Tuning Peugeot 4008

Oferim să cumpărăm tuning pentru Peugeot 4008 (Peugeot 4008) - un nou crossover, creat pe platforma Mitsubishi ASX. A înlocuit modelul 4007, care a fost creat anterior pe platforma Mitsubishi - Outlander XL. Principala diferență între 4008 și 4007 este dimensiunea redusă. Peugeot 4008 este cu 300 mm mai scurt, ceea ce îl plasează în clasa crossover-urilor compacte, unde concurează cu popularele din Ucraina Nissan Qashqai, Kia Sportage, Hyundai ix35, Mitsubishi ASX, VW Tiguan, Honda CR-V, Toyota RAV4 etc. , precum și cu un alt geamăn de debut - Citroen C4 Aircross.

Peugeot 4008 recenzie crossover

Peugeot 4008 este mai mic decât predecesorul său 4007, lungimea modelului 4008 a scăzut cu până la 30 cm, dar, în același timp, ampatamentul rămâne același, ceea ce înseamnă că nu este nicidecum mai puțin în cabină. Și chiar și o scădere a dimensiunilor, menținând în același timp ampatamentul, a avut un efect pozitiv asupra indicatorilor capacității geometrice de traversare a mașinii, depășirile au devenit mai mici, respectiv unghiurile de intrare și coborâre au crescut. Cu alte cuvinte, riscul de a fi prins de bara de protecție atunci când conduceți pe un drum de pământ sau când barierele de asalt a scăzut. Și crossoverul a sărit imediat cu 200 kg, acest lucru îmbunătățind imediat caracteristicile sale dinamice.

Salonul Peugeot 4008 este spațios și confortabil. Este bine echipat în bază, iar în configurația de vârf există aproape totul: un interior din piele, control al climatizării și un sistem de intrare fără cheie și pornirea motorului. Tabloul de bord este diferit, mai exact, un alt panou al computerului de bord: în bază este un ecran monocrom, dar afișează și mesaje în culori diferite (roșu sau portocaliu), dar în configurația de vârf are un afișaj color cu adevărat complet.

Ce reglaj Peugeot 4008 (Peugeot 4008) oferă dealerului nostru Daudio?

Gama de accesorii este în continuă creștere, așa că vizitați magazinul nostru mai des. Acum în stoc:

  • căptușeală din oțel inoxidabil turcesc de înaltă calitate - pe mânere și praguri ale ușii - garantată pentru a nu se coroda, fără teamă de temperaturi extreme și umiditate;
  • covorașe de cauciuc de la un producător ceh - cu bare de protecție și o suprafață specială antiderapantă;
  • rack pentru acoperiș - bare transversale pentru șinele de acoperiș) - din aluminiu, rezistă la o sarcină de până la 100 kg.

Caracteristicile vehiculului

După cum știți, modelul francez 4008 a fost creat pe platforma achiziționată de la japonezi - GS, pe care este construit Mitsubishi ASX. Peugeot 4008 este un dublu dintre Mitsubishi ASX, chiar și dimensiunile sunt aproape identice, măsurând 4,34 m lungime, 1,80 m lățime și 1,63 m înălțime.

În ceea ce privește motoarele Peugeot 4008, există benzină 4: 2 și 2 diesel. Motoarele pe benzină cu patru cilindri sunt împrumutate de la japonezi: 1,6 litri cu o capacitate de 117 CP. și 2.0 cu 150 CP. De asemenea, japoneză și una dintre motorine - 1,8 litri (150 CP). Și un singur motor, care a fost primit de Peugeot 4008, este francez - un diesel de 1,6 litri cu o putere de 116 CP. Modelul are trei moduri de funcționare cu tracțiune integrală:

  • 2WD - în acest caz, doar roțile din față devin lider;
  • 4WD - în acest caz, distribuția cuplului între punțile față și spate se efectuează automat;
  • BLOCARE - în acest caz, sistemul transmite cuplul de 1,5 ori mai mult la roțile din spate în modul automat.

Peugeot 4008 interior și interior

Interiorul crossover-ului este realizat într-un stil de stare, care este o continuare a liniei de mașini cu un design respectabil. Tabloul de bord este finisat în lac negru cu un finisaj mat. Toate elementele sale se îmbină armonios cu stilul general și alcătuiesc un singur întreg cu el.

Dezvoltatorii au acordat o mare atenție ergonomiei comenzilor. Indiferent de înălțimea șoferului, toți senzorii și dispozitivele de măsurare se află în cea mai convenabilă poziție pentru monitorizarea parametrilor. Trebuie remarcat acoperișul panoramic, care nu numai că oferă iluminare, ci contribuie și la creșterea vizuală a spațiului liber.

Salonul Peugeot 4008 poate fi realizat într-una dintre opțiunile disponibile. Acestea includ mai multe tipuri de țesături, diferite tipuri de piele naturală, precum și înlocuitori ai acesteia. Oricare dintre aceste opțiuni are performanțe de înaltă calitate, precum și o rezistență sporită la uzură. Starea cabinei este confirmată prin utilizarea suprafețelor cromate, precum și prin utilizarea iluminării speciale cu LED, montată în anumite locuri. Unele elemente interioare suplimentare pot varia, în funcție de configurație.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă