difuzoare cu schimbător de 6 discuri. Pentru o taxă suplimentară, este posibil să echipați SUV-ul cu sunet de lux de la 9 difuzoare Rockford.

Cumpărați un kit de caroserie, un portbagaj, praguri și oglinzi, covoare de cauciuc pot fi livrate în întreaga lume. În toată Ucraina - GRATUIT de către orice companie de transport.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă