Tuning LandRover Range Rover

Produse
Автотюнинг pixuri Land Rover Discovery II (kit de metal, Ornament)
Numărul articolului: ddd2373
4.44/5 Voturi: 9
353 RON
-
+
Автотюнинг de mânere din oțel ...
Автотюнинг de mânere din oțel plăci - este frumos și practic. La urma urmei, cumpara un mâner crom înseamnă a proteja fabrică costisitoare detalii la uzura prematură și ржавения. Ornamentle sunt realizate din oțel. În set sunt furnizate pentru toate ușile.

Crom kit pentru mânerele ușilor Land Rover Discovery III
Numărul articolului: 6004041
4.55/5 Voturi: 11
353 RON
-
+
Crom kit pentru pixuri este Or...
Crom kit pentru pixuri este Ornamentle de la usi, care magazinul nostru de piese auto ofera la cele mai avantajoase preturi de pe Ucraina. Pretul este pentru setul de produse. Material - lustruit inox. Producator - Turcia.

Автотюнінг pixuri Land Rover Discovery IV (din oțel garnitură)
Numărul articolului: 6004041
4.7/5 Voturi: 10
353 RON
-
+
Автотюнінг de mânere din oțel ...
Автотюнінг de mânere din oțel plăci va acorda o mașină în gri fluxul de trafic și de a ajuta pentru a proteja statele de personal detalii de exterior de la o uzură rapidă. În set - accesorii auto la toate ușile. Producator - Turcia. Montaj - 3M-lipici.

Тунинг pixuri Land Rover Freelander II kit de Ornament
Numărul articolului: 6004041
4.33/5 Voturi: 9
353 RON
-
+
Тунинг pixuri prezentat gras P...
Тунинг pixuri prezentat gras Protecției cu crom vopsea pulbere, care nu облазит și nu-și pierde strălucirea în timp. În set - accesorii auto pentru toate ușile Land Rover Freelander II.

Land Rover are un sport de exterior și un interior, dar, de asemenea, nu putem să nu menționăm lui putere și confort. Compania Land Rover este specializata in productia de auto clasa Premium. Tuning Land Rover este o gamă foarte mare de posibilități. Pentru mai multe accesorii pentru tuning auto da unicitate și de a ajuta suplimentar de a proteja masina.

Accesorii și Tuning LandRover (ЛандРовер), pe care le puteți achiziționa de la noi, va va incanta prin originalitate și calitate, iar prețurile vor surprinde plăcut.
Magazinul nostru online de tuning oferă o gamă largă de bunuri și servicii. Aici Vă puteți cumpăra garnitură de pe mâner și oglinzi, cu arc, șine acoperiș și multe altele. La fel, dorim să menționăm disponibilitatea de decor interior, care iese în evidență pentru unicitatea lor. Fiti siguri ca comercializat mărfuri, deoarece compania noastră lucrează direct cu fabrici și uzine.

Detalii pentru tuning Land Rover

Orice automobilist visele de a face masina ta nu arata la fel ca restul. Magazinul nostru online ofera o gama foarte mare de diferite piese pentru tuning auto marca Land Rover:

 • praguri, usi, praguri si alte piese de mașini, обезопасят-l de la daune și zgârieturi, și, de asemenea, îi vor conferi stil elegant;
 • praguri laterale обезопасят partea laterală a autovehiculului în timpul coliziunii și de a ajuta sta cu ușurință în mașină copiilor și persoanelor în vârstă;
 • кенгурятники se adaugă stilul de auto rapacitate său și sportiv, precum și обезопасят partea din față auto în timpul coliziunii;
 • de plastic de kituri de corp va face de design auto originale si nu arata la fel ca restul de masini;
 • șine vă va ajuta să transporte încărcătura de pe acoperiș auto, sunt ideale pentru persoanele cu un stil de viață activ;
 • covorase din cauciuc va ajuta întotdeauna să conțină salonul auto curat;
 • modele de scuturi pentru a preveni вылетание камушков sau nisip de sub roțile mașinii.

Creând aspectul original pentru masina ta, veți putea cu ușurință să iasă în evidență cu un debit total de mașini și arată original și elegant gust. Pe site-ul nostru va fi capabil să se familiarizeze în detaliu cu elementele de tuning Land Rover, precum și vizualiza fotografii. Specialiștii noștri calificați vă vor ajuta să pentru a ridica accesorii de calitate pentru masina.

Când cumpărați tuning LandRover și cum să-l livreze?

Tuning ЛандРовер va fi capabil să producă în orice moment convenabil pentru Tine (magazin online este disponibil nonstop, personalul și administrația de la 10:00 până la 18:00). În plus, livrarea mărfurilor se efectuează într-un timp foarte scurt, care Vă va permite să planificați timpul. La fel de nerăbdători să ne reamintim că magazinul nostru produce de transport nu numai pentru Ucraina, suntem la fel de lucru pentru a țărilor CSI.
Pe site-ul nostru, există posibilitatea de a comanda de marfa en-gros, compania Digital Designs oferă o mare selecție de piese de schimb la cele mai bune prețuri în Ucraina.

La fel de permanent ne petrecem tot felul de promoții pentru clienții noștri:

 • Tehnologia аквапринт cadou (citește condițiile în secțiune);
 • Achiziționarea Italiene carboxilic film cu o reducere de 60%;
 • Reducerile permanente de izolare a sunetului;
 • Multe festive concursuri.

Magazinul nostru online ofera cinci ani garantie pentru toate produsele si serviciile obtinute de la magazinul Nostru. Prin achiziționarea de produse la noi, Veți fi capabil de a transforma masina Ta este de nerecunoscut.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.