Tuning Land Rover Discovery III

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Rover-ul englez este o mașină care a fost întotdeauna apreciată și considerată una dintre cele mai respectabile și prestigioase. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece compania Rover a existat încă din zilele în care industria auto din Europa și din întreaga lume era încă la început. Prin încercări și erori, a reușit să obțină formula pentru o mașină ideală și de 80 de ani produce mașini luminoase, puternice, originale, care combină un design elegant recunoscut și performanțe tehnice ridicate.

Land Rover Discovery III - un vehicul de prestigiu pentru oameni de prestigiu

Accentul principal a fost pus de producător pe cumpărătorii aparținând clasei mijlocii superioare. De aceea, atenția designerilor și designerilor Rover a fost acordată nu numai performanțelor la volan, ușurinței de funcționare, fiabilității și siguranței, ci și confortului sporit, interiorului luxos, scaunelor ergonomice, spațiului și maximului de opțiuni utile. Pentru SUV-uri, a fost alocată o linie separată, care ulterior a achiziționat propria marcă (Land Rover).

Reglare Land Rover Discovery III cu livrare în Ucraina, CSI și Europa

În magazinul nostru de piese auto, puteți cumpăra diverse accesorii pentru calul dvs. de fier la vânzare cu amănuntul la prețul cu ridicata:

  • Picioare pentru SUV Land Rover Discovery III (platforme laterale, praguri).
  • Huse cromate pe oglinzi, mânere Land Rover.
  • Molduri pentru ferestre și uși.

Puteți cumpăra tuning pentru Discovery cu livrare în orice regiune, orice oraș din Ucraina, Rusia, Kazahstan, Europa.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă