Tuning Land Rover Freelander II

10
Numărul articolului: hpc146
pret 349 RON
✅ În stoc
-
+

Un adevărat iubitor de călătorii și off-road va vedea în acest SUV mult mai mult decât un mijloc de transport. Mașină de top, care a absorbit spiritul libertății și dragostea de victorie. A nu avea o astfel de mașină în locul tău înseamnă a-ți trăi viața degeaba!

Călătoria de acum nu este doar bucuria a tot ceea ce este nou, ci și o cucerire și o victorie constantă. Călătorind cu Land Rover Freelander vom cunoaște toate fațetele lumii din jurul nostru. Și pentru a face călătoria și mai confortabilă, vă oferim să cumpărați tuning Land Rover Freelander II în magazinul nostru de mașini cu livrare în orice regiune.

Ce reglaj pentru Land Rover Freelander II (Land Rover Freelander 2) oferim?

Oferim doar cele mai bune opțiuni pentru reglarea puterii, precum și alte accesorii:

  • Set caroserie laterală (platforme, trepte, praguri) - toate acestea sunt un kit de caroserie de protecție și accesorii care sporesc confortul utilizării unui SUV.
  • Protecția barei de protecție este de neînlocuit atunci când conduceți în afara terenului și decorează exteriorul mașinii, oferindu-i forme mai agresive.
  • Căptușeală cromată - pe oglinzi, mânerele ușilor, pragurile - frumos și protejează de zgârieturi și așchii.
  • Optică - faruri de ceață și altele.
  • Șine de acoperiș - crește capacitatea de încărcare a mașinii.
  • Clapete de noroi, reglaj pentru interior (capace auto, pedale, volan, buton de viteză)

Puteți cumpăra tuning-ul listat și altele pentru Land Rover Freelander 2 în magazinul nostru de mașini cu livrare la Kiev, Kharkov, Dnepropetrovsk, Zaporozhye, Melitopol, Odessa, Nikolaev, Kirovograd, Krivoy Rog, Kherson, Moscova, St. și alte orașe din Ucraina, Rusia, Europa (livrăm în Polonia, Germania și alte țări ale UE).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă