Tuning LandRover Range Rover

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Categorii de produse
Afișează mai multe categorii
Цена
от до RON
Închidere
Produse
Manere de reglare automată Land Rover Discovery II (set de tampoane metalice)
Numărul articolului: ddd2373
4.44/5 Voturi: 9
pret 382 RON
-
+
Reglarea automată a mânerel...
Reglarea automată a mânerelor cu suprapuneri de oțel este frumoasă și practică. La urma urmei, cumpărarea mânerelor cromate înseamnă protejarea pieselor scumpe din fabrică de abraziune prematură și rugină. Capacele sunt din oțel. Livrat complet pentru toate ușile.
Crom kit pentru mânerele ușilor Land Rover Discovery III
Numărul articolului: 6004041
4.58/5 Voturi: 12
pret 382 RON
-
+
Crom kit pentru pixuri este...
Crom kit pentru pixuri este Ornamentle de la usi, care magazinul nostru de piese auto ofera la cele mai avantajoase preturi de pe Ucraina. Pretul este pentru setul de produse. Material - lustruit inox. Producator - Turcia.
Reglarea automată a mânerelor Land Rover Discovery IV (capace din oțel)
Numărul articolului: 6004041
4.7/5 Voturi: 10
pret 382 RON
-
+
Reglarea automată a mânerel...
Reglarea automată a mânerelor cu căptușeli de oțel va evidenția mașina în traficul rutier gri și va ajuta la protejarea pieselor exterioare standard de uzura rapidă. Setul include accesorii auto pentru toate ușile. Producător - Turcia. Instalare - pe bandă adezivă 3M.
Manere de reglare Kit de acoperire Land Rover Freelander II
Numărul articolului: 6004041
4.3/5 Voturi: 10
pret 382 RON
-
+
Reglarea mânerelor este rep...
Reglarea mânerelor este reprezentată de tampoane grase cromate, care nu se vor dezlipi și nu își vor pierde luciul în timp. Setul include accesorii auto pentru toate ușile Land Rover Freelander II.

Land Rover are un exterior sportiv și un interior luxos, precum și puterea și confortul său. Land Rover este specializat în producția de mașini premium. Reglarea Land Rover este o gamă largă de posibilități. Accesoriile suplimentare pentru reglarea unei mașini o vor face unică și vor ajuta la securizarea mașinii.

Accesorii și Tuning LandRover (LandRover), pe care le puteți achiziționa de la noi, vă vor încânta cu originalitatea și calitatea lor, iar prețurile vă vor surprinde plăcut.
Magazinul nostru de tuning online oferă o gamă largă de produse și servicii. Aici puteți cumpăra huse pentru mânere și oglinzi, arcade, șine de acoperiș și multe altele. De asemenea, dorim să remarcăm prezența decorului interior, care se remarcă prin unicitatea sa. Aveți încredere în calitatea bunurilor achiziționate, deoarece compania noastră lucrează direct cu fabrici și fabrici.

Piese pentru reglarea Land Rover

Orice pasionat de mașini dorește să-și facă mașina diferită de celelalte. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de diverse piese de reglare pentru mașinile Land Rover:

 • suprapuneri pentru praguri, uși, praguri și alte părți ale mașinii, o vor proteja de deteriorări și zgârieturi și îi vor conferi, de asemenea, un stil elegant;
 • pragurile laterale vor proteja partea laterală a mașinii în timpul unei coliziuni și vor ajuta copiii și persoanele în vârstă să intre cu ușurință în mașină;
 • kenguryatniki adaugă stil prădător și sportiv stilului mașinii și, de asemenea, protejează partea din față a mașinii în timpul unei coliziuni;
 • trusele de caroserie din plastic vor face ca designul mașinii să fie original și nu ca alte mașini;
 • șinele de acoperiș vor ajuta la transportul mărfurilor pe acoperișul unei mașini, perfect pentru persoanele cu un stil de viață activ;
 • covorașele din cauciuc vă vor ajuta să păstrați întotdeauna interiorul mașinii curat;
 • clapetele de noroi model vor împiedica pietricele sau nisipul să zboare de sub roțile mașinii.

După ce ați creat un aspect original pentru mașina dvs., vă puteți distinge cu ușurință de fluxul general de mașini și vă puteți arăta gustul original și elegant. Pe site-ul nostru puteți cunoaște detaliile pentru reglarea Land Rover, precum și vizualizarea fotografiilor. Specialiștii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți accesorii auto de înaltă calitate.

Când să cumpărați un tuning LandRover și cum să îl livrați?

Puteți face ca tuningul Land Rover să fie oricând convenabil pentru dvs. (magazinul online funcționează non-stop, managerii și administrația între orele 10:00 - 18:00). În plus, livrarea mărfurilor se efectuează într-un timp foarte scurt, ceea ce vă va permite să vă planificați timpul. De asemenea, ne grăbim să vă reamintim că magazinul nostru livrează nu numai în toată Ucraina, ci lucrăm și pentru țările CSI.
Pe site-ul nostru puteți comanda mărfuri în vrac, Digital Designs oferă o gamă largă de piese de schimb la cele mai bune prețuri din Ucraina.

De asemenea, desfășurăm tot felul de promoții pentru clienții noștri în mod continuu:

 • Cadou tehnologia Aquaprint (citiți condițiile din secțiune);
 • Achiziționarea filmului de carbon italian cu reducere de 60%;
 • Reduceri constante pentru izolarea fonică;
 • O mulțime de concursuri de vacanță.

Magazinul nostru online oferă o garanție de cinci ani pentru toate bunurile și serviciile primite în magazinul nostru. Achiziționând bunuri de la noi, vă puteți transforma mașina dincolo de recunoaștere.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.